Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak várandósan. Kérlek ne ítéljetek el, csak tanacsokra lenne szükségem. Mit tegyek? Elmondjam a feleségnek?
Igen, én voltam a buta ebben a történetben. A gyerek apja még házas, azzal hitegetett, hogy válik. Most mégsem vált el de még mindig hiteget de már nem hiszek neki. Anyagilag mindenképpen támogatna de nem akarom, hogy a gyerekem hazugságban éljen.
Apuka otthon nem meri elmondani, hogy a megcsalás következménye baba lett (azt pláne nem fogja, hogy direkt nem védekeztünk).
48-ast nem értem miért pontoztátok le. Léteznek nők (pl Solti Berni) akik még egy eltitkolt gyereket is megbocsájtanak. Sőt az durvább is, mert ott neki nem jön össze a kicsi 😕
A feleségének ő csak egy bankautomata és házi csicska, aki ugrál boltba, patikába ide oda. Na meg a gyerekre vigyáz. Hiába írtok le engem (tudom, hogy helytelenül cselekedtem, ezt soha nem is fogom vitatni) de én egyedül is megállok a lábamon. Míg a feleség attól fél, mit gondolnak majd a rokonok, barátok, szomszédok hogy őt elhagyták. Meg hogyan fog egyedül boldogulni a gyerekkel, aki nagyon apás.
"Múlt héten túlóráznia kellett, (én szabin voltam amúgy), akkoris kihallatszott a telefonból hogy üvöltött vele, hogy biztosan nem dolgozik stb. Kollégák hallották. Nekem meg elküldte a képernyőfotót arról, miket írt neki."
Tudod mit jelent ez a számonkérő stílus? Azt ,hogy nem te vagy az első ,butuska kis nő , aki a férje alá feküdt ! Valamint ők egy házaspár! Még mindig! Nem olyan bonyolult ez!
51! Pontosan. Én is ezt mondom neki. Állandóan az ő közös gyerekükre hivatkozik!
Pont ezért írtam ma neki, hogy mi nem számítunk neki igazán, mert ha így lenne, akkor itt lenne velünk! De holnap lelkizni akar. Már alig várom miket hord össze.
53. A gyerek előtt 2x félrelépett, utána 1x. Erről én is és a felesége is tudunk. Vagyis lehet a felesége csak
kettőt tud, már nem tudom. Ő ennek ellenére vele maradt, hozzáment és gyereket vállalt. Igen, tisztában vagyok vele, én hogyan vállaltam vele gyereket!
Oda is vágta neki a felesége, hogy már rég el kellett volna hagynia. Majd ezután fenyegetni kezdte a gyerekkel, mi lesz ha elhagyja. Úgy gondolja ha ezeket elnézte neki, akkor a férjének nincs joga elhagyni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!