Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
"Mikor engem nem ért el, a kórházat hívta, biztosan azért mert nem érdekelte mi van velünk."
Na azt aztán hívhatja. Nem adunk ki információt senkinek, már csak az adatvédelmi törvények miatt sem.
Te egy nagyon álomvilágban élő ember vagy. Annyira, de annyira el akarod hinni, hogy ennek a pasinak valaha is többet jelentettél egy random megtömhető lyuknál, hogy az félelmetes. Minden tettébe belemagyarázol mindent, hogy megvédd. Csak éppen az nem érthető, hogy akkor minek ez a kérdés, ha szerinted ez a manusz mindenképpen egy romantikus, szerelemtől égő fazon, akit terrorba tart a hétfejű sárkány feleség. Akkor hidd azt csendben, hogy így van, a jövő meg majd megmutatja, hogy tényleg így van-e. Szerintem nem, sok hasonló esettel találkoztam már, a leírtak alapján itt sem másabb a helyzet. Ez is ugyanolyan mint a többi, szokványos történet. A buta kis liba beleesik egy nőcsábászba, aki mindennel teletömi a hiszékeny fél centis kapacitású agyát csak pár alkalommal megtömhesse az odúját. Elképesztő mennyire meg lehet vezetni némelyik nőt. Tisztán látható, hogy te nem fogsz ebből az esetből tanulni, de még a nyolcadikból sem. Nem ez lesz az egyetlen foglalt pasas az életedben, ebben biztos vagyok. Újra és újra bedőlsz mindegyiknek, amelyik csak halványan is rád mosolyog. Azt azért remélem, hogy mindegyikkel nem szaporodsz majd. Ilyen selejt személyiségeket nem lenne jó még tovább szaporítani. Már így is jóval több van belőletek, mint kívánatos lenne.
Nem azért keres, mert annyira érdeklitek, hanem, hogy ne buktasd le. Jól tud szinészkedni, hazudni, mert van kinek. Kis szeretlekkel és a hazug ígérgetéseivel, amivel az időt húzza megvásárol téged.
Élj csak álomvilágban. Ne a feleségre haragudj, ugyanis az nem tehet arról, hogy a férje ilyen hazug, önző se.ggfejj. Magadra haragudj, ahelyett, hogy a feleséget hibáztatnád, ugyanis te voltál az, aki elhitte a szokásos nős pasi dumáját, sőt te voltál az is aki hagytad magad megvezetni és még most is te vagy aki saját magadat hitegeted. Mert az egy dolog, hogy ő hazudik, mint a vízfolyás, de te miért dőlsz be ennyire minden szavának? Mindenkinek tiszta ügy ez, de te folyton mentegeted ezt a barmot, aki nem 1x csalta meg a feleségét. Te azt hiszed magadról, hogy melletted megváltozik, téged nem fog megcsalni. Ha zsarolgatod, hogy veled ezt nem teheti meg, mert bekamerázod a lakást, vagy kidobod az első féred.gásnál, azzal csak azt éred el, hogy továbbra is hazudozzon neked. Hazugsággal jöttetek össze, miből gondolod, hogy veled más lesz?
Pont azzal vesz rá téged mindenre ez a féreg, hogy a feleségét bemocskolja előtted. (te pedig élvezed, hogy milyen "hülye" a feleség, pedig te szerintem nagyobb hülye vagy) Az ilyen azonnal mocskolni fog téged is a hátad mögött. Ne érezd magad különbnek a feleségnél. Ennek az embernek csak a far.ka és saját maga fontos. Potyogtatja a kölyköket itt-ott, majd mossa a kezeit, eljátsza a bűnbánót a családja előtt, de a személyisége ugyanaz a mocsok marad, mint aki volt.
Két önző dög, megérdemlitek egymást, legyetek boldogok!
Így van, ez most a duma, hogy a feleségemegtudta. Nem akarja, hogy szolj neki.
Hát most csakazértis felhívnám az asszonyt...
A kérdezőnek itt van egy másik friss kérdése
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Ahogy gondoltam, egy szerető álmodozása volt ez a poszt.
Figyelj ide kérdező. 90%-ban a megcsaló visszamegy a családjához, a szerető csak egy játékszer volt. Hagyd a férget és tanulj belőle. Ne legyél többet szerető, keress olyat aki csak téged akar, nem pedig hamis ígéretekkel traktál. Bárkivel összesodor az élet az első be nem tartott ígéretnél lépni kell. De inkább azt tanácsolnám kerüld el a kapcsolatban lévő pasikat, mert fél órás szexért cserébe fűt fát ígérnek. Csak nekik éri meg kalandozni, de ha kiderül, fülüket farkukat behúzzák, de maradnak, mert ez nekik csak egy egotuning volt, nem más.
Na mindjárt lett itt kórházi dolgozó is. A gyerek apjának, aki amúgy az adataimat is tudja (ahogy én is az övét) miért ne mondanák meg, hogy rendben vagyok? Ennyit. Mert nem ér el telefonon. Mikor nekem volt bent rokonom a kórházban ugyanúgy mondtak róla pár szót.
De ma bejött hozzánk. Már nem vagyok infúzión, bár ma is fájt a hasam, még nem engednek haza.
Felhívta a feleségét előttem, gondolom hogy bizonyítson. Szóval valóban tud rólunk. Nekem eszem ágában sem volt kavarni, oké persze nem állítom, hogy soha nem jutott eszembe, de a haragon és csalódottságon felül tudtam emelkedni és nem hülyeséget csinálni, aminek semmi értelme nem lett volna.
A másik kérdés nem az enyém, de valóban kísértetiesen hasonló.
És a kórháznak honnan kéne tudnia, hogy valóban ő az apja? Azért mert valaki betelefonál és ezt mondja? Szép is lenne, ha csak úgy random embereknek kiadnának bármilyen információt csak azért, mert tudja a nevem meg max. a taj számom. Közelebbi rokonnak is általános tájékoztatást adnak max, hacsak a beteg nem dönt úgy, hogy mindenről tájékoztassák az adott személyt.
Amúgy a válaszolóktól kérdezem, hogyha nektek volt valaha szexpartneretek, bocsánat szeretőtök, akkor tudtátok még a taj számát is? 😂
Az is teljesen hihető, hogy a kórházban lévő görcsölő szerető mellől majd a férj a feleségét hívogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!