Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Judit1002 kérdése:
Most vettünk csokra házat egy meglévőre és egy születendőre de a férjemmel nem jövünk ki nem akarunk már együtt lenni ilyenkor mit tudnánk csinálni? Nincs békés megoldás.
Figyelt kérdés
2017. dec. 21. 15:55
1/9 anonim válasza:
Elváltok és szépen visszafizetitek amit felvettetek.
2/9 anonim válasza:
Vissza KELL fizetni a pénzt vagy viszi a házat az állam.
3/9 anonim válasza:
És ez csak így hirtelen szöget ütött a fejetekbe, hogy nem jöttök ki? Egyik pillanatról a másikra nem akartok együtt lenni? Ez egy baromi hosszú folyamat, a kapcsolat már eleve hulladék volt. Akkor minek vállaltatok még egy gyereket és minek vettétek fel a csokot?
4/9 anonim válasza:
Édes Istenem.... és hány ilyen "csokos" ház kerül pár év múlva elárverezésre... ésami még rosszabb: hàny ember kényszerül majd együttélni a felvett pénz miatt... pedig sok ember jobb lenne, ha gondolkodna egy kkcsit szaporodás helyett.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ócsárolást is megszoktam. De nem igy indult a kapcsolatunk nagyon szerettük egymást és én szeretem is! De agresszív lett (ver) és rengeteget iszik! Nem akarom hogy a gyermekem azt lássa hogy a részeg apja az anyját veri!
2017. dec. 21. 19:17
6/9 anonim válasza:
Csak úgy, egyik napról a másikra kezdett verni és inni is? Nekem ez hihetetlen.
7/9 anonim válasza:
Sajnos én sem tudom elhinni, hogy a férjed az esküvő, a gyerekvállalás és a felvett CSOK után kezdett csak el inni, majd verni téged....
8/9 anonim válasza:
Én is csak akkor tudom elhinni, ha előtte még nem éltetek volna együtt. Egy gyerekkel a hátatok mögött már biztosan külön voltatok a szülői háztól és nem csak ismerkedtetek.
Nekem volt olyan "szerelmem", aki egyik pillanatról a másikra vált imádni való kezesbárányból verőlegénnyé, de amint kezet emelt rám, mentem, csak úgy porzott utánam a levegő! Tehát van ilyen, h hirtelen történik az átváltozás. De nem hosszú együtt töltött idő után...
9/9 anonim válasza:
Gondolom szerződéskötéskor mint minden FELELŐSEN gondolkodó, normális ember, te is elolvastad az eléd rakott szerződést, és annak fényében vetted fel a "csokos" pénzt, hogy pontosan tudtad a kötelezettségeidet is, nem csak a jogaidat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!