Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/339 anonim ***** válasza:
100%

2 abberrált. Az egyik a farkáról küldi a fotókat, a másik alig várja, hogy minden nap láthassa, hogy az a farok nem járt a feleségben. Abból is leszűrődik minden, ahogy a faszi küldözgeti az otthonáról a képeket, folyamatosan kényszer alatt van mind a kettő. Az egyik kényszeresen bizonyítani akarja a hazugságait, a másik ugyancsak kényszeresen várja, hogy a hazug fa.sznak szar házassága van, mert a "feleség" annyira rossz anya és annyira rossz házastárs, hogy őt meg kell csalni és el kell hagyni. És itt van az erre alkalmas szerető, aki átvenné a helyét. Sőt nincs senki más erre alkalmasabb.

Csak egyet elfelejt a kérdező, hogy nem először találkozunk ilyen storyval, ahol a féreg csaló felcsinálja a szeretőt, de titokban akarná tartani. És azzal a storyval sem először találkozunk, hogy miket hazudik egy nős pasi aki du.gni akar, de elválni már nem. Sőt szerintem sokunkkal megtörtént, hogy kikezdett nős pasi. Az már más történet, hogy ki, hogy kezelte ezt. (Én például megfenyegettem, hogy ne zaklasson (mert nekem igenis zaklatás, ha egy nős pasi ki akar kezdeni velem), mert a feleségének és a lányainak is szólok, kivel élnek együtt. A pasi többet nem keresett).

Igenis le lehet rázni egy ilyen férget, csak tudni kell azt, hogy a legtöbbje nem akar válni, csak kicsit szórakoztatni magát és a saját farkát akarja kényeztetni. De mindig volt és lesz aki bedől ezeknek a hazugságoknak.

Van aki annyira elhiszi, de inkább saját magával elhiteti, hogy a megcsaló vele ŐSZINTE. Aki otthon a saját családjánál csal, hazudik, az másnak is hazudik, ez tény. Hiszen a saját szüleinek is mást mond, hogy éppen hol van amikor az unokájukra vigyáznak, amíg ő éppen a szeretőjét fark.alja. A barátoknak is hazudik.

Mégegyszer leírom, hazudj csak magadnak, ez a pasi nem szeret téged, megd.ugott párszor, a fantáziája szárnyalt nálad, hiszen te mindent megengedtél neki. Mert annyira versenyezni akartál a feleségével, hogy átvedd a helyét, hogy nem láttál az orrodnál tovább. Ő azt hitte, hogy van egy nő aki annyira oda van érte, hogy bármit megtehet vele, a kérdező pedig azt hitte, hogy ő a Nr1. Tipikus szeretői viszony.

A vége, hogy egyedül nevelhetsz most 2 gyereket, de ez a féreg keresi nemsokára az utódodat. Nemsokára, te is frusztrált leszel 2 gyerekkel, 0 segítséggel. Ettől a faszitól ne várj se segítséget, sem empátiát, maximum további hazugságokat a "rossz feleségéről" és további képeket a far.káról.

2022. máj. 22. 08:07
 252/339 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából mikor kiírtam a kérdést elég mérges voltam rá és az egész helyzetre."

Szóval bosszút akartál állni ! Nem kéne inkább a gyerwkszobát dekorálnod? Ahelyett , hogy bosszúhadjáratokon töröd a fejed?!

2022. máj. 22. 08:57
 253/339 anonim ***** válasza:
100%

"én jártam is náluk, láttam mikor milyen rend van"

Büszke lehetsz magadra! Őszintén nem értem , hogy hogy tud bárki megbizni egy ilyen állatba , aki így kiszolgáltatja a családját . Ráadásul még gyereket is " vállani" az illetővel!

Egyébként az érzelmi intelligenciája elég magas lehet a gyökérnek , ha minden esetben fsz képeket küld !

