Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/339 anonim ***** válasza:
7%

Én nemrég jöttem össze egy nős, gyerekes férfival. Igen, együtt laknak a feleségével és még nincs beadva semmi. Ezt az ismerkedés elején közölte is. Velem az első perctől kezdve korrekten viselkedik. A feleség tud rólam (neki is van párja) sőt, a szüleinek is be lettem már mutatva, mint az új párja. Az utcán végig mer velem bárhol sétálni kézen fogva. A gyerekével is sokat programozunk és kedvel is, viszont neki még csak apa egy barátjaként vagyok bemutatva a rá való tekintettel. Szóval mindenhol fel vagyok vállalva normálisan és nem csak szeretőnek kellek. Mellesleg még nem feküdtem le vele, de ha ez eljön, akkor mindenképp védekezünk. A jövő héten megy ügyvédhez a válás és a hitel miatt, ahova szeretné, ha én is vele mennék. A napokban vettem észre, hogy a gyerekkel és más személyes ügyekben elkezdte kikérni a véleményemet is.

Úgyhogy nincs azzal baj, ha egy még nős férfival jössz össze, de észnél kell lenni és nem a férfi szavaira figyelni, hanem a tetteit!

2022. máj. 20. 20:46
 192/339 Noren1989 ***** válasza:
73%
#191, dont feed the troll.
2022. máj. 20. 22:10
 193/339 anonim ***** válasza:
100%
És hogy döntöttél? Elmondod a feleségnek?
2022. máj. 20. 22:20
 194/339 A kérdező kommentje:

187, nem a feleségéhez hanem az idősebbik fiához megy. Azért szólnék annak a minden tekintetben szent asszonynak (mert ugye ő hibátlan, csak ki vagyunk rosszak), mert én pl tudni szeretnék róla, és azóta rájöttem, hogy engem is hiteget a férje és ebből van elegem.

188, jó gondolat lenne, de együtt dolgozunk és GYED után is oda megyek vissza, ő meg innen tervez nyugdíjba menni. Szóval még jó ideig találkozni fogunk. Én 34, ők 37 és 38 évesek.

189, miért lenne lepasszolás, ha a szülei amúgy is időt szeretnének tölteni az "egyetlen" unokával?

190, én imádom a gyerekeket, teljesen idegen gyerekekkel is jól kijövök. Mikor először találkoztam vele, semmi nem volt köztünk az apjával. Sőt utána is neki volt fontos, hogy kedveljen a fia.

Ja nem, lehet a te férjed az apja, mert vele is összejártam néha. Szóval kérdezd meg hátha bevallja. Max megtudod a bírósági papírokból. Hiszen itt szinte egy nő sem akarná megtudni a szeretőtől a dolgot, inkább évek hazugságai után véletlenül.

2022. máj. 20. 22:53
 195/339 A kérdező kommentje:

190, ti korrektebben jártatok el, mint mi. Sajnos mint már írtam párszor, a múlton változtatni nem tudok. De mivel egy ártatlan kisgyermek származik belőle akit már most imádok, ezért nehéz lenne azt mondani őszintén, hogy megbántam. Maximum azt, hogy elkapkodtuk a dolgokat.

Nalunk a feleség nem hajlandó válni, bár már lehet bepasizott ő is, múltkor majdnem lebukott. Valószínűleg amíg nem lesz komoly, nem fog lépni.

Szeretne a férj békés válást. De úgy érzi, ha egyedül adja be, abból csak botrány lesz. Próbál beszélni vele, de nem annyira sikerül. Nekünk is tervben volt az elején, hogy üljünk le hárman beszélni, de én nem akartam. Lehet az lett volna a jobb.

2022. máj. 20. 23:01
 196/339 A kérdező kommentje:
193, egyre inkább úgy érzem a kommentek alapján, hogy felesleges elmondanom. Itt mindenki vagy a saját férjétől hallaná vagy véletlenül tudná meg a bírósági papírokból. Igazából nem is annyira akarok beleavatkozni a házasságukba, ilyen áron nem is kellene a fiam apja.
2022. máj. 20. 23:06
 197/339 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán arról van szó, hogy nem akarnánk tudni. Nem a szeretőtől akarnánk megtudni, hanem a férjtől, aki örök hűséget esküdött, aminek része lenne hogy nem csinál fel olyan nőt, aki nem a felesége. Ha te mondod el, az csak sz.rkavarás. Nem sülne el jól egyáltalán, akárhogy szépítjük.

"Nalunk a feleség nem hajlandó válni, bár már lehet bepasizott ő is, múltkor majdnem lebukott. Valószínűleg amíg nem lesz komoly, nem fog lépni.

Szeretne a férj békés válást. De úgy érzi, ha egyedül adja be, abból csak botrány lesz. "

Még mindig: a váláshoz épp elég, ha az egyik válni akar. Olyan nincs, hogy már minden készen áll a szétmenésre, de a másik megrázza a mutatóujját, hogy "nem nem".

A végén még belemagyarázod, hogy a Szörnyella feleség azért is akkora főgonosz, mert lehet bepasizott? Ha bepasizott, szinte már azt mondom jó neki, de legalább annyit észrevehetnél, semmivel sem rosszabb ő nálad.

2022. máj. 20. 23:25
 198/339 anonim ***** válasza:
100%
Az előbb még azt mondtad , hogy mindent tud a feleség csak azt nem , hogy felcsináltak ! Na döntsd már el mit hazudsz , te gyökér!
2022. máj. 20. 23:47
 199/339 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából nem is annyira akarok beleavatkozni a házasságukba, ilyen áron nem is kellene a fiam apja."

Aha .. persze ! Ha ez így lenne , fel sem merült volna benned , hogy felkeresd az egész családját! Az ő szüleinek , mindig egy unokájuk lesz ,ehez jo ha már most hozzá szoksz ! Nem a gyereken múlik!

2022. máj. 20. 23:59
 200/339 A kérdező kommentje:

198, leírtam párszor, majd visszaolvasod. Ha nem megy az értő olvasás, sajnálom.

197, ha a férj nem hajlandó elmondani mert fél, akkor mit tegyen a szerető? Én csak nem szeretnék hazugságban élni. De inkább hagyom, aztán majd lesz valahogy. Én a gyerekeimmel foglalkozok.

Igen, még mindig tisztában vagyok vele, hogy csak az egyik ember is be tudja adni a válást. Nyár végén akarja, ha addig a feleségével nem tud megegyezni. Teljesen más egy veszekedős, direkt elhúzódó válás és egy közös megegyezés.

Nem tartom rossz embernek a feleséget azért, ha talált valakit. Hiszen a férje mondta neki, hogy örülne annak ha bepasizna. Nekem is vigyorogva mesélte, hogy lehet megtörténik a dolog. Csak ha ezzel "bosszút" akar állni, vagy ilyesmi, akkor igazából csak azt éri el, hogy a férje előbb otthagyja és nem dől be tovább a fenyegetéseknek.

2022. máj. 21. 00:10
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!