Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/339 anonim ***** válasza:
100%
Hát, most lett is komoly, van min gondolkozni.
2022. máj. 18. 18:38
 112/339 anonim ***** válasza:
100%

"Normális pasi, aki szeretőt akar tartani hosszú távon,"

Nah itt a problema! Ilyen , ebben a formaban, nem letezik! Normalis pasi nen akar szeretot tartani.

2022. máj. 18. 18:41
 113/339 anonim ***** válasza:
100%

"Azért azt nem kell előadni, hogy annyiszor félrement volna. Gyerek előtt 10+ éve volt 1x, meg a gyerek után olyan 4 éve volt egy másik nő. És most én."

Egyszer félremenni is több annál, ami tolerálható. Ő ezt megtette többször is. Ezek szerint neked csak akkor baj a hűtlenség, ha téged csalnak meg, akkor teljesen oké, ha te "szelídíted" meg a rossz fiút. Eléggé egoista vagy.

2022. máj. 18. 18:52
 114/339 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo , minden itelet nelkul irom most ezt!

Azert akadt itt ki mindenki ennyire , mert jatszod itt a tapasztalt, fuggetlen not , aki mar sok mindenent megtapasztalt az eletben , mikozben igazsagnak alcazva , mindent elkovetsz , hogy felvallaljon teged! Mert a gyereknek akit "vallaltatok" az jar .

Eszre sem veszed , hogy ez az ember teged porig alaz ! Kihasznal! Mint egy tinilany izgatotta valsz minden alkalomtol , amikor vegre kapsz egy kis figyelmet tole. Latszik a kommenteken is , amikor rola beszelsz , hogy neked konyorog!

De tisztazzunk valamit, es jo lenne ha te is be latnad , a feleseg es a gyereke nem az ellenseged!

Ez a ferfi megalazott teged , es kihasznalt ! Ha szeretne , akkor tisztelne is , es ebbol a tiszteletbol automatikusan kovetkezne , hogy felallitana egy sorrendet .

A sorrend arra szolgalna , hogy anelkul , hogy teged belerangatna az "elozo " eletebe , azt le tudja zarni ! Anelkul , hogy a sajat gyereket , megsertse , tonkre tegye. Ezek utan kezdene epiteni veled , a kozos eletet!

Szoval roviden , mert mar regenyt irtam , elosszor elvalna , megtortenne a gyermekelhelyezes , vagyonmegosztasa. Majd bemutat teged a csaladjanak , szuleinek , randiztok , kesobb osszekoltoztok, gyereket vallaltok .

Es a helyes sorrend, ami a ferfi igaz szeretetebol , fakad. Az , hogy sem a csaladjat , sem teged nem alaz meg , beszel ki a masiknak ! Es mindent megtesz , hogy a gyereke az elozo hazassagbol , a legkevesbe seruljon .

2022. máj. 18. 19:02
 115/339 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy hogy lehetsz annyira naiv és/vagy buta, hogy azt gondolod (még ha valamilyen csoda folytán el is válna a feleségétől), téged nem csalnak meg. Halihooo te vagy a HARMADIK szeretője. Ez nem egy véletlen baki részegen (ilyen sincs mondjuk, ezért is ki kellene b*szni), hanem időt, energiát, figyelmet áldozott arra, hogy hónapokig szeretői viszonyt tartson fenn. Hogy a tökbe nem undorodsz tőle? A belem kifordulna, te meg még fel is csináltatod magad... Szerencsétlen gyerekének akkora traumát okoz az apja,gusztustalanok vagytok, ne is haragudj! Az meg végképp vicc, hogy a feleségét próbálod beállítani sz*rnak, mert már nem törődik a férjével, kvázi felmented magatokat. Gondolom te mennyire lennél kedves, puszinyuszi, amikor már a 2.szeretőzés után kiderül a 3. Bár ahogy elnézlek elég szolgalelkűnek tűnsz, szóval te még akkor is a lábát csókolgatnád, meg próbálnád megmagyarázni, hogy ő pedig akkor is veleeedd vaaan, téged szerreettt.. Csak tudnám mire föl van ekkora arcod???? Ahogy már többen is írták, gúnyolódhatsz, hogy a feleségét azért vette el, mert jött a gyerek, de megnyugodhatsz, téged még felvállani sem akar, hiába jön a gyerek. Te meg már anyós/apóspajtihoz mennél vinni az örömhírt😀 varázslatos milyen emberek vannak
2022. máj. 18. 19:12
 116/339 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi a legnagyobb baj veled? Hogy lenezed a feleséget. Inkább nézz tükörbe, mert nem lennék büszke arra, hogy ha ennyire megvezettek volna, mint amennyire te hagytad magad megvezetni. A pasi csak tudja mit mondjon neked, önként dalolva hagytad beléd engedni, mert ti gyereket terveztetek. Azt hitted, ha lesz gyereketek, felgyorsul a válása? Ha lenne kis eszed, akkor tudhatnád, hogy a nős férfiak a csillagokat is lehozzák amíg van kit d.ni. Te mindent elhiszel amit összehord a feleségéről? Amíg őt szidja, addig te boldogan belemész mindenbe ami az agyából kipattan.

