Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt tudnátok lenni egy ilyen elveket valló emberrel?
nem, szerencsére nem is kell
nekem fontos, hogy jómódban éljek, és nyilván ilyen párt keresek
Elég szimpatikus. Az emberek bele sem gondolnak, hogy amikor megvesznek valami ócska kacatot vagy egészségkárosító drogot, akkor életük azon perceivel és óráival fizetnek, amit arra fordítottak, hogy megkeressék azt a pénzt. Azt az időt már soha senki nem fogja nekik visszaadni. Életük óráit, perceit és másodperceit elcserélik néhány ócskáságra. Ráadásul egész életüket azzal töltik, hogy anyagi javakat halmozzanak fel, az életet pedig elfelejtik élni.
Szóval megértem, szívesen barátkoznék ilyen emberrel.
Én ezzel nagyjából egyetértek (nem pocsékolok, nem költök meggondolatlanul semmire, luxusnak is beillő cikkekből meg szinte soha semmire), bár pont, hogy nagyon is halmozok - mindent, ami az egyszerű, de viszonylag kényelmesen élhető mindennapokhoz kell. Szükséges ez a biztonságérzet, hogy bármi történik, évekig is elvagyok a tartalékaimból. Ha családom van, akkor nekik is halmozok. És egyetértek azzal is, hogy az időnél nem létezik értékesebb, hiszen az sosem jön vissza. Ezért akarok még többet tanulni, még tovább fejlődni, mert sokszorosan megtérül később, ha tisztességgel megfizetnek sokkal kevesebb munkáért.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!