Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
A lelkizés kimerült a szokásosban. Ő nagyon szégyelli magát a cselekedetei miatt, de nem adja fel. Állítólag a váláson dolgozik, próbál otthon beszélni de a felesége nem hajlandó. Nyár végén/ősszel beadja a valókeresetet, ha nyáron sem tudja megbeszélni a dolgokat. (hiszem ha látom, de nem is különösebben érdekel)
Az a baj igazából, hogy nem csak a férjen hanem a kisgyereken is sokszor kitölti a haragját. Üvöltözik a gyerekkel és rugdossa a játékait stb. Megütni még soha nem ütötte meg!
Nem tartom a feleség részéről ezt feltétlenül a saját hibájának, hogy így viselkedik. Nagyon frusztrált és ideges az egész helyzet miatt. Pont ezért (tőlem teljesen függetlenül) nem értem miért jó neki fenntartani ezt a házasságot úgy, hogy az az ára, hogy a saját gyerekén csattannak a dolgok. Én inkább vagyok egyedül és boldog, mint hogy a kisfiammal üvöltözzek. Mert fiunk lesz.
"hiszem ha látom, de nem is különösebben érdekel)"
De ha nem erdekel , akkor miert nem mondod neki , hogy ne valjon el? Akkor maradjon a csaladjaval.
Azért, mert érdekli, csak sértődöttségében ezt nem fogja bevallani.
A faszi felesége is azért nem akar válni, mert nehogy 5 percig is egyedül maradjon a gyerekkel, és nehogy már ő maradjon alul a csatàban. A kérdező sem akarja egyedül nevelni a gyereket, de ezt sem könnyű bevallania, hiszen vesztésre áll. Tyúkok közti csata, ahol a tét egy mindenkit ámító, megfarkaló és felcsináló kan.
167#
Ó ,értem!
Hát pedig kérdező , én a helyedben menekülnék!
169, tud rólam, név szerint. Majdnem minden nap elhagzik a nevem is, mióta megtudta. Pl. : mivel vettem el az eszét? Mit tudok amit ő nem? Mikor felejt már el? Stb.
Ezért sem értem, baba nélkül is, ha egyszer tudja, hogy a férje mást szeret akkor meddig akarja ezt erőltetni? De az ő dolguk tényleg. Aki azt hiszi én benne maradnék ilyen kapcsolatban az téved, soha nem választanék egy férfit (akkor sem ha a gyerekem apja) ha az a gyereknek hosszú távon káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!