Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti együtt mardnátok valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti együtt mardnátok valakivel csak hálából?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm kapcsán fogalmazódott meg bennem ez a kérdés. Előre leszögezem, hogy nem RÓLA kérek véleményt, nem az ő helyzetét akarom boncolgatni, csak erről jutott ez eszembe.

Szóval a lány barátnőm volt az iskolában. 17-18 évesen belecsúszott egy bántalmazó kapcsolatba, amiből született egy kisfia. Ebből a kapcsolatból egy volt osztálytársunk segítségével mászott ki, aki mindig szerelmes volt ebbe a lányba, hozzá menekült úgymond a bántalmazótól.Feleségül vette és sajátjaként felnevelte a csaj fiát. Leéltek együtt 8-9 évet, majd a lány elhagyta, mert beleszeretett egy másik pasiba.

Emiatt rengetegen , kb minden ismerős megszólta, elfordult tőle.

Ez el gondolkodtatott, hogy vajon ki mit tenne ilyen esetben? Együtt maradna valakivel hálából?

Kíváncsi vagyok, hogy ti mit tennétek .

2017. szept. 19. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én egy lány miatt gondolkoztam ezen, de a se veled se nélküled helyett inkább úgy döntöttem hogy váltok.
2017. szept. 19. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet mondani hogy megalkuvó vagyok de ha képes vagyok együtt élni valakivel (értsd szeretem mint embert és nincsenek kirívó hibái tesz a család jólétéért és boldogságáért na meg persze működik a szex) akkor egy szerelem miatt nem hagynám el a férjem akkor sem ha nem is voltam belé szerelmes.

De ez teljesen emberfüggő. Én biztonsági játékos vagyok egy gyerekkel az ember már nem ugrálhat csak úgy szerintem.

Ha viszont a szex nem működik ami egy ilyen kapcsolatnál benne van a pakliban akkor lehet lépnék. Sok mindenen múlik a döntés.

2017. szept. 19. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Az lemaradt hogy csak hálából nem maradnék. Azért maradnék mert a másik nem biztos hogy jobb de az biztos hogy bizonytalanabb.
2017. szept. 19. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, az annak is megalázó lenne, akivel együtt lennék emiatt, és én is megalázónak érezném, ha valaki csak ezért lenne velem, és nem azért, mert én kellek neki.
2017. szept. 19. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Átlagos eset,csak a körülmény más. Nem is kellett volna összejönniük, így azt mondom, sokáig lehet gurigatni, csak nem érdemes. Itt nem az együtt maradás, hanem a hálából való "szerelem" a kérdés. Összejönnék-e valakivel, hálából? Nem.

Beletudnék-e szeretni valakibe még lelkileg egy hulladék vagyok? Nem.

2017. szept. 19. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
7%

"Ebből a kapcsolatból egy volt osztálytársunk segítségével mászott ki, aki mindig szerelmes volt ebbe a lányba, hozzá menekült úgymond a bántalmazótól."

De a lány nem úgy szerette, vagyis ez a srác igazából visszaélt a lány kiszolgáltatott helyzetével, ez meg nem fair.

2017. szept. 19. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Dehogy maradnék együtt. Mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül léptem volna le, tök mindegy, mi a háttérsztori, ha már nem szeretek valakit, akkor kész, vége, ennyi!
2017. szept. 19. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!