Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
Hogy minden mondatba megint bele tudtok kötni. Annyit mondtak neki, hogy rendben vagyunk, biztosan vissza fogom hívni. Meg a látogatási időt kérdezte meg.
Különben egy cégnél dolgozunk, talán írtam már korábban. Volt, hogy szabim alatt kellett beküldeni valami papírt és csak a TAJ számomat meg a diplomám sorszámát kérte el, mert minden más adatomat tudta. Mivel leírtam neki, egy pillanat alatt meg tudja találni.
Különben most sem volt szó arról, hogy jönne hozzám. Nem kérdezte és én sem ajánlottam. Továbbra is inkább leszek egyedül, ha a feleségével való beszélgetés alkalmával olyan dolgok derülnek ki, amikben hazudott nekem.
A másik kérdést meg amiatt is hülyeség lett volna kiírnom, mert én tisztában vagyok vele mekkora marhaság volt összeállni egy nős pasival. Ha nem csinált volna nekem gyereket már az életem része sem lenne. Ezt neki is megmondtam.
Hogy a feleségének, a gyerekének, a szüleinek, meg mindenki másnak hazudott, az téged nem zavart, de ha kiderül, hogy neked hazudott, azonnal kivágod. Hogy oda ne rohanjak. Te elhiszed amit mondasz vagy minket nézel hülyének? Szerintem az utóbbi.
"Ha nem csinált volna nekem gyereket már az életem része sem lenne. Ezt neki is megmondtam."
Hidd el, továbbra is hagynád magad d.gni. Ezek a szövegek amiket lenyomsz lehet, hogy téged megnyugtatnak, hogy te k.bszottul más vagy, de sajnos nem ez jött le ebből a sok sok válaszból amit ide firkantottál nekünk.
Még mindig azt várod, hogy veletek marad és boldogan éltek míg meg nem haltok...hitegesd csak magadat.
"Továbbra is inkább leszek egyedül, ha a feleségével való beszélgetés alkalmával olyan dolgok derülnek ki, amikben hazudott nekem."
Az egész viszonyotok (nem kapcsolat) hazugságokon alapszik. Elképzelhetetlen, hogy nem hazudott neked.
Egyébként mi szükség van rá, hogy hárman leüljetek beszélni?
"Továbbra is inkább leszek egyedül, ha a feleségével való beszélgetés alkalmával olyan dolgok derülnek ki, amikben hazudott nekem."
Te csak akkor maradsz egyedül ha a hapsi nem lesz hajlandó hozzád költözni és családosdit játszani veled. Minden vágyad , hogy téged válasszon . Ezt ,ez az állat is tudja . Egyébként milyen érdekes , hogy mostmár nem is akar esküvőröl beszélni , gyerekeket tervezni ! Pont most mikor már a felesége beleegyezett a válásba , és szabadon boldogan élhetnétek ! 😂😂😂
297, ha idővel nem választott volna engem és nincs gyerek, akkor is nyilván megunom a dolgot. Vannak azért más pasik is a földön. Jelenleg úgy érzek iránta, hogy ő a gyermekem vér szerinti apja.
Nekem az miért lenne gond, ha másnak hazudott? Ha a férjed hazudik az anyjának, főnökének, haverjának de neked az igazat mondja akkor kivágod mert másnak hazudott??
298, szerinted én szeretnék leülni beszélni? A feleség kérése volt. Különben már felhívta az ügyvédet időpont miatt. Jövő kedden mennek. Hétvégén megbeszélnek dolgokat mi hogyan legyen.
299, mikor és hol kellett volna az esküvőről és a következő gyerekről beszélni? Beszéltünk már róla, azaz ő tervezte meg állítólag a lánykérésre is van ötlete. Vagy most mikor még házas, be kéne hívnia a kórházba az anyakönyvvezetőt hogy összeadjon minket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!