Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
131# vagyok meg .
Es ot is kikellett anyamnak dobnia , lecserelnie a zarat , mert nem volt hajlando keresre kikoltozni , az anyam hazabol !
"De HA mégis??? Nem akarnátok tudni? Majd egy utalásból vagy bírósági papírból lenne jó megtudni évek után?"
Állj oda a felesége elé és mondd el ha ennyire akarod. A legkevesebb, amire számíthatsz, hogy a pasi meggyűlöl amiért beköpöd. Igen, egy patkány és megérdemli hogy szívjon, de ő is érezni fogja hogy ez egy egyszerű bosszú és haragudni fog hogy megzavarod az otthoni békét. Nem fog hálásan hozzád rohanni, hogy de jó hogy elkergetted a feleséget.
Ne foglalkozz a feleséggel. Semmilyen szívességet nem teszel neki, ha megkeresed. A férj dolga lenne bevallani, hogy teherbe ejtett valaki mást. Ő nem tette meg? Ez van. Ha megszületett a gyerek, hajtsd be rajta a gyerektartást, ami így vagy úgy, jár a gyerkőcnek. Ennél többet nem nagyon tudsz tenni józan ésszel. Az nem a te dolgod, hogy a feleségével mi van.
131 köszönöm a tapasztalatodat és sajnálom, hogy ez történt veled is. Ezzel egészen más megvilágításba kerülnek a dolgok. Én magamból indultam ki és nem használnám a gyerekemet ilyenre.
134 ez már sajnos megtörtént, változtatni nem tudok rajta. A gyerekemet nem bánom, szeretem mindennél jobban. Csak azt, hogy nem vártunk vagy éppen nem vártam másra.
133 néha mikor dúlnak a hormonok és hiteget de nem mer lépni otthon akkor eléggé felhúzom magam. Ma is írja hogy szeret és mindig szeretni fog, a felesége nem jelent semmit. Én már ezeket nem hiszem el neki. Sajnálom a feleségét is, hogy ilyen görénnyel van együtt. Azaz csak egy tető alatt.
Én mondtam neki többször is, hogy jobb lenne ha színt vallana otthon és vállalná a következményeket, mert előbb utóbb ki fog derülni. Illetve ha felkeres a neje, nem hazudok a képébe. Elég rosszat tettem már ellene
"Gyerek előtt 10+ éve volt 1x, meg a gyerek után olyan 4 éve volt egy másik nő. És most én."
Ennél a fa.szinál jobbra te sem számíthatsz. Nem is értelek, ha a feleségnek hazudik, őt csalja az neked teljesen normális? Majd meglátod milyen lesz amikor téged is csalni fog. Hogy hazudik neked, az nem is kérdés, azt 100%. Téged csak az érdekel, hogy bármi áron megszerezd magadnak, ha kell terhességgel, gyerekkel de a tiéd legyen. Hát úgy legyen! Pont hozzad való!
136. Nekem elmondta ezeket a dolgait őszintén. Ezek talán igazak. Én akkor is megmondtam neki, hogy én egyet sem néznék el, ennek fényében cselekedjen.
Ha a neje megtép szíve joga. Remélem a férjét is kérdőre vonja, mert ebben ketten voltunk.
"Szóval, ha mind nők vagytok akik írtatok. Ha a férjetek félrement volna és nem meri bevallani, hogy gyereket csinált másnak (direkt vagy akár véletlenül) akkor ti őszintén nem akarnátok tudni róla???"
A nőknek 3 csoportja van.
1.Aki akar tudni róla, hogy aztán eltudjon válni a hűtlen fszkalaptól.Ez a normális önbecsülésű csoport.
2.Aki nem akar tudni róla, mert amiről nem tud, az nem fáj.Kapcsolatfüggő.
3.Aki tisztában van vele, hogy kivel él együtt, de így is jó neki, csak ne maradjon egyedül 5 percig sem. Kapcsolatfüggő.
A faszi felesége nagyon úgy néz ki, hogy a 3.csoport tagja. Ha tényleg így van, akkor te labdába sem rúghatsz, mivel a főnyeremény kefélő partnered sem óhajt kiszállni a házasságából egy mindig mindenkor megkapható punci miatt. Igen, ennyit jelentesz valójában neki, ha terhes vagy tőle, ha nem. Tehát semmit sem érsz el azzal, ha beárulod őfelségét. Max. lesz egy kis mosoly szünet köztük, aztán élnek tovább együtt.
Ideje tudomásul venned, hogy a ti afférotok nem volt elég jelentős esemény egy váláshoz. Ha valaha el is válnak, az nem emiatt fog bekövetkezni. A manusz nem elég szerelmes és bátor, hogy a fix pontját, azaz a feleségét otthagyja miattad. Azt nem írom, hogy esetleg nem volt egy kb. 10 perc, amikor fellángolt feléd, de lássuk be ez nem elég neki egy váláshoz. És azt még tudnod kell(ene), hogy a pasasok nem kis része úgy gondolkozik, hogy minek váljon, hiszen idővel az új nővel is ugyanaz lesz a felállás mint a régivel, csak a szereplő lesz más. Így jobban járnak. Megmarad a biztos, mellette meg lesz mindig egy kis izgalom másokkal. Most ebben az esetben te voltál a kis izgalom. Hamarosan mással éli majd át ugyanezt helyetted. Az, hogy felcsinált, megint nem jelent különösebb érzelmet részéről. Ennek a fajtának egy gyerekkel több vagy kevesebb, nem számít. Ha van elég pénze, akkor fizet tartásdíjat, aztán éli az életét tovább otthon. A közös gyerekre meg szarik, ahogyan rád is. Emiatt max. óvatosabb lesz a jövőben, és nem csinálja fel a következő nőt is. De az sincs kizárva, hogy szórja tovább a spermáját, mert erre izgul. Vannak ilyen defektes palik.
És én nőként válaszoltam neked, akinek a volt férje szintén felcsinált másik nőt a házasság alatt. Az általam írt első csoportba tartozom, tehát amikor a tudomásomra jutott az igazság, azonnal beadtam a válókeresetet. És, hogy még cifrább legyen a dolog, addigra az exem is vallott, de nem a gyerekről(azt máshonnan tudtam meg), hanem egy még újabb punciról, akibe állítólag beleszeretett.
És nem lett happy end itt senkinek sem, csak nekem annyiból, hogy megszabadultam egy aljas fasztól.
A bal kézről született gyerekének az anyja egyedül neveli a közös gyereküket, az újabb puncival meg 2 év után elmúlt a "nagy szerelem", szétmentek.
És most felteszem neked a kérdést. Szerinted jól járnál ezzel a kannal, ha téged választana? És miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!