Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fekszem le a párommal akkor többet nyujt majd a kapcsolatba, vagy hogy kell ezt?
Az nálunk a felállás, hogy mindig én írok keresek kaparok, bújok, igenylek stb.
Ő a kapcsolatba csak magát meg a f.rkát teszi csak. Nem ölel,nnem puszil, nincs ajandek, vagy barminemű kedvesség, sehova nem megyunk szinte, mélyebb beszelgetes se lenne ha en nem kezdemenyezném.
De ugyanakkor "korlátoz".
Ne ismerkedjek,pasikkal joformán szoba sem állhatok, monogam hű legyek, ne szakítsunk, ő szeret, ne kombináljak, neki ez teljes, most ez az időszak van(még nem tudunk összeköltözni de nem is pánikol rajta), szexet is en kezdemenyezem jóforman.
Magyarán egy szalmaszálat sem tenne értem keresztbe, törődést semmit nem nyújt, MERT ugyis megkap alapon gondolom.
Ha szex van akkor neki minden van.
Az egész kapcsolatot joformán bántalmazásnak élem meg. De szószerint.
Magyarán nekem ő szakitassal meg szexmegvonással kéne zaarolnom mert a ffiak csak akkor mozdulnak meg? Nekik különben derogál a nőnek szeretetet adni es nem is igénylik?
A szexért jár csak cserébe egy ölelés..?
58# Pedig tényleg vannak.
Hidd el, ez a kivétel, nem a szabály, nála jóval normálisabb csávót is tudnál találni.
60# Igen, ezt jól látod és ez nem oké.
"De megbeszéltuk ha baj van, nem zsarol vele akkor sem vonja el. Veszekedés közben is kaphatom."
Ezzel magadat próbálod megnyugtatni?
Kerdezo! hany eves vagy? Kb. 16 lehetsz!
(A megnyilvanulasod alapjan)
Egyebkent ha a "parodnak" , hogy teged idezzelek, volt egy nagy szerelme , akkor ez azt jelenti , hogy o volt szamara "A NŐ".
Te pedig szamara egy valaki , akit megtur!
Jaj 63
Nekem azt mondta soha az életben nem gondolta volna hogy ezt bárki felul is fogja irni.
Es engem az exénél ráadasul jobban szeret.
Ezeket ő maga mondja nekem.
Plusz azt sem gondolta hogy a szex ia jobb lenne bárkivel is neki amiert az exe utan csak pancser nőket fogott ki ő is.
Na ebben rokonlelkek vagyunk amugy
62.
Nekem az megnyugtato hogy nem használja arra a szexet hogy azzal zsaroljon.
Az a baj, hogy csak annyit olvasol el és fogsz fel a leírtakból, ami beleillik a világképedbe. Írtam azt is, hogy neked is "igazivá" kell válni.
Te milyen kompromisszumra vagy hajlandó? Mik azok a dolgok, amikből nem engednél?
- jó szex (ha nincs nagyon különleges igényed, ez nem olyan teljesíthatetlen szerintem)
- figyelmes, kedveskedő szerető társ (ebből is akad rengeteg)
- önálló, önellátó, különélő, 180+ cm-es neked tetsző külső (ezt ugye nem tudjuk ilyen téren mennyire vagy válogatós, de szerintem akad egy pár, aki kinézetre, életvitelre megfog - jóindulatú feltételezéssel)
Ha nekiállnánk elemezni, életkor, lakóhely miegymást is figyelembevéve, lehet kijönne egy szám: 110, 30, 5000 mittomén
De nem ez a lényeg. Ha aktívan keresel, biztos belefutsz 3-4 jó alapokkal induló kapcsolatba. És az a nem mindegy, hogy mennyi kompromisszumot tudsz kötni. Lehet szívedet lelkedet beleteszed, elnézed, hogy szülővel él, elnézed, hogy egy-két dolgot meg kell mutatni az ágyban stb. és csalódsz végül, szakítás lesz, de előbb utóbb megtalálod azt, akivel mnden passzolni fog IDŐVEL. Mert akármennyire is összeillik két ember, akkor is össze kell csiszolódniuk, megismerni egymást, ki mit szeret, hogy szereti, hónapok kellenek hozzá és KÖLCSÖNÖS támogatás és közös fejlődés, rengeteg kommunikáció és olyan kompromisszum, ami által többet kapsz vissza a kapcsolat által, mint a saját önző énedtől.
Mondd csak, te mennyire vagy hajlandó tenni ezekért a dolgokért? Mekkorák az igényeid és te mit nyújtanál egy kapcsolatban (nem anyagi dolgokra gondolok)?
64# "Es engem az exénél ráadasul jobban szeret"
Huhhh! Ez ütött, mint az ipari áram. És az exéhez hogy viszonyult? Kíváncsi lennék arra a csajra. Neki még csak virágot se vett, őt csak dugta? Vagy mi az a több, amit a ti kapcsolatptokba beletesz?
Olvasd végig a kommenteket, mert tudnál tanulni belőlük. A kötekedéssel ne foglalkozz.
Veszekedés közben is kaphatsz szexet? Remek, élnék-halnék érte, hogy vitázunk, de azért gyorsan nyomjunk le egy menetet.
Ezen tényleg nem látsz túl?
Szexet kaphatsz. Törődést ezek szerint se így, se úgy.
váltani nem akarsz, mert még nincs a küszöbön, ahova átléphetnél ebből a kapcsolatból, te meg egyedül nyilván egy hétig se.
Akkor küszködj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!