Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
Az embereknek miért jó, hogy úgy fogalmazzák meg a mondandójukat, hogy a Kérdező senkinek sem fontos, így, úgy, egy senki, egy tyúk, stb. Ettől jobb? Ha a feleség tette volna fel a kérdést, akkor őt aláznátok habzó szájjal a sárga földig 🤷🏼♀️
Sajnálom, Kérdező, nem nagyon tudok gyakorlati tanáccsal szolgálni, nem vagyok ebben a helyzetben, de kitartást kívánok!
91, köszönöm. Amúgy igen, olvastam már itt hasonló sztorit a férj vagy a feleség szemszögéből. És mindig a kérdező van elszidva mindennek.
Ha a feleség írná ki, hogy megcsalta a férje és babát csinált másnak, de már korábban is félrelépett, akkor jönnének a "mekkora idióta vagy, hogy nem hagyod el stb..." ha meg a férj. Nos akkor tényleg jogosan szidnák mert szerintem ő a legnagyobb hibás, én a 2., a feleség csak az utolsó helyen van a 3-ból, aki hibás lenne. Még így is, hogy nem törődik a férjével. A férjnek akkoris előbb válnia kellett volna. Én is tudom már, de mint már írtam, a múlton változtatni nem tudok.
84! A Felesége nem akarja őt elhagyni! Szeretni már biztosan nem szereti. De ha elengedi, akkor a férje boldog lehet mással. Ami neki jelenleg jobban fáj annál, mint hogy ő maga is szenved.
Vagy kinek jó ilyen házasságban élni? Mikor a férjeddel nincs közös téma, csak a "mi kell a boltból" és a "ki megy a gyerekért".
Tényleg nézhet bárki hülyének, de én eleinte nem hittem neki hogy tényleg rossz a kapcsolatunk. Éppen ezért hangfelvételt kértem még az elején. Később arról is kaptam, mikor a válásról beszéltek és hogy bevallotta neki, hogy őt már nem szereti és másba szerelmes. Illetve nem egyszer volt telefonhívás mikor velem volt, abból is kihallatszottak dolgok. Vagy talán megbeszélte a feleségével hogyan verjen át??? Azért azt kétlem!
De a kerdezo ezt elvezi , hogy " hatalma " van . Persze nincs .
Szóval.
Akartatok gyereket, tervezve volt, de arról nem volt szó, hogy a nevére veszi e?
Bocs de mi van?
Komolyan agyf@szt kapok már a hozzad hasonló nőktől NŐKÉNT, hogy ilyen gyökerekkel és ilyen nulla családi háttérrel vállal gyereket.
97#
Pedig ,neki van zabigyereke , a fonyeremenytol! Es tudod mi a szomoru , hogy a kerdezo azt gondolja , ez teljesen normalis ! Az a gyerek ugy fog felnoni , hogy nem lesz normalis csaladja . A masik , szegeny kerdezo , elvan kicsit tevedve! O mar keresne a kapcsolatot egy vadidegen csaladdal , bejelentkezne a lelkem, hogy o letezik !
"Mikor a férjeddel nincs közös téma, csak a "mi kell a boltból" és a "ki megy a gyerekért""
Draga kerdezo !
Nagyon szepen elhetnenek , es nagyon sok kozos tema lenne , valoszinuleg volt is , hiszen valamiert felesegul vette ezt a not , ha a ferje otthon lenne a sajat csaladjaval , es nem szerelmes kamaszfiut jatszana! Igen , tudom , pocakos eskuvo volt, csak azert vette el , mert mar utban volt a gyerek! Teged meg sem vesz el . Nem rohan , hogy megmentsen a "szegyentol" . Erdekes . Inkabb benne marad a borzaszto hazassagaban . Persze mar elmeselted nekunk, hogy ugyvednel is voltak es lattad a papirokat. Azt is lattad , ahogy ketten mentek az ugyvedhez , a papirokat is lattad ! Majd hirtelen a feleseg meggondolta magat , es elkezdte zsarolni a gyerekkel ! Ilyenek ezek a csunya rossz felesegek! Egyszeru vagy mint a faek!
Jaj, kérdező. Ezzel a bizonygatassal csak egyre ekesebben bizonyítod be, hogy ott ver át, ahol csak tud. Beszéltek válásról, és? Mi is neha megbeszeljük itthon, mi lenne, ha elválnánk, kinek mi jutna, hol lenne a gyerek. Aztán szexelünk egy jót. Arról már nem volt hangfelvétel, gondolom. Amíg valaki nincs tenyleg elvalva, addig az csak duma. Te meg bedőltél a dumának, és bedőlsz most is. Amikor egy pasinak szeretője lesz, hirtelen felpörög otthon a szex, viszi a szerelmes energiakat haza. De persze a szeretőnek csak sír, hogy szegénynek milyen szörnyű otthon. És még csak ki sem akadhatsz, kedves kérdező, mert tudod, egy szeretőt nem lehet megcsalni, fogalmi keptelenség.
Ha jót akarsz magadnak és a gyerekednek, szállj ki ebből a hülye játékból, ne figyelj többet a fogadkozásaira meg az önsajnaltatasára, és add be a papírokat a gyt-hez a bíróságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!