Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
Olvasom, olvasom ezt a posztot a kezdetektől, és azt kell írjam, RIASZTÓAN buta a kérdező. Fletóval szólva, nem kicsit, nagyon.
Egyetlen áldozat van, az a pici a hasadban. Na, Ő érdemel sokkal jobbat, mint a kis díszpinty gammahím apa meg a tinilányok szintjén álló anyuka.
Minden más vízgereblyézés.
F, 42
Szia. Jártak azóta ügyvédnél, megegyeztek a láthatásban is de anyuka egy munka miatt lehet hogy kicsit messzebb költözik, akkor azt újra kell tárgyalniuk. Vagyonmegosztás is rendeződik lassan, leltározzák a dolgaikat. Együtt élnek, én nem is kértem, hogy jöjjön ide. Ettől függetlenül beszélünk minden nap. Találkozni szoktunk, ultrahangra is jött velem.
Én a kicsire koncentrálok, vásárolgatok neki és élvezem a nagylányommal a nyarat.
Sok dolgot átbeszéltünk már és van rá esély, hogy együtt leszünk de nem szeretnék semmit elsietni újra.
Bocsi csak nem annyira jártam erre. Apuka végül 2 szék közül a pad alá esett, a felesége nem akart már így vele maradni és végül mi sem vagyunk együtt. Hazaköltözött a szüleihez.
A feleségével nincs köztünk olyan rossz viszony, hiszen a gyermekeink testvérek bármit is teszünk. Neki még nem lett új kapcsolata de nekem van egy párom aki őszintén tudja a dolgokat a gyermekemről és az apjáról. Bízom benne, hogy most már nyugalmas életünk lesz, mert bárki bármit hisz rólam azért, hogy ilyen helyzetbe kerültem, a gyermekeim jóléte a legfontosabb számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!