Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/339 anonim ***** válasza:
100%

"Apuka már azért nem veszekszik otthon, hanem mindent ráhagy, mert nem bírja hogy sír a gyerek miattuk. "

Jajj , megszakad a szivem! Ugy sajnalja a sajat gyereket , hogy a kvajat haza viszi a sajat otthonukba! Remelen kidobja az asszony ezt a barmot , jo messzire koltozik a gyerekkel , hogy neki ne kelljen szegyebkeznie a rohadt allat apja miatt , te meg bekamerazhatod az uristent is otthon ! Szukseged is lesz ra !

2022. máj. 21. 00:13
 202/339 anonim ***** válasza:
100%

" 198, leírtam párszor, majd visszaolvasod. Ha nem megy az értő olvasás, sajnálom"

Jo nagy pofad van ! Pedig te irkalsz ossze vissza !

2022. máj. 21. 00:14
 203/339 anonim ***** válasza:
100%

"Hiszen a férje mondta neki, hogy örülne annak ha bepasizna"

De az elobb meg azt irtad , hogy majdnem lebukott! Ha a ferje kerte erre , akkor nem ki elott lebukni! De fura vagy !

2022. máj. 21. 00:16
 204/339 anonim ***** válasza:
100%

* volt

Bocsanat kifelejtettem egy szot!

2022. máj. 21. 00:17
 205/339 anonim ***** válasza:
100%

"Nyár végén akarja, ha addig a feleségével nem tud megegyezni."

Eddig is nagy megegyezés lehetett, ha folyton ment kalandozni. Nem lesz itt semmi válás.

2022. máj. 21. 00:21
 206/339 anonim ***** válasza:
100%
Megint magadnak mondasz ellent. Te írtad, hogy még azt a beszélgetést is rögzítetted, amikor elmondtad, hogy gyereketek lesz. Akkor azt minek? És hogy bekameráznád a házat, mert nem bízol benne feltétel nélkül? Ezeket te írtad. És mégis gyereket vállaltál vele. De még le is tagadod magad előtt. Menj el szakemberhez, a gyerekeid érdekében.
2022. máj. 21. 06:25
 207/339 anonim ***** válasza:
0%
Aki kötekszik veled, tuti mind megcsalt feleség.
2022. máj. 21. 07:18
 208/339 anonim ***** válasza:
100%

Ja, biztos utolsó. Vagy csak az emberek nagy százalékának van gerince és nem csinál(na) ilyet.

A másik pedig.

Ha a nőnek is van párja, akkor miért ne akarna elválni? Neki is egyszerűbb lenne úgy a másik férfival lennie.

Nem kérdező, ez az ember azért fel, mert tudja, hogy mekkora f@szsagot csinált és nincs pofája beismerni ország világ előtt, amit tett. Magyarán nem fel, hanem szégyell. Mind magát a viselkedése miatt(legalábbis a szülei előtt), mind téged.

2022. máj. 21. 07:44
 209/339 A kérdező kommentje:

201, annak, hogy hazavitt mi köze a gyerekéhez? Nem voltak otthon. Amúgy ha ketten lettek volna a fiával ő is örül nekem és játszottunk volna. Különben azért is vitt oda, mert válás esetén kifizetné a feleségét és ő ott szeretett volna élni velünk, de nekem nem is tetszik az elrendezés és szerintem elég furán nézett volna ki, ha a nő megy mi meg odaköltözünk. De sok munkája van a házban és szereti.

203, örülne ő neki, a lebukást úgy értettem, hogy a férjének előadja, hogy maradjanak együtt a ház és a gyerek miatt. Mert erre hivatkozik általában. És közben mégis keres magának valakit. Ami nekünk nem lenne baj, pláne ha komoly kapcsolatot találna.

206, igen, a baba tényének közlését felvettem videóra. Nem láttál még a neten egyszer sem ilyet?? Ez egy örömteli pillanat ugye a 2 szülő közt! Utána együtt megnéztük és szép emlék. Ennyi az egész.

Mikor először hazavitt valóban mondtam neki, hogy én ezek után bekameráznám a házat vagy csak a bejáratot. De azért ez vicc volt, csak nem akartam magyarázkodni. Nincs olyan kapcsolathoz kedvem, ahol egy kamera képet kell egész nap néznem, mikor visz a párom haza egy másik nőt. Akkor inkább lennék egyedül.

208, igen, azt szégyelli hogy így alakult és ő így viselkedik. Nem engem szégyell, vagy a gyerekünket. Együtt mentünk ultrahangra, választottuk ki a nevét. Imádja hogy nő a hasam, most még szebbnek lát.

Amúgy barátoknak bemutatott korábban, sőt több haverja tudott rólunk, kivéve a babáról. Bár akkor még a babona miatt se mondtuk senkinek, mert korai volt.

Emiatt szégyelli magát, hogy nagyon nem jó sorrendben haladtunk, és remélte, hogy lezajlik szépen a válás és együtt lehetünk békésen.

2022. máj. 21. 10:22
 210/339 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo , ha ennyire tuti minden , miert nem hivod akkor fel a feleseget ? Mondd el neki ! Es akkor nem kell varni a valassal! Ha ez a hapsi veled ultrahangra ment ....stb akkor szerintem a felesegevel beszelj !

Meglatod , hogu fogalna sem lesz ki vagy ! Vagy nem mered felhivni?

2022. máj. 21. 10:46
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!