Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytak várandósan. Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?

Figyelt kérdés

Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.

Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).

2022. máj. 17. 21:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/339 anonim ***** válasza:
88%
Kavartál te már eleget, kérdező, hagyd azokat az idős szülőket békén. Arról nem jutott eszedbe megkérdezni őket, hogy összefeküdj-e a nős fiukkal, ne akard, hogy még infarktust is kapjanak. Törődj azzal, hogy milyen helyzetbe hoztad a születendő gyerekedet, maradj a fenekeden és várd a csodát.
2022. máj. 17. 23:57
 72/339 anonim ***** válasza:
90%
Te szeretnéd ha veled lenne, együtt élnétek, felvállalna stb?
2022. máj. 18. 00:00
 73/339 A kérdező kommentje:

65, próbálok én is rájönni mikor hazudik, kérdéseket feltenni később. De általában tartja magát az eredetileg előadott sztorihoz.

68, a pasi mondta el nekem. Minden korábbi nőt felsorolt. Elmondta kik voltak a feleségével való kapcsolata alatt ezek közül.

Én mindig az őszinteséget várom el a másiktól, ezért is volt már nagyon sok lelkizős napunk. Mert a találkozásaink sem mindig a szexről szóltak. Tényleg azt hittem szeretjük egymást.

2022. máj. 18. 00:01
 74/339 A kérdező kommentje:

71, azért ragaszkodnak a feleséghez is, hogy vele maradjon, mert ott az unoka. Közölték a fiukkal, hogy az "egyetlen" kisunokájuk a legfontosabb nekik, amint a feleség a költözéssel jött.

Addig támogatták, sőt ők kérdezték hogy mi a baj otthon, mert látták rajta, hogy a felesége és közte nagy a baj. Ez is előttem történt!

72, őszintén nem tudom. Valószínűleg a baba miatt kapna esélyt, de ha eljátszaná nem bocsájtanék meg neki. Nyilván nem apró veszekedésre gondolok, hanem ha tényleg valami olyat tesz.

2022. máj. 18. 00:06
 75/339 anonim ***** válasza:
15%

73: Szerintem szeret is, csak beteg.

Nem tud intimitást, nem egészséges, ennyi telik tőle.

Nem érdemes többet remélni tőle.:(

76/339 anonim ***** válasza:
100%
A felesége is azt hitte. Látod, hova jutott.
 77/339 anonim ***** válasza:
100%

"tartja magát az eredetileg előadott sztorihoz."

Igen, csak így mindent áttekintve, amit írsz róla, nem koherensek, amiket mondott....

2022. máj. 18. 00:07
 78/339 anonim ***** válasza:
100%

73

Még ilyen jó embert mint ez a te embered... nem semmi.

2022. máj. 18. 00:07
 79/339 anonim ***** válasza:
100%
De miért akartál gyereket, ha nem is biztos , hogy vele akarsz élni ? Hát ezért kár lenne belemásznod a családi életükbe!
2022. máj. 18. 00:10
 80/339 anonim ***** válasza:
100%

"ők kérdezték hogy mi a baj otthon, mert látták rajta, hogy a felesége és közte nagy a baj"

Ezt honnan tudod?

2022. máj. 18. 00:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!