Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/339 anonim ***** válasza:
100%

Egyik szavaddal ütöd a másikat. Csak b.ssza a csőröd, hogy a feleségével marad helyetted, mégha terhes is lettél.

"Tudja a nevem, hol lakom, dolgozom, rendszámom. Azt nem tudja pontosan mikor, mióta és mi történt a férje és köztem. Nyilván azt sem hogy aludtam is náluk."

Szóval tud rólad, de mégse? Mi van? Ebből annyi jön le, hogy ismerősök vagytok úgyhogy tud ezt azt rólad, de gőze sincs róla, hogy te is a szeretők közé tartozol.

2022. máj. 18. 19:54
 122/339 anonim ***** válasza:
100%

Vedd rá a szerelmedet, hogy mondja el ő. Az ő családja, nem a tiéd.

És ismerd be magadnak, hogy nem ezért akarnád elmondani.

És főképp, hagyd azt a rossz dumát, hogy a nagyszülőknek joguk van tudni.

Kiderül az legkésőbb a bírósági papírokból. Amúgy te még mindig tudod idealizálni ezt a takonygerincű palit?

2022. máj. 18. 19:55
 123/339 anonim ***** válasza:
87%

"Nyilván azt sem hogy aludtam is náluk."

Gratulalok ! Te jellemtelen moslek! Betorsz a privatszferajaba egy csaladnak ! Remelem ott dgattad magad , ahol masnap a gyereke ette a turorudit ! Te beteg hulladek!

2022. máj. 18. 19:56
 124/339 A kérdező kommentje:

121. Az hogy egy idő után megmondta a feleségének, hogy van barátnője. Nem részletezte soha mi volt köztünk, meddig jutottunk. Miután megtudta, hogy én vagyok többször kérdezte a férjét mi történt pontosan, de ő állítólag nem mondta el.

122. Nem a szerelmem már. Nagyot csalódtam benne, ő is tudja. Engem az bosszant, hogy oké, őket választotta ott maradt. Ezt el tudom fogadni. Azt kevésbé, hogy azóta is hiteget, hogy válni fog és velünk lesz. Közben a gyereket se meri elmondani otthon.

123. Nem, a konyhában nem csináltuk, csak a férj külön szobájában. Mivel külön alszanak, ott a felesége nem jár. De képzeld. Találkoztam nem egyszer a gyerekükkel. Adtam neki én is nasit, igaz nem túrórudi volt. Puszit is adott stb. Na mekkora rohadék vagyok...

Amúgy nem törtem be, a ház egyik tulaja személyesen vitt autóval.

2022. máj. 18. 20:07
 125/339 anonim ***** válasza:
76%
Tok mindegy ! Te egy rohadt allat vagy ! Ezert nem kellettel masnak , csak ennek a moslek szrnak!
2022. máj. 18. 20:09
 126/339 anonim ***** válasza:
100%
És te ezt izginek érezted, mi? Hm, meg is érdemelnétek egymást. Lányod van, ugye?
2022. máj. 18. 20:11
 127/339 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a gyerek? Fel fogta egyáltalán, hogy "apa barátnője" voltál vagy elég kicsi volt még ahhoz hogy örüljön ha nasit adsz a kezébe?
2022. máj. 18. 20:13
 128/339 anonim ***** válasza:
100%
Nem törtél be, tényleg. Dolgozni mentél. A ház egyik tulaja leengedte a fáradt olajat, te pedig asszisztáltál hozzá.
2022. máj. 18. 20:16
 129/339 anonim ***** válasza:
100%
Ez a f.szfej úgy hazudik neked, mint a vízfolyás. Te pedig mindent elhiszel neki. Szinte biztos vagyok benne, hogy semmi nem igaz amit előadott neked. De te csak higyj neki erősen, téged szeret.
2022. máj. 18. 20:32
 130/339 A kérdező kommentje:

Nem apa barátnőjeként lettem bemutatva. De a gyerekkel is volt nálam. A gyerekeink is találkoztak, sőt mondta a fiának, hogy majd eljönnek hozzánk (akkor még nem hozta ide) és majd itt is alszanak stb.

Oké, hogy engem hülyített, de a saját gyerekét is belevonta volna? Ő ezt akkor komolyan gondolta. Sőt volt, hogy felhívtak, mert velem szeretett volna játszani a fia és akkor megbeszéltük, hogy most nem tudnak jönni de majd máskor.

6 éves amúgy, azt hiszem már írtam. Előtte nem csináltunk semmit, se puszi se kézfogás. Arról beszélgettek, hogy ő szeret engem és jó volt velem játszani. A kisgyerek hozott fel engem apukának.

De továbbra is a kérdés. Igaz, tudom itt soha senkit nem csalna meg a férje. Pláne nem csinálná fel a szeretőjét.

De HA mégis??? Nem akarnátok tudni? Majd egy utalásból vagy bírósági papírból lenne jó megtudni évek után?

2022. máj. 18. 20:48
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!