Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
Ha rám írnál, feljelentenélek. Tartsd meg a gyerekedet, ha ennyi eszed van, de mivel beavatkoznál a privát szférámba, azt nem nézném el neked. Vihetnéd a megcsalót is, de onnantól kezdve érvényesíteném a jogaimat is és a gyerekem jogait is.
Az egy dolog, hogy szerető voltál, de te tudatosan akartál gyereket ettől a seggfejtől, aki csak gumi nélkül akart d.ni. (ő is beismerte, azt hitte nem fog osszejönni gyorsan). Te a gyerekkel akartál megszerezni egy férfit, és a válását siettetni. Hát most megkaptad, de ne sírj amikor téged is lecserél, vagy máshoz viszi a virágokat. Majd nevelheted ezt a gyereket is egyedül, mert nehogy azt hidd, hogy a felesége azért rosszkedvű, mert kib.szottúl boldog. Pont azért rosszkedvű, mert ilyen féreggel él együtt. Valószinüleg a gyereke boldogságát helyezi a saját boldogsága elé.
Ez a te drágalátos hazudozó (mert ez mindenkinek hazudik) szeretőd szinte biztos, hogy únni fogja a mindennapi gondokkal járó együttélést, és téged is kibeszélve majd d.g egy másik, harmadik nőt. De pontosan ezt érdemled te is mellette!
"A zaklatás nem büntetőjogi hatása
A zaklatás következményekkel jár a sértett mindennapi életvitelére. Az ilyen magatartás sérti az áldozat legtágabb értelemben vett magánszféráját, emberi méltóságát. Elkövetője a megalázottság, a szégyen érzetét kelti áldozatában.
A zaklató magatartása áldozatát zavarja a mindennapi életének vitelében, őt félelemben, bizonytalanságban, szorongásban tartva. A háborgatás alááshatja a sértett önbizalmát, visszavetheti teljesítményét, szélsőséges esetben akár viselkedési zavarokat is okozhat.
Szintén szükséges tényállási elem, hogy az elkövető a zaklató magatartást abból a célból kövesse el, hogy a sértett megfélemlítése vagy magánéletébe, mindennapi életvitelébe beavatkozzon.
A zaklatás azonban eredményt nem tartalmaz. Nem szükséges, hogy a sértettben ténylegesen félelem keletkezzen, magánélete vagy mindennapi életvitele megváltozzon. A tényállás megvalósulásához elegendő, ha az elkövető magatartása erre alkalmas.
A háborgatás pedig minden olyan magatartást felölel, amely a sértettre valamilyen pszichésen negatív hatást fejt ki, nyugtalanságot kelt, illetve erre alkalmas."
Szerintem a kérdező nem azért akarja (ha akarja) elmondani az asszonynak, hogy így csábítsa magához a palit. Csak szeretne hazugság nélküli életet a gyerekének. Hogy tudja, hogy mit mondjon majd neki erről az egészről. Hogy legalább majd őt ne kelljen arra nevelnie, hogy "nehogy elmondd valakinek, hogy ő az apád"
Az egy dolog, hogy az apja nélkül nő fel, de nem mindegy mi a háttérsztori amit kap.
Nekem úgy tűnik, a kérdező már lemondott a paliról, de ettől még szeretne tiszta vizet önteni a pohárba.
Nőként, feleségként szeretném tudni ha ilyen történne a házasságomban, de elsősorban a férjemtől szeretném megtudni. Ha nem tőle tudnám meg, biztos duplán haragudnék, hogy még erre sem képes. Előbb-utóbb ki fog derülni, neked azt javaslom, ne te legyél az, aki elmondja.
Hat pedig szerintem a gyereknek is jobb lenne, ha ez titokban maradna.
Ha ennyire nem akart volna hazugság nélküli életet, eleve nem kezdett volna viszonyba és PLÁNE nem vállalna belőle gyereket.
Amit a kérdező lemuvelt, a hülyeség, butaság, naivsag és elkeseredettség magasfoka.
A gumi nélküli d.gás azt mutatja, hogy meg akarta gyorsítani a pasi hazug "válását". Most már, hogy terhes és nem őt választotta, még mindig nem akar válni, így felhásznalva a terhességet, már nemcsak a feleségnek szólna, hanem a nagyszülőknek is. Miért nem várta meg, hogy elváljanak, miért nem adott ultimátumot? Sok sok miért van itt, most meg a gyerekkel takarózik. Ahogy leírta itt valaki, sorrend is van. De ennek a nőnek egyáltalán nincs ilyen az életében, csak amit ő akar. Egy egoista ember, aki manipulációval szerez meg mindent. Mivel nincs felvállalva, most tesz róla, hogy a gyereket felvállalják.
