Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/339 A kérdező kommentje:

96, ki mondta, hogy nem veszi a nevére? Attól ha aláírja az apaságit még nem kell ügyvédhez vagy bíróságra menni. A gyermekem irataihoz nem fér csak úgy hozzá bárki és ha mondjuk Szabó vagy Kovács a neve apukának akkor aztán jöhet bárki, hogy ki az apja, idegenekkel ilyet nem beszélek meg.

100, örülök neki, hogy nálatok válás megbeszélése után szex van. Ha ti így boldogok vagytok, akkor jó. Ez a házaspár biztosan nem szexel, mivel a kapcsolatunk alatt is állandóan messengeren tartottuk a kapcsolatot, jöttek a képek stb és minden nap. Sokmindenben kamuzott de ebben az egyben hiszek neki. Azt is elmondta mikor 2x a felesége akart szexelni.

2022. máj. 18. 12:57
 102/339 A kérdező kommentje:

99. Én nem vágytam soha pocakos esküvőre, mi nagy lagzit szerettük volna, tervezgette a dolgokat meg a lányokérést. Nekem a gyerek fontosabb volt, mint egy darab papír, és későbbre terveztük a házasságot.

Az otthoni kapcsolatuk már évekkel előttem ennyiből állt, a gyerek születése óta. 2 3 évig apuka még boldog is volt a gyerekkel, de aztán már elkezdett neki hiányozni, hogy otthon egy ölelést vagy egy puszit sem kap. Egyszer már majdnem lelépett de a gyerek miatt akkor is maradt.

2022. máj. 18. 13:01
 103/339 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, tehát akkor minden tökéletes, igazi úriember a férfi, veled tervezi az életet.

Akkor most mi is a kérdés?🤣

2022. máj. 18. 13:06
 104/339 anonim ***** válasza:
100%

103#

Az a kerdes , hogy a drága , hogy zsarolja ki , tegye tönkre az" úriember" , csaladi eletet, hogy aztan az őt válassza , es vegre egyutt lehessenek! Szeretne elerni , hogy az uriembernek ne legyen hova mennie tole, es kenytelen legyen vele elni , mint egy boldog kis csalad!

2022. máj. 18. 13:17
 105/339 anonim ***** válasza:
100%

102, és ezt te onnan tudod, hogy már a kapcsitok előtt évekkel küldte neked folyamatosan a videókat. Vagy? Mert, hogy tudod. Dehogy tudod, ezt mondta.

Bár te úgy látom, mindent is tudsz. Csak éppen magadhoz kötözni nem. Azt már mondtuk, a gyerek nem lehet az oka, gyerek nálad is lesz. Amúgy meg ha legalább a veled töltött időt a gyerekére szánta volna, egész biztos, kapott volna puszit is és ölelést. Még a feleségétől is. Ha másért nem, hálából, hogy milyen jó apa.

2022. máj. 18. 13:26
 106/339 anonim ***** válasza:
100%
Jaj én ismerek egy ilyen sztorit, a haverom apja pont ilyen menyét mint a kérdező palija :D Az anyjának tette a szépet, elhordta a feleségét mindennek, meg beadta neki hogy vállnak. Aztán mikor terhes lett, a pali lelépett, ment vissza az asszonykához, úgy hogy az új gyerekét pont leszarta hosszú éveken át, max gyerektartást utalt, ennyi :D
2022. máj. 18. 15:59
 107/339 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes lenne beléd, akkor elválna. Pont. Magyarázhatod magadnak, hogy a gyerek miatt maradt a feleségével, de nem így van. Azért egy válás nem feltétlen közös megegyezésen alapszik. Ha az egyik válni AKAR, akkor elindíthatja a folyamatot.
2022. máj. 18. 17:48
 108/339 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el, hogy a pasi hős szerelmes, aki olyan nagyon veled akarna lenni, de csúnya gonosz felesége nem engedi. Elvileg már az esküvőt beszéltétek és próbáltátok összehozni a gyereket, amikor a feleség "váratlanul meggondolta magát", úgyhogy mégsem válnak. Aha. Csak a feleség dönthet válás mellett? Azt még el is hiszem hogy tud rólad a felesége. Valószínűleg a töke tele van már, hogy a csávó folyamatosan lóbálja a lompost mindenfelé, ezért olyan ideges. Viszont a gyerekük érdekében eltekintett a folytonos szeretőktől, hogy családban éljenek. Ez nem feltétlen a legjobb döntés, hiszen te vagy a példa, hogy úgyis talál új nőt a férje. A pasi befűzött magának, mert megint elkezdte unni, hogy ugyanazt a nőt kezeli. Kiismerte milyen szöveggel etethet be és sikerült is neki. A feleségnek igazából nem is férje van, hanem egy kangörcsös kamasz fia, aki hébe-hóba elszökik titkos barátnőihez. Rávett, hogy gumi nélkül csináljátok mert "az úgy jobb" és azt hitte úgy sem fog becsúszni, aztán most hogy mégis, nem történt semmi. Nem rohan hozzád, nem csattan ki az örömtől hogy úton a közös gyereketek, hanem otthon van a feleségével.
2022. máj. 18. 18:00
 109/339 anonim ***** válasza:
100%
Most nem kapunk válaszokat, tudjátok, ma van a lelkizős nap. Majd utána egyenként jól megkapjuk a magunkét. Mert az náluk nem úgy van, ez itten kérem szerelem!!! Pont.
2022. máj. 18. 18:11
 110/339 A kérdező kommentje:

109 nem fogok magyarázkodni. Beszéltünk pár dolgot, előrébb nem jutottunk.

Azért azt nem kell előadni, hogy annyiszor félrement volna. Gyerek előtt 10+ éve volt 1x, meg a gyerek után olyan 4 éve volt egy másik nő. És most én.

Nem azért nincs ölelés vagy puszi otthon, mert velem volt és nem a gyerekével otthon. Azért nem voltunk annyit együtt. Sok képet, videót küldött, nagyon sokat foglalkozik a gyerekkel. A felesége ezért is mondta, hogy nem akar válni, mert a gyerekhez jó, más nem számít.

Nem kényelmi szempontból volt, hogy nem húzott gumit. Gyereket másképp nem tudtunk volna csinálni, ami a szándék volt.

Normális pasi, aki szeretőt akar tartani hosszú távon, az inkább figyel a védekezésre, ha nem is gumi akkor kihúzza.

Én nem is akartam komolyat tőle, csak laza kapcsolatot, ő akart tőlem többet és idővel én is.

2022. máj. 18. 18:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!