Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válunk a fèrjemmel, ugyanis megcsalt, (egy másik nővel is együtt èlt) ès elhagyott várandósan ès a 3 èves kisfiunkkal. Muszály-e megengednem, hogy a kisfiunkat bemutassa a barátnőjènek, aki ezelőtt sztriptíztáncosnő volt?
A gyermeket nagyon megviseli ez az egèsz,ugyanis az apuka már 4 hónapja meg se látogatta,akkor is csak az egyik tárgyalás miatt jött "haza".Csak ígèrgeti neki mindig,hogy jön hozzá ès persze nem jön.Telefonon hívja viszont a gyermekvèdelmis,a vèdőnő ès a gyerekpszichológus is azt mondta,hogy ezzel csak felzaklatja a gyermeket,mert közben meg nem látogatja.Kiegyensúlyozott,boldog volt a gyermekem,viszont most èjszakánkènt bepisil,sír azèrt,mert azt mondja,hogy tudja,hogy az apja úgyse jön hozzá,elkezdett dadogni,ami inkább akkor jön elő nála ha az apja felzaklatja.A gyermekpszichológus azt mondta,hogy mèg ne vigyem hozzá a gyermeket csak ha nem javul az állapota ès ritka,hogy v.ki ilyen jól kezeli ezt a helyzetet,mint ahogy èn.Azt is mondta,hogy mivel a gyermek fel se fogta mèg,hogy mi törtènik ne is beszèljünk neki arról,hogy az apuka mást szeret,mással van együtt,bemutatni pedig egyáltalán nem szabad mèg a gyermeknek az apuka barátnőjèt.Mondhatom az apukának,hogy ha jön láthatásra ne hozza magával a barátnőjèt addig míg a gyermek ilyen lelkiállapotban van?Èn csak azt szeretnèm hogy minèl kisebb mèrtèkben sérüljön a gyermekem.Nem kitolni akarok apukával,nagyon is rendes vagyok hozzá még ezek után is.
Van aki azt mondja,hogy azok után amit apuka művel korlátozhatják a láthatást is,2 hetente szombat van megállapítva,de felőlem jöhetne a gyermekèhez bármikor.
Kedves első válaszoló!Persze,hogy aggodalmaskodom,mikor èn látom azt,hogy ment a gyermekem tönkre lelkileg.Èn hiába próbáltam az apját dícsèrni előtte,a gyermek kicsi de nem buta...
Az meg,hogy az a nő aki szètszed egy családot ès zsarolja a fèrjemet,hogy ha a gyermekèhez hazajön elhagyja(mert attól fèl,hogy visszacsábítom a fèrjemet)jobb ember lenne,mint èn...
Nos nem hiszem!
Itt is ki sérül a szülők f@@sága miatt? Hát persze, hogy a gyerek. Ha tiltod a gyerektől az apját (vagy a nőjét, tök mindegy, ők már együtt vannak), a szakadék elmélyül közöttük, és semmiféle kötődés nem fog kialakulni közöttük. Ezt akarod? Hogy veszítse el az apját? Láthatásra a te házadba úgyse fog menni, egy válás után senki nem kíváncsi az exére (kivéve a reménytelenül szerelmes feleket), plusz az új nő nem hiszem, hogy vígan bólogatna, hogy "menj csak nyugodtan drágám az exed lakásába". Szóval vagy engeded, hogy elvigye a saját gyerekét, vagy kitolsz a gyerekkel.
Mindenesetre válás ideje alatt ne cselekedj meggondolatlanul, kérd ki az ügyvéded tanácsát, ő mit javasol, nehogy megvalósuljon az ellennevelés, vagy nehogy úgy jöjjön le, hogy kicsinyes bosszút forralsz.
Ja ès hidd el erősebb nem is lehetnèk!
Ezt a környezetembe mindenki alátámasztja ès mondják is,hogy milyen nagy lelkierőm van.Ìrhatnám estig,hogy mit művelt apuka meg a nője már,mennyit kellett tűrnöm a gyermek èrdekèben...
Most nem èn vagyok a lènyeg...
Nem értem miért támadja mindenki a kérdezőt... Pont, hogy a gyereknek akar jót.
Szerintem hallgass a gyermekpszichológus véleményére, ő a szakértő, ő tudja ilyenkor mi a legjobb a gyereknek. Az apukának is szépen elmagyaráznám, hogy a telefonálgatása tönkreteszi a kisfiát lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!