Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
65, próbálok én is rájönni mikor hazudik, kérdéseket feltenni később. De általában tartja magát az eredetileg előadott sztorihoz.
68, a pasi mondta el nekem. Minden korábbi nőt felsorolt. Elmondta kik voltak a feleségével való kapcsolata alatt ezek közül.
Én mindig az őszinteséget várom el a másiktól, ezért is volt már nagyon sok lelkizős napunk. Mert a találkozásaink sem mindig a szexről szóltak. Tényleg azt hittem szeretjük egymást.
71, azért ragaszkodnak a feleséghez is, hogy vele maradjon, mert ott az unoka. Közölték a fiukkal, hogy az "egyetlen" kisunokájuk a legfontosabb nekik, amint a feleség a költözéssel jött.
Addig támogatták, sőt ők kérdezték hogy mi a baj otthon, mert látták rajta, hogy a felesége és közte nagy a baj. Ez is előttem történt!
72, őszintén nem tudom. Valószínűleg a baba miatt kapna esélyt, de ha eljátszaná nem bocsájtanék meg neki. Nyilván nem apró veszekedésre gondolok, hanem ha tényleg valami olyat tesz.
73: Szerintem szeret is, csak beteg.
Nem tud intimitást, nem egészséges, ennyi telik tőle.
Nem érdemes többet remélni tőle.:(
"tartja magát az eredetileg előadott sztorihoz."
Igen, csak így mindent áttekintve, amit írsz róla, nem koherensek, amiket mondott....
73
Még ilyen jó embert mint ez a te embered... nem semmi.
"ők kérdezték hogy mi a baj otthon, mert látták rajta, hogy a felesége és közte nagy a baj"
Ezt honnan tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!