Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/339 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem megy oda, mert csak egyedül tervezte a közös életet. A faszinak teljesen más tervei vannak, voltak. Ezzel szembenézni nagyon nincs ínyére a kérdezőnek.Ez simán látható a válaszaiból.És enyhén szólva alaposan beégne a feleség előtt. Tisztában van azzal, ha bevallja, ha nem, hogy erre a hímre egyáltalán nem számíthat, hogy mellé állna nyíltan.

2022. máj. 21. 19:13
 242/339 anonim ***** válasza:
100%
De egy szexkapcsolatban ki az aki gyereket akar?! Neked megfelel, ha együtt se vagytok, fel sem vállal aztán terhes leszel? Van már egy gyereked. Bele se gondolsz neki mekkora szégyen lesz ez később, hogy belementél egy szeretői kapcsolatba és annyi eszed se volt, hogy védekezz?
2022. máj. 21. 19:16
 243/339 anonim ***** válasza:
100%

Ott vagy velük az ágyban esténként, hogy ennyire tudod mit csinálnak és mit nem? 🤣

Egyébként attól, hogy otthon is bszik, neked még küldhet bármit és mondhat is, sőt téged is megtud dugni, ha akar. Ez nem befolyásol semmit. Szóval naiv kiscsillag ideje felnőni.

2022. máj. 21. 19:19
 244/339 anonim ***** válasza:
100%
242# hat ertsd mar meg , hogy ok gyereket vallaltak ! Kozos dontes volt . Szeretik egymast . Jajj , hogy ezt egyikunk se birja felfogni!
2022. máj. 21. 19:21
 245/339 anonim ***** válasza:
100%

"Ha annyira ki lenne otthon elégítve, nem nekem küldte volna a fotókat és videókat az utóbbi hetekben is."

Drágám, van egy exem, aki egy idő után kavarni kezdett egy korábbi dugipajtival. Olyan dolgokat állított rólam meg a kapcsolatunkról, hogy a csaj konkrétan "mosta kezeit", mikor kiderült. Majdnem minden nap szexeltünk, de a csajnak azt kamuzta, hogy az első hónap után jó ha heti egyszer "hajlandó vagyok." Rendmániás vagyok, de a dugópajtinak folyton elsírta a bánatát, hogy addig nem mosogatok el ameddig nem szaglanak a tányérok vagy már nincs több tiszta. És még sok más mese. Annyi kamu dolgot mondott rólam, hogy lányos zavaromban hirtelen annyi jutott eszembe, hogy tuti van egy másik barátnője mellettem, mert ezeket tuti nem rólam állítja. Pedig de, mert ettől hanyatt vágta magát a leányzó és a csajnak is meg volt az az élvezkedés az egészből, hogy hozzá menekül a férfi az állítólagos rossz helyzetből.

2022. máj. 21. 19:34
 246/339 anonim ***** válasza:
100%
Ha még csak ő küldte volna! Majd azt figyeld mikor a kollégáid sandán mosolyogva fogadnak. Hogy, hogy nem, valahogy elszabadultak az általad a nős embernek küldött fotók, a rút asszony pedig megtalálta. Hidd el, nem lesz irigy, a többiek is láthatják majd, hogy ami szép, az szép. Mondjuk az eddigiek alapján még büszke is leszel rá.
2022. máj. 21. 21:27
 247/339 anonim ***** válasza:
100%
"Elhagytak váradósan" - nő, aki sokadik szeretője egy házas pasinak
2022. máj. 21. 22:02
 248/339 A kérdező kommentje:

246, Én régebben küldtem neki képeket de mikor egyszer összevesztünk mindent visszavontam. Ő nem menti a messenger képeket, én igen. Onnan tudom, hogy mondta és láttam is, mivel sose félt odaadni a telefonját vagy előttem nézni a képeket.

Mivel minden este lefekvésig beszélgetünk (nem egyszer éjfél utánig és fél7kor kel) és gyakran a fiával alszik, arról is nagyon sokszor küldött képet. Vagy hogy egyedül tvzik a saját szobájában akkor is küld képet. Ha átmegy a nappaliba, konkrétan körbefotózza az egészet, hogy üres, csak ő van ott.

245, én jártam is náluk, láttam mikor milyen rend van. Nem szoktunk különösebben a feleségéről beszélni, sem arról mikor milyen rendet tart. Bár főzni nem szokott, akkor nem minden vacsira szendvics vagy pogácsa lenne. Ezekről is küld képet kb mikor mit eszik.

És én nem kérem ezeket a lejelentéseket, magától küldi őket.

Igazából mikor kiírtam a kérdést elég mérges voltam rá és az egész helyzetre. Pedig előtte mindig reálisan néztem, hogy nem az én dolgom a feleségével beszélni. Nem fogom megkeresni, de a férjjel már előre tisztázta, hogyha eljut a felesége fülébe és megkeres engem, én nem fogok hazudni, szóval rendezze le ő a dolgokat.

Most őszintén sokkal jobban érzem magam, hogy pár napja nem igazán beszélek vele.

2022. máj. 21. 22:14
 249/339 anonim ***** válasza:
100%
Olyan képeket, amit nem akarok, hogy a másik lásson én se telefonon tárolok. Te tényleg ennyire buta vagy?
2022. máj. 22. 00:05
 250/339 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz tőle semmit, miért beszélgetsz vele minden nap éjfélig? Ha kéretlen f.szfotókat küld, miért nem tiltod? Amúgy is elég elmebeteg mániákusnak tűnik, aki minden nap elküldi az összes kajaja fotóját meg körbefotózza a szobát minden alkalommal. Tudom, hogy te is sérült vagy, de komolyan minek ez neked, ha nem akarsz tőle semmit? Minek ez a kínlódás?
2022. máj. 22. 07:32
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!