Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtanátok a párotok félrelépését várandósan?
Nemrég kiderült, hogy férjem kb 1 hónapja félrelépett.
Furán viselkedett,mint akinek lelkiismeretfurdalása van, én kérdeztem rá és nem tagadta, h 3x lefeküdt egy másik nővel.
10 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, nem volt még ilyen (tudtommal).
Nem tudom mit tegyek.25 hetes terhes vagyok.
A kérdező írta, hogy van szex is, jól is néz ki, nem hízott meg - kétlem, hogy itt elhanyagolásról lenne szó! Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy már van 2 gyermekük, és nyilván nem vállaltak volna 3.-at, ha a férj úgy érzi, hogy az eddigi terhességei alatt túl ingerült volt a felesége, vagy nagyon elhanyagolta őt.
De mint láttuk, maga sem tudja, miért csalta meg...
Szinte minden hosszutavu kapcsolatban van megcsalas, csak nem mind derul ki. Nem hinnem h az ilyesmit tul kene dimenzionalni.A szex az csak szex, pont annyit jelent egy ferfinak, mint menni egy kort a haverja sportkocsijaval.
Nyelsz egyet, es az elet megy tovabb...
Vagy fel is nevelheted egyedul a 3 kolkodet...
Te eleted, te dontesed...
Hát nem tudom tényleg.
A házasságunk igazából szuper volt mindig (itt simán be merném vallani, ha nem így lenne).
Nem vagyunk ideges természetű, stresszes emberek, sokat kirándulunk, programokat szervezünk, igyekszünk közös programokat is, amikor a gyerekek nagyszülőknél vannak, vagy átmennek barátokhoz, hogy kettesben is lehessünk. Támogatjuk egymást, mindent megbeszélünk.Egyikünk sem hanyagolta el magát az elmúlt 10 évben külsőleg sem és egymást sem.Egy panaszom nem lehetett rá az elmúlt 10 évben és (nem azért mert itt neten minden nő szupernek és feddhetetlennek hiszi magát de) neki sem rám.
Ha valami setleg zavart a másikban megbeszéltük, változtattuk, tiszteletben tartottuk egymást.
Lehet azt mondjátok úgy írom le mint egy tündérmesében egy tökéletes házasságot, de tényleg így éltem meg vele az elúlt 10 évet.
Vitatkozni persze mi is szoktunk, de inkább a megbeszélés híve vagyok-ő is.Talán ha 2szer veszekedtünk intenzívebben a 10 év alatt, akkor is hamar vége lett és jót nevettünk rajta.
Ezért nem is értem.Megkérdeztem esetleg valami baj van-e velem, hiányzik-e valami a kapcsolatból, de csak rázta a fejét, hogy egyszerűen ő sem érti hogy történt meg, hisz így tökéletes az élete velem, velünk.
A férjem a mai napig mintaapának és férjnek mondható, ami jelen esetben persze fura lehet, de ha tegyük fel nem tudnám, hogy megcsalt eszembe sem jutna ilyesmi.Egyelőre nem kérdeztem a részletekről (hogy történt, mikor stb), túl fájdalmas lett volna egyszerre a sok infó.Annyit tudok, hogy a nőt egy céges bulin ismerte meg amire én nem mentem el, még csak nem is a közelben lakik, többszáz km-re, de itt volt a városban pár hétig.Állítólag egyáltalán nem érdekli érzelmileg, maga sem tudja hogy történhetett meg 3x is....Nos ez nekem is fura.Egy esetben még meg is tudnám érteni ha akarnám így ebben a formában...ahhoz meg még gyenge voltam, hogy pontosabban kikérdezzem, pedig tudom, h szükség lesz erre is.Viszont nagyon fáj.Szeretném ha tudna mondani egy okot, hogy lássam mit hol ronthattam el...de így látszólag ok nélkül vagyis állítólag nem az én hibámból történve...még nehezebb elfogadni, hogy miért kellett...bocs, ha hosszú lett, inkább "hangosan" gondolkoztam most...
Ó, te szegény:( Mi volt azóta?
Én 22 éves vagyok és fogalmam sincs, mit csinálnék. Mai eszemmel nem tudnék megbocsátani, de lehet, hogy a te esetedben meg kellene. Azt mondja, hogy szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!