Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
"A feleség magából indult ki, mivel ő állandóan posztol és jelölgette a férjét a gyerekről készült képeken, hogy lássa mindenki, hogy milyen boldogok!"
Aha... vagy azert mert szegeny azt gondolta , hogy ez a nyonorult allat is buszke a gyerekukre , ahogyan o ! Persze majd te is rajossz ezekre a dolgokra!
321, nem!
Éppenséggel bevallotta, (mikor még nem tudta van-e valakije csak gyanakodott) hogy direkt azért jelölgette be, hogy a feltételezett szeretője azt gondolja éppen együtt vannak és ideges legyen!
Apuka is nagyon sokszor rakott ki képet a gyerekről, ha játszottak vagy elmentek ketten valahova. Vagy csak úgy bármiről. De ha anyuka jelen sincs, miért kellene a képen jelölni? Sőt, apukával közös játék képeit elkérte (amin csak a gyerek volt), hogy kitegye, mintha együtt lennének éppen.
Sok hibám van, de itt nem én vagyok az, akinek a látszat a fontos.
"Éppenséggel bevallotta, (mikor még nem tudta van-e valakije csak gyanakodott) hogy direkt azért jelölgette be, hogy a feltételezett szeretője azt gondolja éppen együtt vannak és ideges legyen!"
Te ennyire hülyének nézel minket? Majd pont odaáll eléd és neked bevallja. Mit vall be neked, majd pont neked?
Vannak emberek, akiket nem lehet saját maguktól sem megmenteni, te is ilyen vagy kerdező. Hitegesd csak magad, abban ugyanis te vagy a legjobb.
Valóban a férjének vallotta be, mikor a válásról beszéltek már.
Próbálom akkor érthetően, időrendben leírni az eseményeket, csak sokszor adott kérdésre válaszoltam és amit előbb írtam, az később történt, mint amit utána.
Szóval: férj és feleség kapcsolata megromlott (kb 3éve) akkor volt egy félrelépés, amit a feleség megtudott de mégsem vált. Egyszeri érzelemmentes dolog volt. Éltek tovább együtt, beszélgetések leginkább a gyerekről, szex évente pár alkalom. KB 1,5 éve már a férj szülei is látták, hogy valami nem oké köztük. 1 éve ismert meg engem, kollégák lettünk. Állítása szerint első látásra "szerelem" legalábbis külsőleg nagyon tetszettem neki, ezt más kolléga is azonnal észrevette rajta. Ritkán beszélgettünk, csak munkaügyben, aztán egyre több más téma: zene, filmek stb.
Kezdett feltűnni, hogy talán érdeklem, de gondoltam másokkal is jóban van és nem láttam bele többet. Volt egy céges búcsúbuli, ott állandóan a társaságomat kereste (akkor nem tűnt fel nekem ez sem). Úgy 1 hónappal később mondta el, hogy válságban a házassága és akkor bökte ki a dolgokat, hogy ő másokkal nem ilyen. Én először semmit nem akartam tőle, bár szimpatikus volt, barátok maradtunk. Majd laza kapcsolatot már el tudtam vele képzelni, de ő egyből többet szeretett volna. Első alkalommal munka után elmentünk kvzni, beszélgettünk, sétáltunk, majd búcsúzóul megcsókolt. Ha attól eltekintünk, hogy ő házas, teljesen olyan volt, mint egy tökéletes első randi. Innentől kezdve folyton találkoztunk, mindig megoldotta, ha úgy volt, akkor csak 5-10 percre jött, hogy megöleljen, megcsókoljon.
Egy ilyen alkalommal jött az értesítés, hogy a felesége megjelölte egy képen, holott előtte pár nappal már megegyeztek, hogy többet nem jelölgeti. Mellesleg azok a képek a gyerekről korábban készültek, nekem küldte őket már, mikor kettesben játszottak.
Ekkor már elkezdte felhozni a válást otthon, de a felesége nem volt hajlandó beszélni sem róla. Sejtette, hogy van valakije hiszen évekig jó volt neki így a kapcsolatuk, most meg válni akar.
Konkrétan már munkahelyi rendezvényen közös képet töltött fel rólunk (több kép is volt, más kollégákkal is) és akkor a felesége rákérdezett én vagyok-e az a valaki. Akkor elmondta, hogy igen.
Addigra már voltak ügyvédnél is, mert a férj kért időpontot és megmondta, ha nem megy vele akkor elmegy egyedül. Megbeszélték a dolgokat már csak alá kellett volna írni, de az ügyvéd családi okok miatt nem tudta fogadni őket. Közben ünnep is volt. Eltelt 3 hét. Eközben kiderült a baba. Azt hittük még akkor is, hogy sínen van minden. Együtt örültünk.
Aztan a feleség úgy döntött, ő nem fog aláírni semmit és ez a per addig fog húzódni amíg csak lehet. És ugye a gyerekkel fenyegetőzött. Mikor kiírtam a kérdést, előtte 3 héttel történt ez, azaz ma kB 1,5 hónapja.
Ő amúgy nem egy olyan szemétláda, mint akinek sokan hiszitek. Nem mentegetni akarom sem őt, sem magamat. Nagy butaság volt, hogy így csináltuk a dolgokat és nem vártunk. Úgy lett volna tisztességes a feleségével szemben is!
Jelenleg próbálja a bizalmamat visszaszerezni. Igen, lehet, hogy sikerrel jár. Nem szűntem meg őt szeretni teljesen. Amíg nem kerültünk ebbe a szerencsétlen helyzetbe, hogy 2 család közt kell őrködnie, addig nagyon jó embernek tartottam. És igen, itt sem várom, hogy bárki sajnaljon minket, mert csak kizárólag mi ketten tehetünk róla, hogy ilyen helyzetbe kerültünk nem csak mi, hanem a családjaink is.
Ezek a kilométeres magyarázgatások csak arra jók, hogy egyre világosabb legyen: addig csűröd-csavarod az egészet, hogy az jöjjön ki, hogy nincs is akkora gond, hát persze, ejnye-bejnye, nem volt szép dolog, de hát mit van mit tenni, ez egy arany ember, szeretitek egymást, igazából mennyire tisztességes, tulajdonképpen minden rendben, csak a felesége, ő a probléma. Oda fogsz költözni, és 5 éven belül jön az újabb kérdés, hogy jaj, mit tegyél, egy menetrendszerű telefontúrás során rájöttél, hogy faszfotókat küldözget valami r.bancnak a munkahelyéről.
Hát, további jó önáltatást.
Tehát 1 éve lettetek kollégák, azelőtt azt sem tudtad, hogy a világon van.
Pár hónap után jött a romantika, akár 5-10 percig is, többször, néha kicsit hosszabb, akkor megbeszéltétek, hogy ez akkora érzés, ide gyerek kell. Így is lett. Aztán mosolyszünet, mert hát a gondok, ugye. Vagyis a harmadik szomszéd anyósának a barátnője jobban ismeri mint te. Szerintem a feleség hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!