Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt tudnátok lenni egy ilyen elveket valló emberrel?
Figyelt kérdés
Nem halmozza az anyagi javakat, csak annyi tárgyat birtokol, amelyre megítélése szerint valóban szüksége van, nem szeret vásárolni, felhalmozni. Egyszerűbb utazásokra vágyik, nem luxusnyaralásokra. Az ideje fontosabb annál, hogy pénze legyen, így részmunkaidős állást keres és a e mellett önkéntes munkát vállal.2017. aug. 24. 21:54
1/57 anonim válasza:
Nagyon tetszik az élethez való hozzáállása. Kár, hogy férfi!
2/57 anonim válasza:
Amerikában biztosan működne, de itt ha teljes műszakban dolgozol, akkor is nélkülözöl.
3/57 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. De most ezt nemtől függetlenül kérdeztem. :)
2017. aug. 24. 21:56
4/57 anonim válasza:
Inkább a kettő közötti átmenetet képviselővel.
6/57 A kérdező kommentje:
És miért nem/miért igen?
2017. aug. 24. 22:07
8/57 anonim válasza:
mert más elveket vallunk ezekszerint :) nem arra értem, h luxusnyaralás, hanem h én költekezőbb fajta vagyok és a leírásod alapján nem passzolnánk.
#5 voltam
9/57 anonim válasza:
És miből él? Miből teremt otthont? Hogy vállal gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!