Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
Én azt nem értem, hogy egyáltalán minek választottál egy ilyen embert.
Azt meg úgy csak csak meg lehet érteni, hogy szerető lettel(bár erősen kifogásolható)
De egy ilyen “kapcsolatba” gyermeket vállalni, komolyan nem is értem
Figyu, azért, mert fogamzokepes vagy, nem kell lépten nyomon szulni
"Állítólag a váláson dolgozik, próbál otthon beszélni de a felesége nem hajlandó. Nyár végén/ősszel beadja a valókeresetet, ha nyáron sem tudja megbeszélni a dolgokat."
Jajmár. A barátommal szoktunk viccelődni, hogy "szakítani akarok" ha pl úgy mosogat el hogy tiszta kaja marad minden, erre ő azt mondja hogy "nem egyezik bele" a szakításba úgyhogy együtt maradunk. A valóságban ilyen nincs. Aki tényleg válni akar, az válni fog. Nincs olyan, hogy a másik nem akar belemenni úgyhogy nem válnak el. Olyan meg pláne nincs, hogy valaki full másba szerelmes (hahahaha, dehogy), akivel őszintén tervezi a gyereket meg a házasságot, de nem válik el, mert valamikor a nyáron lehet megbeszélik a dolgot az asszonykával. Hiába írod, hogy nem érdekel meg az ő dolguk, te fullra bekajálod a csávó hülyeségeit és lerí minden mondatodról, hogy mennyire pikkelsz a feleségére.
"Az a baj igazából, hogy nem csak a férjen hanem a kisgyereken is sokszor kitölti a haragját. Üvöltözik a gyerekkel és rugdossa a játékait stb"
A felesege teljesen ki van merulve , azert orditozik ! En is ki lennek ! Egyedul , egy gyerekkel , apuka haverozik , bulikazik , es meg arra is volt ideje tobbszor , hogy szeretoket tartson ! Persze, gondolom a hatterorszagot amit a felesege biztosit , ami nelkul nem eshetne szerelembe , mert nem lenne ideje / penze , nem fogja ott hagyni , ezert mindent elkovet , hogy az asszony maradjon mellette! Most te ehez asszisztalsz , ket gyerekkel! Hat tudod kerdezo en is kiborulnek , uvoltoznek ! De erdekes annyira nem sajnalod az o kozos gyerekuket , hogy ne kavarj apukaval , es dugasd magadat a csalad privatszferajaban / az o kozos otthonukba ! Erdekes! Sot , akkor se sajnaltad azt a gyereket , amikor teherbe estel .
"Aki azt hiszi én benne maradnék ilyen kapcsolatban az téved, soha nem választanék egy férfit (akkor sem ha a gyerekem apja) ha az a gyereknek hosszú távon káros."
Soha nem választanál ilyen férfit? Hát már választottál és szülsz is neki gyorsan egy gyereket, hogy felgyorsítsd a folyamatokat.
Hazudj csak magadnak. Most is azon károgsz, hogy a feleség milyen hülye, hogy ezzel a fa.szival marad. De te mi vagy? Egy idióta. Beálltál szeretőnek, és tipikusan azt várod, hogy tűnjön el a feleség a képből.
Lehet te hülyének nézed a feleséget, de te nagyobb hülye vagy!
177, rögzítem a beszélgetést? Amit messengeren ír, nem törlöm ki. Ha ez annak számít, akkor igen "rögzítem". Az elején nem bíztam a férjben, hogy nincsenek valófélben és lehet jóban vannak. Ezért kértem tőle 1x hangfelvételt. Hazaért és már küldte is. Én magam is meglepődtem. Aztán ő küldött többet is. Nem egyszer így hallottam én is, hogy a háttérben csendben játszó gyerekre rámordul az anyukája.
A házasságukat sőt az egész kapcsolatukat nem én tettem tönkre, azt már ők ketten megtették mielőtt én képbe kerültem volna.
175, miben merült ki a feleség? Maximum lelkileg. Apuka rengeteget van a gyerekkel, sokszor a nő otthon nyomkodja a telefont amíg ők játszótérre, boltba, ide oda mennek. De nem hibáztatom, semmi kedve nincs a lelki dolgok miatt semmihez. Az első gyerek utáni megcsalásról nem tud, ami kb 4 éve volt. Azon kívül apuka nem jár el, nem iszik, nem haverozik.
Sajnálom is a gyereküket, mert én is 2 olyan szülő mellett nőttem fel, akik állandóan veszekedtek, üvöltöztek. Aztán nagykorúságom után váltak el, túl későn, mert normális kapcsolatot már nem találtak.
Az a részeg sofőr azonban igen, tönkretett több életet azzal, hogy frontálisan ütközött a gyerekem apjával, ezzel 3 évesen árvává téve őt. Nekem nem volt választásom, hogy egyedül maradok-e. De az biztos, hogy olyan emberhez nem ragaszkodnék, aki már ennyire közömbös irántam és idegbeteggé tesz, amit a gyerekemen töltök ki!
Várom a következő válaszokat, amikben mindenki más mondatomat kiforgatva írja le milyen ostoba és szar vagyok. De amennyiben időgéppel nem tudtok segíteni, kár a múlton rágódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!