Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
Hiszékeny virágszálam, a te kefélőpartnered mindössze azt szégyelli, hogy kiderültek a dolgai. Beadhat, mesélhet neked bármit, de a szép szavak, amikkel táplál téged a színjáték szemmel láthatóan is igencsak hatásos elemei. 1000 éve alkalmazott bevált technika a nős pasasok részéről a változatos szórakozásuk fenntartásához. Szépen be is dőltél neki. Ugye emberünknek nem te voltál az első áldozata, és nem is az utolsó leszel. Rafkós faszi, de még van mit gyakorolnia, ha a tökélyre akarja fejleszteni a dolgot. Szóval, ne álmodozz igaz szerelemről, sírig tartó együttlétről vele, mert ez a pasi is csak a farkát szereti, de azt nagyon. Mindenre képes, hogy be tudja dugni továbbra is a kiszemelt lyukba, ami ugye jelenleg te vagy. Aztán majd idővel vált, főleg, ha a gyerek megszületik, aztán nálad is az lesz, ami jelenleg otthon van.
A felesége meg persze, hogy sárkány üzemmódban tolja, te is abban tolnád egy ilyen fasz mellett. Azt is megértem, hogy a gyerekhez sincs türelme, meg úgy semmihez ilyen férj mellett. Csalódott, kiégett mellette, közben fél a bizonytalan jövőtől. Remélhetőleg összeszedi a maradék önbecsülését idővel, aztán kibssza a zurát, mint macskát szarni. Akkor eljön a te időd, hogy végigmenj ugyanezen a folyamaton emellett a gerinctelen ember mellett. Ne hidd, hogy könnyű lesz, nem lesz az. Amiben most vagy könnyebb, mégha most ezt nem is érted. Majd megérted akkor.
Tehát ne emeld piedesztálra ezt a farkat, a feleségét meg döngöld a földbe, mert 99%, hogy te is végig mész ezen az úton, ha megszerzed magadnak ezt a bagzó kandúrt. Bár szerintem neked ezt megkellene tapasztalnod, mert más kárán te sem tudsz tanulni, ahhoz nincs elég eszed. Ne legyenek illúzióid, te is csak egy lyuk vagy a többi közül, aki rá ült a delikvens farkára. Annyiban különbözöl, hogy te hagytad magad szép szavakért cserébe megtermékenyíteni. Sok kislány eszű nő járt már így, mert nem a gyakorlatnak hittek, hanem kizárólag az elméletnek.
"és remélte, hogy lezajlik szépen a válás és együtt lehetünk békésen."
Egy válás sosem lesz szép, és csak minimális esetben zajlik korrektül. Ha erre vár a kanid, akkor élete végéig várhat. 🤭
Bontok egy pezsgőt eskü(nem szeretem a piát), ha ti békésen tudtok együttélni ilyen előzmények után. Piázás közben azért azon is elgondolkodom majd, hogy milyen emberek is vagytok, ha ezek után még tudtok békésen élni....
Néhol olyan ellentmondások vannak a kérdezőnél, hogy valahol remélem, ez csak egy unatkozó troll aki itt-ott belezavarodik a mesébe. De tényleg vannak ilyen emberek, sajnos.
Munkahelyen nem kérdezgetnek a kollégák az apuka kiléte felől? Ha a nagy semmiből megkérdezi valaki egy kisgyerektől hogy szereti-e az anyját, akkor simán beleütik az orrukat olyanba is, hogy valakinek kerekedik a pocak de soha nem hallanak a kedves párjáról..
210, még a feleség telefonszámát is tudom de ilyet minimum személyesen közölnék, akkor is ha megpofoz vagy megtép. Tudom hol és milyen műszakban dolgozik. Ezeket mind a férj adta és adja tudtomra állandóan. Sokszor éreztem azt, hogy neki az lenne a legegyszerűbb tényleg ha én kitálalnék és otthagyná az asszony. Mivel ugye ő maga nem meri kibökni.
