Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtanátok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtanátok a párotok félrelépését várandósan?

Figyelt kérdés

Nemrég kiderült, hogy férjem kb 1 hónapja félrelépett.

Furán viselkedett,mint akinek lelkiismeretfurdalása van, én kérdeztem rá és nem tagadta, h 3x lefeküdt egy másik nővel.

10 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, nem volt még ilyen (tudtommal).

Nem tudom mit tegyek.25 hetes terhes vagyok.

2013. ápr. 10. 16:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%

Köszi a lepontozást! :) Azért mindenki nézzen magába is, hiába fáj a megcsalás, hogy mit ronthatott el... De itt biztos mindenki super nő és vele semmi baj sincs.

23 h km

2013. ápr. 10. 17:00
 12/30 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senkit.

Azt sem állítottam, hogy szuper nő és hibátlan vagyok.Egyszerűen nem értem.Nem vagyok se slamposabb, se elhanyagoltabb, se lustább, semmi baj nem volt a házasságunkkal SOHA.Jó férj és jó apa volt mindig, sőt ha ez most nem derült volna ki most is ezt mondanám.

Csak nem tudom ekkora töréssel hogy tudnék együtt élni, hogy tudnám a bizalmat visszaszerezni és hogy érdemes-e.Viszont a gyerekeim miatt sem söntenék meggondolatlanul.

2013. ápr. 10. 17:02
 13/30 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon nehéz kérdés. Persze, elvileg nem megbocsájtható.

Házasságunk 4.-évében lettem terhes, és kórházba kerültem.

Két hét után, megváltozott a férjem. Kiderült, van valakije.

Méltóságom, önérzetem, büszkeségem, nem bírta elviselni. Mire megszületett a gyerek, hivatalosan is elváltunk.

Ott, a szülőszobán volt a legnehezebb. Nem egyedül terveztem felnevelni. Rossz volt látni, más apák mennyire várják a gyereküket, én pedig egyedül.

Időseb lettem, talán elnézőbb, megbocsájtóbb.

Azt sajnálom, hogy akkor nem rendelkeztem ezekkel a tulajdonságokkal. Megbocsájthattam volna.

2013. ápr. 10. 17:03
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

" de ha vannak gyerekek-akkor az ő érdekük az első, a tied meg az utsó."

A gyereknek mióta érdeke, hogy az anya szomorú legyen, hogy a szülei veszekedjenek (ilyesmi miatt nyilván veszekednek), hogy a szülők ne bízzanak egymásban, hogy gyanakodjanak, stb., hogy az anya megalázva és elhagyatva érezze magát, hogy apa félrejárjon aztán sunnyogjon? Szerinted ezt egy gyerek nem érzi meg? Szerinted egy 6 évesnek nem tűnik fel, hogy apa eljár otthonról, otthon meg lapít és furdalja a lelkiismeret? Szerinted nem feltűnő, hogy anya tiszta ideg, mert tudja, hogy apa épp másik nőt k*rogat?

Ha szerinted ez egy gyerek érdeke, akkor gratulálok! Aki egyszer csalt, többször is fog! Nem szabad neki megbocsátani.

2013. ápr. 10. 17:03
 15/30 A kérdező kommentje:
Most el kell mennem a srácaimért oviba, de jövök majd és megnézem a hsz-eket.
2013. ápr. 10. 17:05
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Szorítkozzunk a tényekre. Ebben a pár sorban kevés info

van. Ha CSAK ennyit tudunk, és nem kombinálunk tovább,

akkor:

Megkérdezném, hogy mi okból történt a megcsalás.

Mivel személy szerint hűséges voltam amióta az eszemet

tudom, ezért egy világ törne össze bennem, viszont a

leírtak alapján mérlegelni kellene nagyon (bár erősen

a "kivágom mint macskát sz@rni" felé hajlok).

2013. ápr. 10. 17:06
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

12-es válaszoló:

Ja,mert a férje ártatlan bárány mi?Véletlenül került egy másik nő ágyába ugye?A kérdező szült neki 2 gyermeket és útban van a harmadik.Erre meg azzal alázza meg a gyermekei anyját,hogy mással kefél.

2013. ápr. 10. 17:07
 18/30 A kérdező kommentje:
A válasz az volt: nem tudja....
2013. ápr. 10. 17:08
 19/30 anonim ***** válasza:
63%
én nem mondtam, csak mindkét félnek végig kell gondolni ugyanis a megcsalás lehet mindkét fél hibájából jön létre. Erről még nem hallottál? Persze ettől még kiábrándító a helyzet ,de bizonyos esetekben van visszaút is.
2013. ápr. 10. 17:20
 20/30 anonim ***** válasza:
47%

ja, a 18-asnak írtam

nekem is van egy gyerekem és terhes is vagyok , szóval megértem a kérdezőt, csak próbáljunk mindenre gondolni, mert sokszor a feleségek is elhanyagolják a férjüket akár testi vagy lelki szempontból és ha hamarabb gondolkodtak volna nem lett volna ez a vége. DE ez nem minden megcsalásra igaz

2013. ápr. 10. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!