Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
Szóval most akkor mégis együtt vagy ezzel a főnyereménnyel? Pedig hogy fogadkoztál, hogy ezzel aztán te már semmit nem vagy hajlandó.
Nos, remélem, a feleség talál egy rendes férfit, aki nem olyan gerinctelen féreg, mint a te lovagod. Aki pár nap múlva már keresi majd a következőt, akinek küldheti a f.szfotóit. Boldog babavárást.
Nem, nem békültem ki vele. De nem derült ki különösebben semmi olyan, amiben hazudott volna. Tényleg válni akart, voltak ügyvédnél. A felesége is tudja, hogy ő ragaszkodott ehez a házassághoz mikor a férje már válni akart.
Ezzel szemben azt is nagyon jól tudom/tudjuk, hogy sokáig szerette a feleségét tényleg, de már évek óta nem.
Beszéltünk a korábbi nő ügyekről is (ketten voltak egész pontosan) és hogy én ezt továbbra sem nézném el. Persze ígérget mindent meg szépeket mond, de nem bízom benne, ő is tudja. Nem akarom azt hazudni, hogy nem leszünk együtt, mert még én magam sem tudom.
Amúgy igen, ő is nagyon örülne neki ha a felesége találna maga mellé egy olyan férfit aki úgy szereti majd őt ahogy megérdemli. Ahogyan ő is szerette évekig.
Nem leszek vele együtt, ha ilyen érzéseim lesznek, hogy őt kell figyelgetnem. Akkor inkább külön leszünk.
316, teljesen igazad van ebben!
De! Korábban már írtam, hogy én évente kb 1-2 alkalommal szoktam a lányomról kitenni képet. Alapból nem posztolok párkapcsolatról sem, mikor volt párom talán nyaralásról 1-2 kép utólag, esetleg karácsony.
A feleség magából indult ki, mivel ő állandóan posztol és jelölgette a férjét a gyerekről készült képeken, hogy lássa mindenki, hogy milyen boldogok!
Én nem ott szoktam megélni az életem.
319, nem fogok ilyet tenni. A babaszobában lesz amivel a kicsit figyelem, ennyi.
Már korábban írtam, hogy azt "poénosan" mondtam neki, mivel engem hazavitt. Már akkor azt tervezte, hogy költözzünk oda majd. Nyilván máshol is meg tudja oldani ha akarja, én már csak tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!