Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/339 anonim ***** válasza:
100%

" Sajnálom is a gyereküket, mert én is 2 olyan szülő mellett nőttem fel, akik állandóan veszekedtek, üvöltöztek. Aztán nagykorúságom után váltak el, túl későn, mert normális kapcsolatot már nem találtak."

De , akkor miert henteregtel apukaval? Apuka tart pncit , dolgozik , es o van a guerekkel a legtobbet?! Aha.... persze.

2022. máj. 20. 19:28
 182/339 A kérdező kommentje:

181, honnan tudod mikor hogyan találkoztunk? Apukának fix 8-16 munkája van, előtte olyan helyen dolgozott ahol sok túlóra volt, ügyelet, éjszakai műszak stb. Váltott, hogy a gyerekével többet lehessen.

Inkabb a heti sportról mondott le pl, vagy elvitte a nagyszülőkhöz pár órára a gyereket, akkor volt velem. Amúgyis sokszor kérik a nagyszülők, hogy vigye át vagy elmennek érte. Csak apuka nem ment át, hanem hozzám jött. De volt, hogy csak 10 percre eljött beszélni és puszit adni amikor vásárolni lett küldve.

Anyuka ez idő alatt csak úgy van otthon, nagyon nem csinál semmit. Nekem ez amúgy az elején is fura volt, mert én mindig szerettem a gyerekemmel lenni.

Azért henteregtem vele, mert szerettük egymást. Az ő gyereküket is fele időben mi neveltük volna. Kitaláltunk mindent, ha az első időszakban velünk akarna aludni pl(otthon apukával alszik sokszor). Főleg mióta veszekedések vannak, akkor is az apjához ragaszkodik, hozzá bújik és az anyjának azt kiabálja hogy költözzön el! Nekem anyaként megszakadna a szívem, ha így érezne a kislányom az iranyomba. Elgondolkodnék azon, hogyan jutottam ide.

Ilyenkor anyuka még idegesebb és csapkod, üvöltözik.

Volt egy olyan sztori, hogy szabadnapon a munkahelyünkre jöttek be apa és fia. A munkatársunk kérdezte hol van anya? Mit csinál? Válasz: otthon ül, nyomkodja a telefont. Következő kérdés: de szereted anyát? Gyerek: hát..... Állandóan kiabál.

És ez a kapcsolatunk előtt volt!!!!

Konkrétan haza se akart menni a kisgyerek az anyjához. Szóval úgy érzem itt hatalmas problémák voltak nélkülem is.

2022. máj. 20. 19:53
 183/339 anonim ***** válasza:
100%
És ezt a sok ostobaságot, amit itt leírtál, te elhiszed?
2022. máj. 20. 19:56
 184/339 anonim ***** válasza:
100%

De szereted anyát? - persze, teljesen hihető, hogy ilyet a semmiből kérdez egy munkatárs...

Te amúgy magadat akarod győzködni vagy minket? Mert szerintem minket felesleges. Sőt, számomra csak még visszataszítóbb vagy, ahogy próbálod a feleséget beállítási egy szörnynek. Amúgy meg, miért ne ülhetne otthon és nézhetne ki a fejéből, amikor nincs ott a gyerek? Jaaa persze hiszen a csodaanya (te) megmondta, hogy ő a gyerekkel volt minden percben, akkor tuti ő a király, a másik meg a szaranya. Annyira fárasztó vagy

2022. máj. 20. 20:00
 185/339 anonim ***** válasza:
100%

Te nem sajnálsz senkit, csak azt, hogy a pasi nem csak téged akar.

Majd meglátjuk ha ezzel a faszival fogsz élni 10 évet, és csalni fog téged is, mennyird leszel türelmes otthon? Főzöl, mosol rá és mosolyogva várod majd? Legalább hagynád békén a családját. Ha már ennyire kbasztál magaddal, akkor maradj inkább csendben, továbbra is hitegesd csak magad, de hagy békén a családját, nem a te dolgod tájékoztatni őket. Ha velem ezt tennéd, kő kövön nem maradna.

2022. máj. 20. 20:02
 186/339 A kérdező kommentje:

183-184. Ezek megtörténtek. Én sem értettem a kolléga kérdését de megkérdezte. Nem az fura nekem, ha nincs otthon a gyerek nem tud foglalkozni vele, de egyáltalán nem is zavarja, hogy a gyereke ennyiszer külön van tőle. Apuka hozza viszi az oviból is mert a gyerek azt kéri, Anyuka kb soha.

185, de, a gyereket sajnálom, mert nem jó így élni mikor még választásod sincs mert kicsi vagy. Ha a pasival élnék és egyszer megcsalna, megkérném hogy pakolja össze a cuccait és majd megbeszéljük pár nap múlva a továbbiakat. A gyereket természetesen láthatná és elvihetné láthatásra és nem költöznék sehova, hogy eltiltsam tőle stb.

2022. máj. 20. 20:09
 187/339 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg is fordult a pasas fejében, hogy elválik, hogy veled legyen, az valszeg csak a kósza kalandvágya volt. Ezt bizonyítja, hogy a születendő gyerek miatt sem rohan hozzád/hozzátok, hanem tolja ezeket a kamu szövegeket, hogy maaajd ősszel válni fog.

A feleségről szállj le. Haragszol, mert több hós terhes vagy, de a pasi még mindig a feleséghez megy haza. Az meg egyenesen gáz, hogy szerencsétlen nőt mekkora förtelemnek igyekszel beállítani, miközben fele annyira sem sáros mint a férje aki mindkettőtöket palira vesz.

2022. máj. 20. 20:22
 188/339 anonim ***** válasza:
100%

Ossze vissza beszelsz kerdezo ! Minket nem tudsz meggyozni ! Szerintem nem is minket probalsz! Tudod miert " var " nyarig a valokereset beadasaval? Azert mert azt remeli , addig elfelejted, es minden mehet ugy tovabb mint eddig.

Amugy hany evesek vagytok ?

2022. máj. 20. 20:22
 189/339 anonim ***** válasza:
100%

"Inkabb a heti sportról mondott le pl, vagy elvitte a nagyszülőkhöz pár órára a gyereket, akkor volt velem. "

Szoval a gyereket lepasszolja , hogy krvazhasson ! Minta szulo!

2022. máj. 20. 20:23
 190/339 anonim ***** válasza:
100%
Azért próbáltál bevágódni a gyereknél , mert azt hiszed a gyereken keresztül letudod győzni a feleséget ! Majd te megmutatod , mennyivel jobb vagy mont a felesége , akivel felépített egy egész életed , gyereket vállalt! Ezért os dgattad magad a közös otthonukba, mert a te beyeg fejedben , ez azt jelentette , hogy a kan a tied! Hát tévedtél ! És ezt már te is tudod , ezért akarod elmondani a feleségének ( aki nem tud rólad) , mert azt hiszed kidobja , és így tudod kényszeríteni ezt a kangörcsös barmot , hogy ti boldog család legyetek ! Hiszen az a kisfiatoknak jár! Egyébként tényleg ő az apja a gyereknek? Mert ha egy majom alá befeküdtél , akkor az sem kizárt , hogy más alá is !
2022. máj. 20. 20:40
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!