Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/339 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem. De itt most nem ez az eset áll fenn. Az emberünk konkrétan félrebszott, és még gyereket is csinált bal kézre.

2022. máj. 21. 17:54
 232/339 A kérdező kommentje:

221, befejeztem akkor egyből. De éppen már terhes voltam. Azóta nem vagyunk együtt. Szóval aki azt írta csak azért fűz tovább, az téved. Bár én sem tudom miért. Valamit biztosan akar.

A többire most egyben írok. Szóval persze 10+ év sok és sokminden összeköti őket. A nő tudtommal csak a gyerekkel fenyegeti, akit apuka nem akar elveszíteni. Nyár végét azért találta ki, mert augusztus végéig ítélkezési szünet van a bíróságon. Nem mennek nyaralni, kérdeztem is tőle korábban. Azt állítja semmi terv nincs, elmentek a szabadságai mikor a gyerek beteg volt, sokszor maradt ő otthon, de amúgy sem volt tervben állítólag. Miután összevesztünk akkoris lett volna hétvégén egy családi program, arra sem mentek el. Igazából a felesége facebook mániás es posztol állandóan, amin bejelöli a férjét is. Ha nem hagyja jóvá, hogy megjelenjen az adatlapján akkor még üvöltözik amiatt is a gyerek előtt. Az meg sír. Ettől függetlenül látom a posztot, szóval ha nem akarom akkor is tudom ha elmennek valahova.

Korábban mikor még együtt voltunk, de a felesége még csak sejtette, hogy van valakije, akkor direkt megjelölte a gyerekről korábban készült képen, mintha éppen együtt lennének, mint boldog család. Később bevallotta, hogy ezt azért csinálta, ha van nője akkor ideges legyen. Csak mivel éppen a férje mellett álltam, aki megmutatta az értesítést a jelölésről, így ez annyira nem jött össze.

Ezáltal tudom is, hol laknak a szülei, nem csak a férje mondta, mivel azt is kiposztolja. Nagyon szereti tolni a látszatot a neten és ha apuka nem likeolja a posztjait azért is veszekszik. De ezeket csak azért sem szokta.

Viszont engem nem izgat, ha nekik így jó ez a kapcsolat. Pár napja nem is nagyon beszélek vele, talán lassan veszi a lapot. Ha új nő után néz szíve joga.

2022. máj. 21. 18:23
 233/339 A kérdező kommentje:

Amúgy attól függetlenül, hogy persze én voltam a hülye, hogy korábban elhittem neki sok dolgot, ő is akarta a babát.

Aki azt írja, hogy csak élvezte a gumi nélküli szexet stb. Azért ennyire egy férfi sem hülye (legalábbis azt hittem). Egy barátnőmmel beszéltem sokat akinek volt dolga nős férfival, persze ő is előadta, hogy csak a gyerek miatt nem válik meg ilyenek. Na ott a pasi, meg a legtöbb esetben, amiről hallottam, ott eléggé vigyáztak hogy nehogy baba legyen.

Nem maga a baba és hogy korán jött a probléma neki, hanem hogy azt hitte legalább elindul a válás addigra. Persze én magam sem hittem, hogy ilyen hamar sikerül, de magát a kicsit nem bánom. Ő sem a gyerekünket bánja, hanem az egész helyzetet, ahogy alakult.

2022. máj. 21. 18:32
 234/339 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, nem úgy alakult a helyzet, ahogyan tervezte. Nem jött össze a kettős élet terve, hogy itt is bszik meg ott is, és ki lesz elégülve.Ha ráérek, akkor majd sajnálom annyira mint te. Viszont kezd el befejezni az önáltatást a szép romantikus szerelmi történetről (háromszögről), mert ezzel csak még mélyebbre taszítod magad. Elég lent vagy már így is.
2022. máj. 21. 18:44
 235/339 anonim ***** válasza:
100%
🤦🏻‍♀️
2022. máj. 21. 18:46
 236/339 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már nagyon fáj, ha valaki ennyire hülye.
2022. máj. 21. 18:47
 237/339 anonim ***** válasza:
100%
De , kérdező akkor miért nem mész személyesen a feleségéhez oda? Mondd el neki , hogy gyereket vársz , együtt tervezitek az életeteket . Ne álljon az utatokba . PONT. Mit kell erről kérdést ki írni? Csak csináld.
2022. máj. 21. 19:04
 238/339 A kérdező kommentje:

Kettős élet, aha.

Otthon nem b@szik, se velem. Ha annyira ki lenne otthon elégítve, nem nekem küldte volna a fotókat és videókat az utóbbi hetekben is.

2022. máj. 21. 19:06
 239/339 anonim ***** válasza:
100%

"Otthon nem b@szik,"

Jézuska! Rémisztő!

2022. máj. 21. 19:09
 240/339 anonim ***** válasza:
100%

"Ha annyira ki lenne otthon elégítve, nem nekem küldte volna a fotókat és videókat az utóbbi hetekben is."

Drágám , a prostituált és a feleség között ,nagy a különbség ! A feleség egy egyenrangú fél , a férfi , jelen esetben az állat , nem birtokolja , és nem tehet meg vele akármit! Arra van a te fajtád!

2022. máj. 21. 19:13
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!