Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
Hat itt a felesegnek nincs miert .
Csak neked meg a haverodnak !
Ket allat!
Andersen legszebb meséi. 🤣🤣🤣
Persze, mostmár a felesége szeretne csendes válást. 🤭
Egyébként úgy vagy te terhes, ahogyan én. Sehogy.
Ha kamu lenne a történet, akkor így folytatódna.
Az ilyen pasik fülüket farkukat behúzzák. Inkább szerintem a kerdező lebuktatta, annyi smst küldözgetett, vagy kitálslt a feleségnek, vagy olyan szinten zsarolva volt a faszi, hogy már nem volt más választása, kénytelen volt színt vallani és a feleség kimondta, hogy elválik és takarodjon a kurvájához. Ez a hihetőbb történet, mert így szokott lenni. Az ilyen tipusú nők, akik gyerekkel akarnak megszerezni egy ilyen férget és annyira ragaszkodnak azok nem kapcsolatfüggők, hanem beteg személyiségük van.
Szerintem a történet igaz, de át van írva itt-ott. Sajnos ismerek hasonlót és szerintem 2 undorító ember játéka. De a történetnek nem szokott jó vége lenni.
A kapcsolatfüggőség abszolút egy beteg dolog. Normális ember egyedül is elvan akármeddig. Nem ragaszkodik mindenáron minden idiótához csak azért, hogy legyen.
Apuka nem szart a fejemre, csupán gyáva és időt kért, míg megoldja. Én meg úgy döntöttem inkább leszek egyedül, csak bosszantott a folyamatos ígérgetése. 3 napig nem is beszéltem inkább vele, nem hívogattam. A felesége száma is megvan, őt sem. Nem én mondtam a feleségnek, hogy ő szégyenkezzen. De neki jelenleg is az a fontos, arra kérte a férjét, hogy online ne hirdessük a kapcsolatunkat és a gyereket. Én ezt tiszteletben tartom, bár amúgy sem szoktam, max évente 1-2 képet a lányomról. Az ő gyermekükkel azért nem fenyegeti tovább, mert úgy érzi nincs értelme, eldobta őket egy másik családért. Még nem tudja költözik-e messzebb vagy mi lesz.
Szeretne majd hármasban leülni beszélni, természetesen majd ha kikerülök a kórházból és jobban leszek, nincsen akadálya. Nem beszéltünk semmit, hogy ide akarna költözni vagy mi lesz, jelenleg a gyerekem egészsége érdekel.
Azért ült le ez a "szar alak" végre őszintén elmondani a feleségének mi van, mert nem tudtam felvenni a telefont és be akart jönni a kórházba. Nem tudott volna mit mondani hova megy és úgy érezte az ő hibája és a stressz miatt van bajunk, nem bírta tovább a hazugságait.
Most sem nagyon beszélek vele, az állapotunkról tájékoztatom. De hozott enni-inni viszont mivel infúzión vagyok, úgy küldte be, nem jöhetett ide.
"Most sem nagyon beszélek vele, az állapotunkról tájékoztatom"
"Én meg úgy döntöttem inkább leszek egyedül, csak bosszantott a folyamatos ígérgetése"
Aha... nem , csak zsarolod ! Ha tenyleg nem erdekelne , akkor ezt mondanad ! Kicsit nevetseges ahogy itt modoroskodsz a kommentekben !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!