Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtanátok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtanátok a párotok félrelépését várandósan?

Figyelt kérdés

Nemrég kiderült, hogy férjem kb 1 hónapja félrelépett.

Furán viselkedett,mint akinek lelkiismeretfurdalása van, én kérdeztem rá és nem tagadta, h 3x lefeküdt egy másik nővel.

10 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, nem volt még ilyen (tudtommal).

Nem tudom mit tegyek.25 hetes terhes vagyok.

2013. ápr. 10. 16:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen sem, repülne.

Ha esetleg az első eset után önként bevallaná és térden csúszva esedezne a bocsánatomért, és utána igyekezne is bizonyítani, akkor TALÁN megbocsájtanám. De aki egyszer csal...az többször is fog, mint az ábra mutatja.

És sajnos a gyerekeknek sem jó olyan családban felnőni, ahol feszültség van, apuka megalázza, csalja anyukát, félrejár...elválnék. Minél gyorsabban.

2013. ápr. 10. 16:47
 2/30 anonim ***** válasza:
37%
Ha az első alkalom volt, akkor adnék neki még egy esélyt, nem hajtanám el azonnal. Persze nagyon nehéz, meg sok idő, mire visszaáll a bizalom, de egyszer mindenki tévedhet, ez tapasztalat. Nálunk is történt megcsalás sajnos, adtunk még egy esélyt a házasságunk helyreállításának, és megérte,mert nagyon boldogok vagyunk. Kb 2 év volt, mire visszaállt a kapcsolat a régi kerékvágásába. De én azt mondom utólag, hogy megérte. Ha szeret még a férjed, akkor ne hagyd el.
2013. ápr. 10. 16:47
 3/30 anonim ***** válasza:
77%
Nem könnyű kérdés, én nem hiszem, hogy meg tudnék bocsájtani.
2013. ápr. 10. 16:48
 4/30 anonim ***** válasza:
75%

Nem,várandósság alatt pláne nem!

Mi 11éve vagyunk együtt 1 kislányunk augusztusban lesz 1 éves.Nem tudnék neki megbocsátani azokután.

2013. ápr. 10. 16:49
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj de jó vastag lehet a bőr a pofáján.Ott vagy terhesen ő meg más nők után mászkál.A megcsalásról úgy gondolom,hogy oké meg lehet beszélni és meg lehet bocsájtani hacsak egyszer történik meg de mindig ott lesz a gyanú és a kételkedés és mifelénk van is erre egy mondás:aki megteszi egyszer az megteszi még egyszer.

Én személy szerint nem tudnék megbocsátani neki egyrészt azért mert nem ő mondta el magától másrészt mert tőle vársz gyereket és mégis félrekúr.Nyilván te döntesz de én ezek után elhajtanám a fenébe ahhoz a másik nőhöz.Kitartást!

2013. ápr. 10. 16:50
 6/30 anonim ***** válasza:
67%
Az ilyet felkötném.
2013. ápr. 10. 16:51
 7/30 A kérdező kommentje:

Igazatok van, nem egyszerű.Az eddigi terhességeim alatt sem és most sem volt szexuális gondunk, nem is értem...nem is híztam többet, mint kéne, csak a pocakom nő...Két kicsi gyerek van, nemsokára szülök, félek mi lenne, ha a válás mellett döntenék, hogy csinálnám végig egyedül, mit mondanék a fiúknak (6 és 4 évesek), milyen lenne egyedül menni szülni, aztán teljesen egyedül....(Már nem él egy rokonom sem).

DE! Megalázónak érzem még ha látszik is rajta, h megbánta, főleg, h nem egy botlás volt, hanem 3.Nem tudom mivel csinálnék jót vagy rosszat.:(

2013. ápr. 10. 16:53
 8/30 anonim ***** válasza:
59%

Terhes vagy és van két már élő gyereked. Szerintem ehhez nincs mit hozzáfűzni. Nyelj egy nagyot, és előre nézz.

De nyugtasson a tudat-mindenki visszakapja amit csinál. Az is, aki..

Fel a fejjel..

2013. ápr. 10. 16:54
 9/30 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egyedül még mindig jobb, mint egy féreg mellett!
2013. ápr. 10. 16:56
 10/30 anonim ***** válasza:
0%
10 Ha egyedülálló igen, de ha vannak gyerekek-akkor az ő érdekük az első, a tied meg az utsó.
2013. ápr. 10. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!