Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
 301/339 Noren1989 ***** válasza:
65%

Dobok egy szolid ikszdét, h érezd, részt veszünk a szimulàcióban.

xd

2022. máj. 25. 20:06
 302/339 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy neked belefér, ha a saját édesanyjának is a képébe hazudik, csak neked ne?! Mondjuk valahol érthető, hiszen az már lejött, hogy te nem ismered az erkölcs szót meg a kellő agyad sincs meg a dolgok felfogásához, mint nekünk normális értékrenddel rendelkező embereknek.

Szüleid mit szólnak hozzá, hogy egy nős pasival csináltattad fel magad?

2022. máj. 25. 20:14
 303/339 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem az miért lenne gond, ha másnak hazudott? Ha a férjed hazudik az anyjának, főnökének, haverjának de neked az igazat mondja akkor kivágod mert másnak hazudott??"

Itt mutatkozik meg ,hogy milyen rohadt buta vagy !

Ha másnak hazudik a te "engedélyeddel" , akkor neked is fog . Nem olyan nehéz ez!

2022. máj. 25. 20:15
 304/339 anonim ***** válasza:
100%

"mikor és hol kellett volna az esküvőről és a következő gyerekről beszélni? Beszéltünk már róla, azaz ő tervezte meg állítólag a lánykérésre is van ötlete. Vagy most mikor még házas, be kéne hívnia a kórházba az anyakönyvvezetőt hogy összeadjon minket?"

A régebbi kommentekben nem ezt írtad.

2022. máj. 25. 20:16
 305/339 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem lesz mindenkiből szerető, mert van akit zavar, ha a pasi hazudozik. De nyilván téged nem zavar, ha egy mocsokkal jöttél össze.

Hát akkor miért nem költözik hozzád? Nem kell megvárni amíg elválik, te tárt karokkal fogadod. Mindenki tud mindenkiről, a te gyerekedet választja, a másikat dobja, feleséget elhagyja.

Mire írtad ki a kérdést? Megnyugtatlak, téged szeret ez a kedves aranyos emberke, hozzád hűséges lesz, a feleség egy szar ember, a gyereke felnő magától. Te leszel az új asszonya. Itt a mese, fuss el véle....Éltek boldogan, míg meg nem haltak.

2022. máj. 25. 21:07
 306/339 anonim ***** válasza:
100%

"Jelenleg úgy érzek iránta, hogy ő a gyermekem vér szerinti apja."

Ahhoz képest eléggé meg voltál pukkanva, hogy be akarod avatni a feleségét, akihez közöd sincs. Ha csak az apaként érdekelne, megálltál volna ott, hogy kötelezni fogod a gyerektartás fizetétésére.

"Nekem az miért lenne gond, ha másnak hazudott? Ha a férjed hazudik az anyjának, főnökének, haverjának de neked az igazat mondja akkor kivágod mert másnak hazudott??"

Te egy film főszereplője vagy, aki megszelídíti a rosszfiút? Mindenki másnak hazudik, pont neked nem fog? Két hazugság között igaz van különbség, de akivel ennyit kell kínlódni, hogy egyáltalán a házastársától hajlandó legyen elválni, az nem tekint rád élete párjaként.

2022. máj. 25. 22:16
 307/339 anonim ***** válasza:
100%

Egyik szava üti a másikat. A kérdezőt ugye nem zavarja, ha a pasi másnak hazudik, csak neki ne hazudjon.

Akkor ezért a sok kényszeres videó küldözgetés a pasitól, hogy itt vagyok, ezt csinálok, sőt a saját lakását is bekameráztatná a kérdező.

Igazából ő is tudja, hogy egy féreggel jött össze, de mivel a kérdezőnek 0 empátiája van a pasi családja felé, fel sem fogja, hogy ez a pasi neki is hazudozik. Tudja, csak nem akarja felfogni. Bemeséli magának, hogy vele más. Ez a tipikus szeretői gondolkodás.

Miért is lenne más vele. Őt még annyira sem becsüli, mint a családját, most is csak a gyerek miatt tartja a kapcsolatot.

"Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?"

Ez a címe ennek a posztnak. Igazából a kérdező már lejátszotta fejben, hogy kitálal, a pasi tutira meg lett zsarolva, így most kénytelen eljátszani a jó kisfiút. 80% hazugság amiket ide írkált a kerdező. Azt hiszi, hogy ha elválnak, majd a pasi velük fog élni.

Nem akarja felfogni, nem akarja elfogadni, hogy ilyen féregtől jobb távol maradni. De én azt szűrtem le a kerdező írásaiból, hogy kényszeresen ragaszkodik valakihez akihez nem kellene.

Sajnálom, hogy meghalt a férjed, de nem egy házas pasi fogja az elhúnyt férjed szeretetét pótólni. Ez a féreg csak kihasznált téged is, hazudozott neked is, és te ittad a szavait. Becsüld magad többre, tanulj ebből a hibádból és kerüld el messzire. Ez az ember később is így fog bánni veled, ha nem rosszabbul.

Még most sem tudom megemészteni nő létemre, hogy egy nő miért szül gyereket egy házas pasinak? Nem fogom fel ép ésszel, hogy nők miért szúrnak ki magukkal ennyire, sőt a gyerekükkel is? Mit hisznek? A házas pasi miattuk megváltozik? Velük minden más lesz? Egyes embereknek óriási pofon kell az élettől, hogy felébredjenek, de lehet abból sem tanulnak.

2022. máj. 26. 08:03
 308/339 anonim ***** válasza:
100%
Nah miujs kerdezo? Van valami ujsag?
2022. máj. 28. 17:01
 309/339 anonim ***** válasza:
100%
Nah beköltözött már hozzád a hapsid?
2022. máj. 30. 13:34
 310/339 A kérdező kommentje:

Nem, nem költözött be. Nem is terveztem. Igazából ő szeretné, hogy hozzá költözzünk, mert a felesége megy. Azt még nem döntötte el, hogy marad-e a városban vagy messzebb költözik. Idő, míg a férje kifizeti, illetve az egyéb dolgokon osztoznak. Szerdán mennek vissza az ügyvédhez.

Ma reggel engedtek haza, napok óta már jobban voltam bár idegeskednem nem kellene. Maga az, hogy mit szeretne a feleség beszélni, jobban stresszelt, így túlestünk rajta.

Azert kéri, hogy egyelőre ne posztoljunk, vállaljuk fel egymást és a gyereket ha úgy van, mert szeretné ő is a kollégáknak, barátoknak, rokonoknak elmondani, hogy régóta küzdenek és nem sikerült megmenteni a házasságot. Lehetőleg ne a neten lássák, hogy a férje már mással van.

Normális volt velem az állapotomra való tekintettel. Korábban mikor találkozunk ugye üvöltözött.

Nem szeretne utálkozni de persze haragszik ránk. A gyerek(ek) érdekében viszont ebben a pár napban gondolkodott, hogy ha már ez a helyzet akkor civilizált emberek módjára kell viselkednünk.

Elköltözni messzebb egy munka miatt is gondolkozik, illetve nem tudja mennyire szeretne ennyire közel élni hozzánk, fél attól, hogy az emberek mit gondolnak majd.

Mielőtt ezért is megszóltok, ezek a ő érzései, nem én vagy a férje gondoljuk, hogy neki bármiért rosszul kellene éreznie magát!

Illetve otthon a férjével azért voltak veszekedések stb. De most ő nem rajtam akarja a haragját kitölteni.

2022. máj. 30. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!