Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
Ez az amit én sem értek. Napi szinten küldi a képeket. Tényleg nem a feleségével van. Max a gyerekkel közös képeket küldött, de már észrevette, hogy nem reagálok azokra ezért azt mellőzi.
Leginkább elmegy haverokkal valahova vagy kint van a kertben egyedül, csinál valamit. Ezekről is állandóan képes beszámolót tart mikor éppen hol van és mit csinál. Én nem kértem tőle soha amúgy.
Jó éjt!
47, még ha az lenne. Találkoztunk már azóta és volt, hogy hívta a nő, üvöltözik vele meg k@anyázik neki.
Múlt héten túlóráznia kellett, (én szabin voltam amúgy), akkoris kihallatszott a telefonból hogy üvöltött vele, hogy biztosan nem dolgozik stb. Kollégák hallották. Nekem meg elküldte a képernyőfotót arról, miket írt neki.
Szóval nem kér bocsánatot, de felőlem elő is adhat bármit, hogy én másztam rá. Vagy egymillió bizonyíték van, hogy mindig ő keresett. Én szinte soha nem is írtam rá.
48, én is azt gondolom, hogy a babát is elnézné, ő azt állítja, hogy azt aztán biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!