2022. máj. 22. 09:01
 254/339 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem kamu ez a kérdés. Ilyen elképesztően buta ember nincs, aki ráadásul készségesen válaszolgat litániákat írva az őket (teljesen jogosan) sarazó kommentelőknek. Vagy csak nekem fura, hogy minden lepereg róla? Bár a sztoriban is minden lepereg róla, szóval hát... Nem tudom... Van baj a toronyban az biztos
2022. máj. 22. 09:22
 255/339 anonim ***** válasza:
100%
En is gobdoltam ra , hogy kamu , mert folyamatosan ujabb verlazito infokat ad meg , minden ujabb kommentbe!
2022. máj. 22. 09:26
 256/339 anonim ***** válasza:
100%
Az van, hogy nem hinnéd, de van ilyen igazibol is. Attól még ez lehet kamu.
2022. máj. 22. 10:27
 257/339 anonim ***** válasza:
100%

Kamu vagy nem kamu, az a gond, hogy tényleg van ilyen. Sajnos én is beszéltem már ilyen nőkkel. Elhitték teljen, amit a pasi évekig hadovált, volt aki rövidebb, volt aki hosszabb ideig, de mindegyik bedőlt ennek a hazug dumának.

Sajnos olyan is van amikor gyereket szül, mert azt hiszi, hogy azzal magához láncolja, pedig pont az ellenkezője történik ilyenkor. A pasik menekülnek az ilyen helyzetekből, kivéve, ha kib.asszák otthonról, mert akkor a legtöbb esetben nincs hová mennie, és eljátsza, hogy őt, azaz a szeretőt a gyerekkel választotta. De mivel itt is előjönnek hamarosan, sőt sokkal hamarabb a problémák, innen is menekülőre fogja a faszi és egy örvénybe keveredik, jön az infarktus meg a többiek. Hiszen annyi nőt és gyereket nem tud és nem is akar eltartani. Addig tartottak a mézeshetek a szeretővel, míg titokban du.ghatta, onnantól kezdve csak a problémák lesznek. Akkor is, ha a feleség vele marad, mert onnantól kezdve a feleség kiutálja otthonról. Ez így van a legtöbb esetben, kivéve amikor a pasi annyira szerelmes, hogy ténylegesen ő borít mindent és felvállalja a szeretőt.

De itt ez nem fog megtörténni, mert ez egy féreg, aki hitegeti és húzza az időt, mert tudja, hogy sokat fog veszíteni.

2022. máj. 22. 11:10
 258/339 A kérdező kommentje:

Sajnos nem kamu semmi. Max ha nekem kamuztak, de amit én írtam én így tudom ezeket. Ha kusza a történet néha, azért is van mert nem időrendben írtam, a kérdésekre igyekeztem válaszolni.

Hajnalban kórházba kerültem, görcs és vérzés. Ennyit írtam csak "apukának". Reggel mikor olvasta megijedt és úgy döntött elege van ebből a kettős életből. Beszélt a feleségével és elmondta neki az igazat. Persze nem kifejezetten örült neki, ez nyilván nem kifejezés de nem igazán ez érdekelt jelen helyzetben. Nem bocsájtja meg a dolgot és elmondta az első sokk után, hogy az elmúlt 1 hónapban várta hátha elfelejt engem de ugye a baba miatt nyilván ez nem fog menni. És estére kicsit megnyugodott a felesége, szeretne csendes válást hogy ne legyen teljesen megalazva.

2022. máj. 22. 20:17
 259/339 anonim ***** válasza:
100%
Pff nevetséges hogy még szegény feleségnek kell szégyenkezni, a ti undorító viselkedésetek miatt... Amúgy tuti kamu, én nem veszem be, hogy az eddigi csodás hímpéldány aki sz*rt a fejedre, hazudott össze vissza, most hirtelen az asszony elé állt, és téged választott. Mese habbal. Ha mégis, akkor megérdemlitek egymást, és lesz még itt sírás rívás
2022. máj. 22. 20:37
 260/339 anonim ***** válasza:
100%
Na most jön az, hogy oda akar hozzád költözni.
2022. máj. 22. 20:57
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!