Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt lennétek csak azért valakivel mert kedvelitek?
Egyik ismerősöm elmondta ő azért van két éve a barátnőjével, mert kedveli, jó vele lenni, de nem szerelmes belé, már nem is tetszik neki.
Ennek hosszú távon mi értelme van?
Ha talál jobbat, úgyis lecseréli, addig meg van valakivel.
Nem szép dolog a másikkal szemben..
Én nem, csak azzal, akibe szerelmes vagyok.
30/f
Szerintem ez átverés, nem kellene önzőnek lenni csak azért, mert ő még nem találta meg azt a lányt, akit igazán szeretni tud.
Hosszú távon semmi értelme, hidd el, amint bekopogtat a szerelem az ajtón, a csávó lépni is fog. Ez a kapcsolat nagyon gyenge lábakon áll.
21/L
Olyan nem lètezik, hogy szerelem. Amit annak hisznek, az szokott megcsalással vègződni mikor borul az ideál. Utána meg a legmocskosabb szakìtások...
Mert az sokkal jobb, mikor pár hormon hatására agyonideizálsz valakit realitások nélkül, aztán jön a koppanás és ott nemhogy kedvelés nem marad, hanem natúr gyűlölet csupán. Ezért is ilyen "szép" a legtöbb szerelemszakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!