Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/339 anonim ***** válasza:
100%

Gobdol bele kerdezo , milyen jo erzes lesz hazamenni egy hosszu minka nap utan hozza ! Setaltok a ket kisgyerekkel haza , fagyiztok , kicsit elobb ertek haza , es ott talalod a hapsit az uj szeretojevel a konyhaban dgni! Milyen szep elet var ratok!

Tudom, de hat a felesege miatt volt! Hat ne felejtsd el , hogy a sajat otthonukban dgattad magad es aludtal is! Szoval nem lesz jogod felhaborodni ! Hiszen ezt tetted te is egy masik novel !

2022. máj. 19. 09:49
 152/339 A kérdező kommentje:

149, igen láttam a papírokat és az ügyvéd e-mailjeit is. Az ügyvéd neve, Telefonszáma, híváslista minden megvan.

Nemi betegségünk nincs, még jó hogy erre is vannak vizsgálatok.

150, amíg együtt voltunk váltottunk szexi képeket. Most azzal jön, hogy hiányzom neki, velem akar lenni stb... Hiszen tegnap is megint az esküvőnket tervezte éppen.

151, én mondtam neki anno, hogy be is kamerázom a házat, nem zavarta. Nagyon jól tudta és tudja, hogy nem bízom benne feltétel nélkül.

2022. máj. 19. 10:08
 153/339 Noren1989 ***** válasza:
79%
Amúgy téged kezelnek téveszmés képzetekkel?
2022. máj. 19. 10:15
 154/339 anonim ***** válasza:
100%

"De hiába őket választotta, azóta is nekem írogat, ígérget, képeket küld... Nem csak tájkép, ha értitek..."

"

150, amíg együtt voltunk váltottunk szexi képeket. Most azzal jön, hogy hiányzom neki, velem akar lenni stb... Hiszen tegnap is megint az esküvőnket tervezte éppen."

Most akkor mi van ?!

2022. máj. 19. 10:16
 155/339 A kérdező kommentje:

154, igen jól olvasod. Régebben küldtünk egymásnak ilyen olyan képeket. Van sok közös kép is, még náluk is készült. Ő azóta is szokott képeket küldeni, aminek szerintem egy feleség vagy barátnő sem örülne, ha a párja más nőknek ilyet küldene. Bár ő megmondta a feleségének, hogy nem szereti és válni akar. Attól még gondolom nem örülne neki.

És igen tegnap este kérdezte hogy hozzámegyek-e egy konkrét dátummal. És akkor mekkorák lesznek a gyerekek és már élvezik majd a lagzit. Csak úgy a semmiből írta ezt. Én csak annyit válaszoltam, hogy amíg nem válik el addig kár ilyenen gondolkodnia. Meg hogy addig még lenne másik közös gyerek is, ne várjuk meg a házasságot. Hát ezt mondom, hogy nem normális!

153, úgy kB minden hülyítéséről írásos bizonyítékom van! Ha annyira szemét lennék amúgy mint sokan hiszik, már rég bukott volna.

2022. máj. 19. 10:35
 156/339 anonim ***** válasza:
100%
Édes isten te tényleg agybeteg vagy. Bekamerázod a házat 😀😀 minden ember álma egy ilyen párkapcsolat, ami helyből azzal indul hogy kamerák kellenek, mert amúgy viszi a faszi az új nőt. Téveszmés vagy, egyszer azt írod te már semmit nem akarsz, aztán, hogy ameddig nem válik el, addig ne reménykedj én. Kezdem azt hinni, hogy ez csak kamu, ha nem akkor sürgősen keress fel szakembert
2022. máj. 19. 10:58
 157/339 anonim ***** válasza:
93%
Házasság tervezése úgy, hogy még el sem vált, sőt még fel sem vállalt hivatalosan? Ne viccelj már! Ha tényleg komolyan gondolná, akkor már rég nem szeretői pozícióba lennél!
2022. máj. 19. 11:48
 158/339 anonim ***** válasza:
100%

157#

Igy szoktak ezek a tipusu hapsik csinalni ! Ez a beetetes ! Evekig kepesek ossze vissza hazudni , kavarni!

A kerdezo meg azt hiszi , hogy nyert valamit!

2022. máj. 19. 12:12
 159/339 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon jól tudta és tudja, hogy nem bízom benne feltétel nélkül."

A történetből pont az ellenkezője derült ki. Lefeküdtél vele védekezés nélkül, plusz benyaltad minden hitegetését. Ne áltasd magad, vakon megbíztál benne, és gyereket is vállaltál tőle.

A ház be kamerázásàról meg csak annyit, hogy nem csak ott bszhat félre.

2022. máj. 19. 12:42
 160/339 anonim ***** válasza:
100%

Az esküvő tervezés maximálisan irreális. Valszeg az ilyen macsós viselkedésre gerjed, te meg táplálod most azzal, hogy elutasítod, ő erre egyre irreálisabb dolgokat talál ki és próbál elhitetni veled.

Lehet nyugodtabb életed lenne a gyerekeiddel, ha teljesen megszakítanál vele minden kapcsolatot.

2022. máj. 19. 13:10
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!