Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt tudnátok lenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnátok lenni egy ilyen elveket valló emberrel?

Figyelt kérdés
Nem halmozza az anyagi javakat, csak annyi tárgyat birtokol, amelyre megítélése szerint valóban szüksége van, nem szeret vásárolni, felhalmozni. Egyszerűbb utazásokra vágyik, nem luxusnyaralásokra. Az ideje fontosabb annál, hogy pénze legyen, így részmunkaidős állást keres és a e mellett önkéntes munkát vállal.
2017. aug. 24. 21:54
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Nem szeretném többször elmondani azt, hogy ha valaki nem dolgozik 40 órát egy héten az egyenlő azzal, hogy rosszul áll anyagilag... ez nem jelenti azt, hogy alig jön ki a hónap végén, és kenyéren, vízen él. Tehát itt a pénz nem jelent gondot. Mindössze lemond a gyorsabb vagyongyarapodásról.
2017. aug. 24. 22:41
 32/57 anonim ***** válasza:
Természetesen. Én egyedül annyit "várok" el bár mindenkinek a saját dolga hogy annyit teremtsen meg ami a megélhetéséhez kell, meg legyen némi tartaléka vészhelyzet esetére. Nekem sem az az elvem hogy gazdag ember legyek aki összehalmozzon magának mindenfélét. Nekem annyi a célom hosszútávra hogy legyen hol laknom, legyen mivel közlekednem, legyen pénzem kajára, és némi szórakozásra, ha idehaza bármi tönkremegy és újat kell venni akkor tudjak mihez nyúlni mindenféle hitelkuncsorgás nélkül, meg kisebb utazásokra teljen vagy egy egyszerű nyaralásra egy évben egyszer. Ezen vagyok én személy szerint hogy ezeket megtudjam valósítani.
2017. aug. 24. 22:41
 33/57 A kérdező kommentje:
#32 köszönöm, te megértetted, hogy mire gondolok. Én is hasonlóképp látom.
2017. aug. 24. 22:43
 34/57 anonim ***** válasza:
4%

Ez szerintem rendben van, mivel kiderült, hogy nőről van szó. Ha én csinálnám ezt, akkor szerencsevadásznak, férfiatlannak, életképtelennek tartanának.

Mondjuk nem értem, miért nem cél például gyűjteni dolgokra. Azt feltételezném, hogy az illető nem igényel dolgokat, vagy hogy adott esetben ha én egy párkapcsolatban szeretném, hogy csinos legyen, akkor ha nincs igénye rá nem vesz ilyen dolgokat, mondván jó a megszokott.

2017. aug. 24. 22:44
 35/57 anonim ***** válasza:
Ignorálàs hatàrozott ignoràlàs
2017. aug. 24. 22:44
 36/57 anonim ***** válasza:
82%

"Nem szeretném többször elmondani azt..."

latod, veled biztos nem mennek bele ilyenbe. Egyszeruen nem latod a kockazatot a dolgokban. Amig csak a te eletedrol van szo, addig nem gaz, viszont amint 1 gyerekrol is gondoskodni kell, onnantol nem lehetsz ilyen felelotlen.

Sose tudhatod, hogy mikent alakulnak a dolgok. Nem tudhatod, hogy a tuti nem 40 oras allasoddal mi lesz. blablabla

2017. aug. 24. 22:45
 37/57 anonim ***** válasza:
100%

Akkor inkább térjünk rá a számokra, mert így csak a kása kerülgetése megy.

Neked mennyi az az összeg, amiből szerinted el lehet lenni ezzel a felfogással?

2017. aug. 24. 22:45
 38/57 A kérdező kommentje:
#36 akkor ennyi erővel a 40 órás állással is ugyanúgy van kockázat, mint a 20 órással, ugyanúgy becsődölhet a munkahelyed.
2017. aug. 24. 22:47
 39/57 A kérdező kommentje:
#35 ?
2017. aug. 24. 22:47
 40/57 anonim ***** válasza:
Nem igmorálsz je csak ha leszel.a baràtnōm akkor beszàllok a hippiségbe
2017. aug. 24. 22:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!