Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/339 anonim ***** válasza:
94%
És a sorszámodat is tudja a feleség?
2022. máj. 17. 22:58
 42/339 anonim ***** válasza:
100%
Én erre már komolyan nem is írok semmit.
2022. máj. 17. 22:58
 43/339 anonim ***** válasza:
89%
Egy nős férfinak könyörögtél , hogy csináljon fel , majd mikor felcsinált és lelépett , akkor csodálkozol?! Te tényleg ennyire hülye vagy?!
2022. máj. 17. 22:59
 44/339 anonim ***** válasza:
100%
Patchwork család
2022. máj. 17. 23:01
 45/339 A kérdező kommentje:
43. Nem volt könyörgés. Közösen szerettük volna a babát. Az ő házasságuk már régóta rossz, de gondolta eléldegél így. Aztán 2 éve megismerkedtünk és neki egyből megtetszettem, de nem sokat beszéltünk (egy cégnél vagyunk de teljesen más munkakör). Aztán informatikai dologban kértem a segítségét és az elején csak munka miatt keresett meg aztán barátok lettünk. Teljesen belém szeretett, láttam is rajta. Most meg azt látom, hogy eléggé ramatyul van. Nem akar otthon lenni, de mégis így döntött.
2022. máj. 17. 23:08
 46/339 anonim ***** válasza:
89%
Nem akar otthon lenni , de azért ott van ! Jah .. nah jóccakát mindenkinek!
2022. máj. 17. 23:10
 47/339 anonim ***** válasza:
91%
Tudod te, milyen fárasztó naponta 157-szer bocsánatot kérni az asszonytól? Ennyiszer elmondani, hogy szívem, hülye voltam, a világon semmit nem jelentett, de úgy kapaszkodott belém, hogy egyszerűen elgyengültem. De ígérem, sőt esküszöm, soha, de soha többé... Persze, hogy ramatyul van, ez ám a meló.
2022. máj. 17. 23:12
 48/339 anonim ***** válasza:
10%
Ez a feleség talán még a babát is elnézné neki, csak maradjon. Valahogy abban támogasd, hogy tisztázza magában mit akar és azt hogyan tudja elérni.
2022. máj. 17. 23:13
 49/339 A kérdező kommentje:

Ez az amit én sem értek. Napi szinten küldi a képeket. Tényleg nem a feleségével van. Max a gyerekkel közös képeket küldött, de már észrevette, hogy nem reagálok azokra ezért azt mellőzi.

Leginkább elmegy haverokkal valahova vagy kint van a kertben egyedül, csinál valamit. Ezekről is állandóan képes beszámolót tart mikor éppen hol van és mit csinál. Én nem kértem tőle soha amúgy.

Jó éjt!

2022. máj. 17. 23:14
 50/339 A kérdező kommentje:

47, még ha az lenne. Találkoztunk már azóta és volt, hogy hívta a nő, üvöltözik vele meg k@anyázik neki.

Múlt héten túlóráznia kellett, (én szabin voltam amúgy), akkoris kihallatszott a telefonból hogy üvöltött vele, hogy biztosan nem dolgozik stb. Kollégák hallották. Nekem meg elküldte a képernyőfotót arról, miket írt neki.

Szóval nem kér bocsánatot, de felőlem elő is adhat bármit, hogy én másztam rá. Vagy egymillió bizonyíték van, hogy mindig ő keresett. Én szinte soha nem is írtam rá.

48, én is azt gondolom, hogy a babát is elnézné, ő azt állítja, hogy azt aztán biztosan nem.

2022. máj. 17. 23:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!