Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt tudnátok lenni egy ilyen elveket valló emberrel?
Ez szerintem rendben van, mivel kiderült, hogy nőről van szó. Ha én csinálnám ezt, akkor szerencsevadásznak, férfiatlannak, életképtelennek tartanának.
Mondjuk nem értem, miért nem cél például gyűjteni dolgokra. Azt feltételezném, hogy az illető nem igényel dolgokat, vagy hogy adott esetben ha én egy párkapcsolatban szeretném, hogy csinos legyen, akkor ha nincs igénye rá nem vesz ilyen dolgokat, mondván jó a megszokott.
"Nem szeretném többször elmondani azt..."
latod, veled biztos nem mennek bele ilyenbe. Egyszeruen nem latod a kockazatot a dolgokban. Amig csak a te eletedrol van szo, addig nem gaz, viszont amint 1 gyerekrol is gondoskodni kell, onnantol nem lehetsz ilyen felelotlen.
Sose tudhatod, hogy mikent alakulnak a dolgok. Nem tudhatod, hogy a tuti nem 40 oras allasoddal mi lesz. blablabla
Akkor inkább térjünk rá a számokra, mert így csak a kása kerülgetése megy.
Neked mennyi az az összeg, amiből szerinted el lehet lenni ezzel a felfogással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!