Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
Dehogynem. De itt most nem ez az eset áll fenn. Az emberünk konkrétan félrebszott, és még gyereket is csinált bal kézre.
221, befejeztem akkor egyből. De éppen már terhes voltam. Azóta nem vagyunk együtt. Szóval aki azt írta csak azért fűz tovább, az téved. Bár én sem tudom miért. Valamit biztosan akar.
A többire most egyben írok. Szóval persze 10+ év sok és sokminden összeköti őket. A nő tudtommal csak a gyerekkel fenyegeti, akit apuka nem akar elveszíteni. Nyár végét azért találta ki, mert augusztus végéig ítélkezési szünet van a bíróságon. Nem mennek nyaralni, kérdeztem is tőle korábban. Azt állítja semmi terv nincs, elmentek a szabadságai mikor a gyerek beteg volt, sokszor maradt ő otthon, de amúgy sem volt tervben állítólag. Miután összevesztünk akkoris lett volna hétvégén egy családi program, arra sem mentek el. Igazából a felesége facebook mániás es posztol állandóan, amin bejelöli a férjét is. Ha nem hagyja jóvá, hogy megjelenjen az adatlapján akkor még üvöltözik amiatt is a gyerek előtt. Az meg sír. Ettől függetlenül látom a posztot, szóval ha nem akarom akkor is tudom ha elmennek valahova.
Korábban mikor még együtt voltunk, de a felesége még csak sejtette, hogy van valakije, akkor direkt megjelölte a gyerekről korábban készült képen, mintha éppen együtt lennének, mint boldog család. Később bevallotta, hogy ezt azért csinálta, ha van nője akkor ideges legyen. Csak mivel éppen a férje mellett álltam, aki megmutatta az értesítést a jelölésről, így ez annyira nem jött össze.
Ezáltal tudom is, hol laknak a szülei, nem csak a férje mondta, mivel azt is kiposztolja. Nagyon szereti tolni a látszatot a neten és ha apuka nem likeolja a posztjait azért is veszekszik. De ezeket csak azért sem szokta.
Viszont engem nem izgat, ha nekik így jó ez a kapcsolat. Pár napja nem is nagyon beszélek vele, talán lassan veszi a lapot. Ha új nő után néz szíve joga.
Amúgy attól függetlenül, hogy persze én voltam a hülye, hogy korábban elhittem neki sok dolgot, ő is akarta a babát.
Aki azt írja, hogy csak élvezte a gumi nélküli szexet stb. Azért ennyire egy férfi sem hülye (legalábbis azt hittem). Egy barátnőmmel beszéltem sokat akinek volt dolga nős férfival, persze ő is előadta, hogy csak a gyerek miatt nem válik meg ilyenek. Na ott a pasi, meg a legtöbb esetben, amiről hallottam, ott eléggé vigyáztak hogy nehogy baba legyen.
Nem maga a baba és hogy korán jött a probléma neki, hanem hogy azt hitte legalább elindul a válás addigra. Persze én magam sem hittem, hogy ilyen hamar sikerül, de magát a kicsit nem bánom. Ő sem a gyerekünket bánja, hanem az egész helyzetet, ahogy alakult.
Kettős élet, aha.
Otthon nem b@szik, se velem. Ha annyira ki lenne otthon elégítve, nem nekem küldte volna a fotókat és videókat az utóbbi hetekben is.
"Otthon nem b@szik,"
Jézuska! Rémisztő!
"Ha annyira ki lenne otthon elégítve, nem nekem küldte volna a fotókat és videókat az utóbbi hetekben is."
Drágám , a prostituált és a feleség között ,nagy a különbség ! A feleség egy egyenrangú fél , a férfi , jelen esetben az állat , nem birtokolja , és nem tehet meg vele akármit! Arra van a te fajtád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!