Nőként az agyam eldobom azoktól a nőktől akik azt hiszik, hogy gyerekkel megszereznek egy férfit. A férfi nem hülye. (Igaz itt egy hazudozó féreggel állunk szemben) De itt is pontosan látszik, hogy a pasi nem akart gyereket, csak gumi nélkül szexelni. Nyilván jól tud hazudozni, de van kinek, mert a kérdező olyan szinten buta, hogy minden egyes szavának bedőlt eddig. Most amikor rájőtt, hogy a terhességgel sem őt választotta, már játszaná a Teréz anyát.
Nincs az a szerető a földön aki azért szól, mert jót akarna a feleségnek. Ez csakis egó, önérdek, harag, bosszú. Rengeteg könyv, film feldolgozza, és még nem találkoztam olyan szeretővel, aki szerette volna a vetélytársát.
"Csak szeretne hazugság nélküli életet a gyerekének. Hogy tudja, hogy mit mondjon majd neki erről az egészről. Hogy legalább majd őt ne kelljen arra nevelnie, hogy "nehogy elmondd valakinek, hogy ő az apád"
Nem kellett volna erre előtte gondolnia, hogy mit fog mondani a gyereknek?
142, én valóban nem szeretnék a férfitól már különösebben semmit. De nem tudnék a gyerekemnek hazudni, ezen rágtam magam a legtöbbször. Mivel apuka állítása szerint szeretné látni, így tudni fogja ki az apja. Most jött ki nemrég a netflixen egy dokumentumfilm "Apánk" címmel. Teljesen már a sztori, de mégis a gyermekek és a szüleik életét felbolygatta, hogy kiderült, nem az az apjuk akiről azt hitték. Nagyon sok örökbefogadott gyermek is tudni akarja honnan származik, hiába hagyta el a vér szerinti szülő, akkor is tudni akarják és megismerni.
Az mondjuk milyen lenne ha a városban sétálva szembe jön apuka és a családja a kisgyerek meg odafut hozzá hogy: "Apaaa"? Az jobb lenne a feleségnek?
Aki azt írta, hogy apukának csak kényelmesebb volt gumi nélkül, továbbra is azt tudom mondani, hogy ez nem csak rajta múlt, közösen megbeszéltük, hogy babát szeretnénk. A videón, amiről nem is tudta, hogy felveszem, mikor elmondtam neki váratlanul, hogy kisbabánk lesz, őszintén örült!
Tegnap is tervezte velem a jövőt, el akar venni feleségül és testvért a gyermekünknek... Én ezekre már nem is reagálok
144, igen először megmondtam neki, hogy a válásig nem is próbálkozunk, sőt találkozni sem akartam vele. Aztán elmentek ügyvédhez, aki írta a papírokat és már csak az aláírás kellett volna rá kettőjüktől. Ezután előre ittunk a medve bőrére ami hiba volt. Tanultam az esetből, de abortuszra nem mentem volna soha!
Illetve leginkább azért szólnék a feleségnek, mert hiába tud rólam, azt goldolja csak párszor összefeküdtünk, ennyi volt. De hiába őket választotta, azóta is nekem írogat, ígérget, képeket küld... Nem csak tájkép, ha értitek...
Te nem fogod fel, hogy hazudott neked a válásról? Bementél velük a bíróságra? Láttad amikor beadták a válópert, vagy csak elhitted neki amit mondott. És ha ügyvédhez mentek akkor mi van? Nem váltak el, ez a lényeg, de te gyorsan akartál egy gyereket, úgy hogy még nem is éltél vele, csak a hazugságait hallgattad és szexeltetek. Ezek után mindenre rávett téged. Komolyan mondom, hogy az agysejtjeim elpusztulnak a gondolkodásodtól.
Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de az olyan pasik akik feleség mellett a szeretőt is felcsinálják, azok aljas férgek, mert nem elég, hogy gumi nélkül bármit összeszedhet, de terjesztheti is. És ezek tényleg szórják felelőtlenül a spermájukat. Te vagy a másik véglet nőben, aki bármilyen hazug, csalónak szül egy utódot. Kérlek ne szülj több gyereket erre a világra.
A celebek között is vannak olyanok akik minden pasijuknak szülnek, ahány pasi, annyi gyerek.
"képeket küld... Nem csak tájkép, ha értitek..."
Jezusom ! Mint no a nonek !
Ha nekem valaki , mikor bizonytalan lenne a pozicioja az eletemben , " nem csak tajkepeket "kuldene , nem figyelne az erzelmeimre , es a helyzet sulyossagara , letiltanam es kidobnam !
Egyebkent csak kivancsisagbol, milyen uzenet kiseri a "nem tajkepeket" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!