Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/339 anonim ***** válasza:
100%

Erdekes, a korhazból irogatsz ide is. A pasinak írtál egy sms-t, hogy vérzel. Akkor hogyhogy nem tudtad felvenni a telefont? Minden szavad üti a másikat, az egész irományod ilyen.

Ha én lennék a feleség, tudod mikor ülnék le veled beszélgetni!

Ez csak a te fejedben van, le akarod fektetni a szabályokat, de egymáshoz nincs közötök. Csak valamiért nagyon közel akarsz férkőzni hozzájuk.

En úgy gondolom, hogy ez az egész poszt egy elmeroggyant agyszüleménye. Lejátszotta magában, hogy mi lenne ha...

2022. máj. 23. 18:39
 272/339 Noren1989 ***** válasza:
72%

Am akkor lesz abortusz?

Nem követtem minden fejleményt...

Magdi anyus legurult a lépcsőn?

2022. máj. 23. 19:52
 273/339 anonim ***** válasza:
100%
Nincs abortuszt, boldog családi életre készül a kérdező. Legalábbis a fantáziavilágában
2022. máj. 23. 20:10
 274/339 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudott volna mit mondani hova megy és úgy érezte az ő hibája és a stressz miatt van bajunk, nem bírta tovább a hazugságait."

És ezt te ismét be is vetted. 😀Hiszékeny virágom, van akin nem lehet segíteni, és nem is érdemes. Rajtad sem. Pont.

2022. máj. 23. 20:15
 275/339 A kérdező kommentje:

271, le volt halkítva a telefon és aludtam. Azért nem tudtam felvenni. Hatalmas ellentmondás.

Nem tudom mit szeretne a feleség, majd ki fog derülni.

274, ezt mondta, ezt tudom leírni. Majd lehet a felesége elmond pár dolgot, amit eddig másképp hittem. A férje is ott fog ülni, tisztázni tudja a helyzetet.

2022. máj. 23. 21:13
 276/339 anonim ***** válasza:
100%

De te nem érted, hogy a feleség hülye lenne veled szóbaállni?

Mit nem értesz ezen? De szerintem sem tud semmiről, de te még mindig elhiszed a pasi hazugságait. Ébredj már fel!

2022. máj. 23. 21:21
 277/339 anonim ***** válasza:
100%
Ja biztos elküldted neki az sms-t, hogy rájesszél vagy zsaroltad, aztán lehalkítottad. Tipikus játszmázás, a gyerek is így foganhatott. A notórius hazudozó és a naív szerető egymás manipulálása.
2022. máj. 23. 21:27
 278/339 anonim ***** válasza:
100%

“De hozott enni-inni viszont mivel infúzión vagyok, úgy küldte be, nem jöhetett ide.“

Magyarán b***ott bemenni hozzád a kedves leendő apuka. Nemrég az egyik családtagom került kórházba aztán infúziót is kapott, érdekes, hogy bemehettem hozzá.

2022. máj. 23. 21:37
 279/339 anonim ***** válasza:
100%
Nah jol is neznenk ki , ha egy infuzio miatt nem latogathatnanak betegeket! Ez amugy most kamu? Vagy csak a kerdezo hazudik?
2022. máj. 23. 21:40
 280/339 A kérdező kommentje:

276, ez hamarosan ki fog derülni, a kórházból nem sokat tudok tenni.

277, éjjel/hajnalban kerültem be. Nem aludtam előtte itthon. Elnézésedet kérem, hogy mikor az apa felkelt éppen merészeltem aludni. A telefonomat mindig lehalkítom de majd ezért is az engedélyedet kérem!

278-279, a szülészeten más a szabály nálunk. Hónapokig egyáltalán nem volt látogatás sem a covid miatt, nem mindenhol oldották fel annyira. Aki járó beteg az kimehet ha látogató jön, de én így nem tudtam.

Mikor engem nem ért el, a kórházat hívta, biztosan azért mert nem érdekelte mi van velünk.

2022. máj. 23. 23:21
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!