Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
 331/339 anonim ***** válasza:
100%

Olvasom, olvasom ezt a posztot a kezdetektől, és azt kell írjam, RIASZTÓAN buta a kérdező. Fletóval szólva, nem kicsit, nagyon.

Egyetlen áldozat van, az a pici a hasadban. Na, Ő érdemel sokkal jobbat, mint a kis díszpinty gammahím apa meg a tinilányok szintjén álló anyuka.

Minden más vízgereblyézés.

F, 42

2022. jún. 2. 09:57
 332/339 anonim ***** válasza:
100%
Tehát úgy kezdődött az egész, hogy egy ideje nem volt kapása és elsírta neked, hogy rossz a házassága, de ha már itt tartunk menjetek már el egy randira. Te pedig úgy voltál vele, hogy hm, miért is ne.
2022. jún. 2. 19:01
 333/339 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom hany ilyen buta rongy van a vilagon ! Sebki mas nem foglalkozik veluk , normalis ferfi , csak az ilyen allatok , mint a kerdezoe! Ezek a buta pncik meg megvannak orulve ertuk ! Es foggal korommel vedik oket , mert a kanjaik nem lettek otthon kielegitve , pedig az nekik jar ! Es a csunya feleseguk nem tett meg mindent , hogy boldogga tegye ezeket a selejtes faszokat! Persze, igy is csak akkor valasztjak a feleseg helyett ezeket a buta pnakat , ha a feleseg kipenderiti oket!
2022. jún. 2. 19:29
 334/339 anonim ***** válasza:
100%
Miujs kerdezo?
2022. jún. 30. 04:26
 335/339 A kérdező kommentje:

Szia. Jártak azóta ügyvédnél, megegyeztek a láthatásban is de anyuka egy munka miatt lehet hogy kicsit messzebb költözik, akkor azt újra kell tárgyalniuk. Vagyonmegosztás is rendeződik lassan, leltározzák a dolgaikat. Együtt élnek, én nem is kértem, hogy jöjjön ide. Ettől függetlenül beszélünk minden nap. Találkozni szoktunk, ultrahangra is jött velem.

Én a kicsire koncentrálok, vásárolgatok neki és élvezem a nagylányommal a nyarat.

Sok dolgot átbeszéltünk már és van rá esély, hogy együtt leszünk de nem szeretnék semmit elsietni újra.

2022. júl. 4. 01:24
 336/339 anonim ***** válasza:
És most mizu kérdező?
2022. aug. 12. 21:55
 337/339 anonim ***** válasza:
Mizu kérdező?
2022. szept. 15. 05:35
 338/339 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
2023. szept. 12. 20:30
 339/339 A kérdező kommentje:

Bocsi csak nem annyira jártam erre. Apuka végül 2 szék közül a pad alá esett, a felesége nem akart már így vele maradni és végül mi sem vagyunk együtt. Hazaköltözött a szüleihez.

A feleségével nincs köztünk olyan rossz viszony, hiszen a gyermekeink testvérek bármit is teszünk. Neki még nem lett új kapcsolata de nekem van egy párom aki őszintén tudja a dolgokat a gyermekemről és az apjáról. Bízom benne, hogy most már nyugalmas életünk lesz, mert bárki bármit hisz rólam azért, hogy ilyen helyzetbe kerültem, a gyermekeim jóléte a legfontosabb számomra.

2023. szept. 16. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!