Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt tudnátok lenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnátok lenni egy ilyen elveket valló emberrel?

Figyelt kérdés
Nem halmozza az anyagi javakat, csak annyi tárgyat birtokol, amelyre megítélése szerint valóban szüksége van, nem szeret vásárolni, felhalmozni. Egyszerűbb utazásokra vágyik, nem luxusnyaralásokra. Az ideje fontosabb annál, hogy pénze legyen, így részmunkaidős állást keres és a e mellett önkéntes munkát vállal.
2017. aug. 24. 21:54
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

Szeretnék ilyen életet, de nagyon nehéz lenne kiszakdni a dolgozz hogy boldogulni tudj szemléletből.

Ez ha jól gondolom inkább szól a kötöttségektől mentesebb, szabadabb életről.

2017. aug. 25. 06:38
 52/57 anonim ***** válasza:

Felesleges kerdezni, hogyan gondolta ezt megvalositani, mert o is leirta, hogy ezek csak elvek, a gyakorlatban baromira nem kivitelezheto, kiveve ha tenyleg valami putri faluban lakik egy megorokolt hazban, kikapcsolt vizzel meg arammal es faval fut, meg lavorban mosdik. Ennyi. Ha valakinek ez jo, hajra.

A masik lehetoseg, amire szinten nem reagalt a kerdezo es valaki irta, hogy webcam szexet vallal, az reszmunkaidonek szamit, es boven eleldegel belole.

2017. aug. 25. 06:51
 53/57 anonim ***** válasza:

Csak ilyennel. Apám magas beosztásban dolgozott, alig volt ideje anyámra meg rám, szóval egy családomat már tönkretette a sok munka, meg egyet nem fog... Nem fogok lakótársként élni a párommal és alig látni őt.

24/N

2017. aug. 25. 07:19
 54/57 anonim ***** válasza:

Az önkéntes munka nagyon szép dolog, de abból nem adnak neked kenyeret a boltban és nem tudod befizetni belőle a számlákat.

Nekem fontos, hogy meg legyen a biztonság,meg tudjunk élni és legyen félretett pénzünk.

Abban egyet értek, hogy felesleges mindent megvenni és halmozni a tárgyakat csak úgy.

Az időben is egyet értek, ha megteheti az ember, akkor dolgozzon 6 órát mondjuk naponta, mellette több ideje lenne a családra, mint egy 12 órás robot mellett.

Csak nekem is az az aggodalmam, hogy Magyarországon részmunkaidős munkából éhen halsz. Még 10-12 óra munkával is kb annyit lehet keresni, hogy nagyjából meg tudj élni.

2017. aug. 25. 08:12
 55/57 anonim ***** válasza:

Simán együtt tudnék lenni vele, én férfiként vagyok ilyen.

Külön sokkot és utálatot szokott kiváltani, amikor elmondom, hogy megélek részmunkaidős fizetésből is albérletben. Igaz, nem keresek túl sokat 13-150 nettót, de ezért napi 3-4 órát dolgozom, viszont ebből futja rendes étkezésre, ruhákra, edzőteremre, néha szórakozásra és a megélhetésemre.

Lehet, hogy nem leszek soha gazdag, de épp elég ismerőst látok, akik nálam 5-10x annyit keresnek, nagy autójuk van, szórják a pénzt...cserébe életük nincs, állandóan idegbajosak. Sem nagy autóért, sem azért, hogy egy dekoratív másik ember szoliját és vásárolgatását fizessem, nem fogok megpusztulni a stressztől. Kösz, hajtsa más a mókuskereket, én nem fogom.

A szabadidőmet inkább szintén önkénteskedéssel vagy sporttal vagy tanulással töltöm.

26/f

2017. aug. 25. 11:13
 56/57 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok...a tartalékról meg annyit, hogy 18-22 éves korom között dolgoztam napi 10-12 órát folyamatosan, abból van a tartalék.

Igazából mindenem megvan, még egy saját lakás és egy autó hiányzik.

Két idegen nyelvvel, 4 szakmával és 1 diplomával azért illik részmunkaidőben is ezt a keveset megkeresni. Ha majd kevés lesz, vállalok többet. Csak hogy nem kell bűnözőnek lenni, azért írtam.

2017. aug. 25. 11:21
 57/57 anonim ***** válasza:

Én nem. Nem ítélem el, de én nem vagyok ennyire puritán típusú ember, és biztos, hogy konfliktus lenne belőle a későbbiekben. Én szeretem magam szép dolgokkal körbevenni, és elég spéci ízlésem is van... sok praktikus tárgyból nekem nem elég a legolcsóbb, ami működik, ha rossz ránéznem. Szeretek öltözködni is, szeretek eljárni szórakozni, szeretem a tartalmas, élményekben gazdag életet.

Amúgy meg, ha meg tud élni úgy, hogy nem nélkülöz, részmunkaidős állásból, és úgy, hogy nem más nyakán él és más f...ával veri a csalánt, Magyarországon, akkor gratula! Mert tényleg nehéz... és ez nem attól függ, hogy mennyire írja össze a kiadásait, hanem a lehetőségektől.

2017. aug. 25. 11:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!