Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
"Apuka már azért nem veszekszik otthon, hanem mindent ráhagy, mert nem bírja hogy sír a gyerek miattuk. "
Jajj , megszakad a szivem! Ugy sajnalja a sajat gyereket , hogy a kvajat haza viszi a sajat otthonukba! Remelen kidobja az asszony ezt a barmot , jo messzire koltozik a gyerekkel , hogy neki ne kelljen szegyebkeznie a rohadt allat apja miatt , te meg bekamerazhatod az uristent is otthon ! Szukseged is lesz ra !
" 198, leírtam párszor, majd visszaolvasod. Ha nem megy az értő olvasás, sajnálom"
Jo nagy pofad van ! Pedig te irkalsz ossze vissza !
"Hiszen a férje mondta neki, hogy örülne annak ha bepasizna"
De az elobb meg azt irtad , hogy majdnem lebukott! Ha a ferje kerte erre , akkor nem ki elott lebukni! De fura vagy !
* volt
Bocsanat kifelejtettem egy szot!
"Nyár végén akarja, ha addig a feleségével nem tud megegyezni."
Eddig is nagy megegyezés lehetett, ha folyton ment kalandozni. Nem lesz itt semmi válás.
Ja, biztos utolsó. Vagy csak az emberek nagy százalékának van gerince és nem csinál(na) ilyet.
A másik pedig.
Ha a nőnek is van párja, akkor miért ne akarna elválni? Neki is egyszerűbb lenne úgy a másik férfival lennie.
Nem kérdező, ez az ember azért fel, mert tudja, hogy mekkora f@szsagot csinált és nincs pofája beismerni ország világ előtt, amit tett. Magyarán nem fel, hanem szégyell. Mind magát a viselkedése miatt(legalábbis a szülei előtt), mind téged.
201, annak, hogy hazavitt mi köze a gyerekéhez? Nem voltak otthon. Amúgy ha ketten lettek volna a fiával ő is örül nekem és játszottunk volna. Különben azért is vitt oda, mert válás esetén kifizetné a feleségét és ő ott szeretett volna élni velünk, de nekem nem is tetszik az elrendezés és szerintem elég furán nézett volna ki, ha a nő megy mi meg odaköltözünk. De sok munkája van a házban és szereti.
203, örülne ő neki, a lebukást úgy értettem, hogy a férjének előadja, hogy maradjanak együtt a ház és a gyerek miatt. Mert erre hivatkozik általában. És közben mégis keres magának valakit. Ami nekünk nem lenne baj, pláne ha komoly kapcsolatot találna.
206, igen, a baba tényének közlését felvettem videóra. Nem láttál még a neten egyszer sem ilyet?? Ez egy örömteli pillanat ugye a 2 szülő közt! Utána együtt megnéztük és szép emlék. Ennyi az egész.
Mikor először hazavitt valóban mondtam neki, hogy én ezek után bekameráznám a házat vagy csak a bejáratot. De azért ez vicc volt, csak nem akartam magyarázkodni. Nincs olyan kapcsolathoz kedvem, ahol egy kamera képet kell egész nap néznem, mikor visz a párom haza egy másik nőt. Akkor inkább lennék egyedül.
208, igen, azt szégyelli hogy így alakult és ő így viselkedik. Nem engem szégyell, vagy a gyerekünket. Együtt mentünk ultrahangra, választottuk ki a nevét. Imádja hogy nő a hasam, most még szebbnek lát.
Amúgy barátoknak bemutatott korábban, sőt több haverja tudott rólunk, kivéve a babáról. Bár akkor még a babona miatt se mondtuk senkinek, mert korai volt.
Emiatt szégyelli magát, hogy nagyon nem jó sorrendben haladtunk, és remélte, hogy lezajlik szépen a válás és együtt lehetünk békésen.
Kerdezo , ha ennyire tuti minden , miert nem hivod akkor fel a feleseget ? Mondd el neki ! Es akkor nem kell varni a valassal! Ha ez a hapsi veled ultrahangra ment ....stb akkor szerintem a felesegevel beszelj !
Meglatod , hogu fogalna sem lesz ki vagy ! Vagy nem mered felhivni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!