A másik, ha annyiszor csalta a feleségét, akkor mi a fenének képzelted, hogy te vagy neki a befutó? Most mit ertél el? Lesz egy újabb gyereked aki apa nélkül fog felnőni. Lehet pénzed eltartani őket, de a gyerekeknek család kell, nem egy olyan anya aki fűnek fának szül.

Nem vagy jobb nála te sem. Ő hazudozik neked, te pedig zsarolgatod:

"Pont ezért írtam ma neki, hogy mi nem számítunk neki igazán, mert ha így lenne, akkor itt lenne velünk".

Ugyanazt teszed, amit állítólag a felesége mond. Amúgy egy szavát sem hinném el ennek a te nagy szerelmednek. A felesége valószinüleg nem tud rólad.

2022. máj. 18. 19:13
 117/339 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Sajnálom a feleséget. Ha valóban akkora idegroncs, vajon miért?? A házassága romokban, a férje hamarabb megy kalandozni, mint hogy leüljön vele megbeszélni, hogy mi zavarja, mit hiányol, min tudnának javítani. A feleség nem akar válni, hogy a gyerek ne csonkacsaládban nőjön fel. A pasi szintén NEM AKAR válni, mert ott a közös otthon, minden nap látja a gyereket és nem csak kéthetente, a felesége pedig mégis csak a felesége, akivel 10+ éve együtt van. Hidd el, nem akar ő a kényelemtől megszabadulni, pontosan tisztában van vele, hogy akármennyire böki a feleség csőrét a sok szerető, nem fognak elválni.
2022. máj. 18. 19:30
 118/339 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, kavarni (nagyszülőknél, feleségnél) akkor se állj neki, még az is lehet a vége, hogy a teljes család költözik az ország másik végébe. Persze, a férj legnagyobb bánatára, hisz ő téged szeret. De muszáj, mert az asszony...
2022. máj. 18. 19:40
 119/339 anonim ***** válasza:
100%

Neked a teendőid a jövőben:

-gondolkodsz mielőtt fekszel

-kerülöd a továbbiakban a foglalt faszikat

-nem csináltatod fel magad a következő farokkal is, van már éppen elég gyerek, aki az apja nélkül kénytelen felnőni. Ilyen jellemet meg abszolút de nem lenne értelme tovább vinni még egyszer, mint ami neked is van.

-sürgősen felnősz a mese világból és áttérsz a való világba

-sürgősen elfelejted, hogy majd valaki miattad megváltozik. Nem fog.

-levetkőzöd a hiszékenységet, növesztesz agyat, és nem csak a szopáshoz

-minden erődet össze szeded, hogy normális embert faragj ebből a szerencsétlen gyerekből, ha már ilyen felelőtlen, buta liba voltál

-a feleséget meg békén hagyod. Van annak elég baja ezzel a jellemtelen fasszal nélküled is.

Zárójelben megjegyezve:a feleség megérdemli, ha vele marad a történtek ellenére, ahogyan te is megérdemled, mivel eszed neked sincs. Ezen kell változtatnod, nem az árulkodáson törni az egybites agyad. Itt egyetlen sajnálatra méltó ember van, és az a baba, aki nem tehet arról, hogy milyen hülye szülei vannak.

Lehet megsértődni, de a helyzeten, tényeken ez már nem fog vàltoztatni. Ideje levonnod a tanulságokat, és sürgősen tanulni a történtekből.

2022. máj. 18. 19:41
 120/339 A kérdező kommentje:

Nincs sértődés a részemről. Ezeket mind én is tudom. Aki azt írta a feleség nem tud rólam: már írtam. Tudja a nevem, hol lakom, dolgozom, rendszámom. Azt nem tudja pontosan mikor, mióta és mi történt a férje és köztem. Nyilván azt sem hogy aludtam is náluk.

De akik itt írnak, hogy ne kavarjak, ne mondjam el. A kérdésem a legelején így szólt: Elmondjam-e a feleségnek?

Szóval, ha mind nők vagytok akik írtatok. Ha a férjetek félrement volna és nem meri bevallani, hogy gyereket csinált másnak (direkt vagy akár véletlenül) akkor ti őszintén nem akarnátok tudni róla???

Ezt most attól függetlenül kérdezem, hogy ostoba ri@ncnak tartotok, szívetek joga.

2022. máj. 18. 19:49
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!