211, a gyereket továbbra is közösen szerettük volna és őt soha nem fogom megbánni akkor sem ha nem lesz jelen az apja. Nem tudom hányszor írjam le, hogy én ilyet nem viselnék el a páromtól, inkább vagyok egyedül. Esetleg majd találok magam mellé egy normális párt. Természetesen őszinte leszek vele a múltammal kapcsolatban.
212, a szülei egy zsákfaluban élnek ahol se munka, se ovi, se iskola. Amíg a közös megegyezés volt, addig itt akart maradni a városban és venni egy lakást, mert hogy nekik ketten az bőven elég a gyerekkel. És apuka meg az ő szülei segítettek volna neki, ha úgy dolgozik vagy ha beteg a gyerek. A nő szülei a faluból sem mennek ki szóval oviba/iskolába menni nem fognak a gyerekért és semmi segítsége nem lenne pedig másik településen dolgozna, mint ahol lakna. Nagy eséllyel üres fenyegetőzés és nem költözne de ez ugye nem derült még ki.
214, nem, nem kérdezték tőlem ki az apa. Ellenben az apától többen is, hogy tőle van-e. Szóval ott is elég sokan tudják, hogy mi volt köztünk.
215, továbbra sem mondom, hogy vele akarok lenni. A gyereket nem fogom tiltani tőle, de mi együtt elég kevés eséllyel leszünk.
Tamadas nelkul kerdezem .
Ismered a feleseg szuleit?
Tudod biztosan , hogy zsakfalubab elnek? Vagy vsak o mondta? Mert ha ez igy van , ahogy leirtad , akkor keves az esely , hogy fenyegetozik ! Lattal fenyegeto uzeneteket? Amik azt bizonyitanak , hogy a feleseg fenyegeti?
217# hez meg .
Mert ha ez igy van ahogy elmondta , akkor nincs miert felnie , siman elvalhat mar holnap !
"211, a gyereket továbbra is közösen szerettük volna és őt soha nem fogom megbánni akkor sem ha nem lesz jelen az apja. Nem tudom hányszor írjam le, hogy én ilyet nem viselnék el a páromtól, inkább vagyok egyedül. Esetleg majd találok magam mellé egy normális párt. Természetesen őszinte leszek vele a múltammal kapcsolatban."
De kerdezo o megmondta , hogy nem gondolta , hogy ilyen hamar osszejob a gyerek! Te irtad . Mindenki latja , hogy csak gumi nelkul akart szexelni , rajtad kivul !
Te sem gondolod a kapcsolatot komolyan vele!
Azt irod nem viselnel el ilyet a parodtol . De masetol igen? Ha rolad van szo hirtelen az erkolcs szobrava vallsz , de a masik no , jelen esetben a feleseg , nyugodtan dogoljon meg , mert te szerelmes vagy , es jogod van hozza! Mert ahoz nem sok kozod van , hogy az o hazassaguk milyen ! Addig foleg nincs , amig ez a hapsi oda megy haza , es ott el !
"Sokszor éreztem azt, hogy neki az lenne a legegyszerűbb tényleg ha én kitálalnék és otthagyná az asszony. Mivel ugye ő maga nem meri kibökni."
Mert nem akar válni. Az okok igazából mindegyek, hogy miért nem akar, lényeg, hogy nem akar. Mert ha akarna, már régen intézkedett volna az ügyben. Az ő részéről milyen reakcióra számítasz, ha elmondasz mindent a feleségének? Meghatódva magához ölel és megköszöni a szívességet? Nem, sokkal inkább mérges lesz, hogy elárulod a titkot, esélyesen kipenderít a házból is. A feleséggel lemegy egy üvöltözős vita, és két kimenetel lehet. 1. Napokig mosolyszünet, párszor még veszekednek, aztán megy tovább az élet. 2. Elkezdik a válást, majd a pasi egy darabig nálad csövezik, néha a felesége nyakára járna, de egy időre a magadénak mondhatod. Aztán te is uncsi leszel neki és mire észbe kapsz, ugyanolyan helyzetben leszel mint most a felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!