Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fekszem le a párommal akkor többet nyujt majd a kapcsolatba, vagy hogy kell ezt?
Az nálunk a felállás, hogy mindig én írok keresek kaparok, bújok, igenylek stb.
Ő a kapcsolatba csak magát meg a f.rkát teszi csak. Nem ölel,nnem puszil, nincs ajandek, vagy barminemű kedvesség, sehova nem megyunk szinte, mélyebb beszelgetes se lenne ha en nem kezdemenyezném.
De ugyanakkor "korlátoz".
Ne ismerkedjek,pasikkal joformán szoba sem állhatok, monogam hű legyek, ne szakítsunk, ő szeret, ne kombináljak, neki ez teljes, most ez az időszak van(még nem tudunk összeköltözni de nem is pánikol rajta), szexet is en kezdemenyezem jóforman.
Magyarán egy szalmaszálat sem tenne értem keresztbe, törődést semmit nem nyújt, MERT ugyis megkap alapon gondolom.
Ha szex van akkor neki minden van.
Az egész kapcsolatot joformán bántalmazásnak élem meg. De szószerint.
Magyarán nekem ő szakitassal meg szexmegvonással kéne zaarolnom mert a ffiak csak akkor mozdulnak meg? Nekik különben derogál a nőnek szeretetet adni es nem is igénylik?
A szexért jár csak cserébe egy ölelés..?
40 de ezert a kerdes.
A párom azert ilyen mert lefekszem vele?? Azaz egy pasi agyát folyamat huzni kell különben masonna komplexus van?
Irtam hogy a páromon pont gyakorolhatnék is.
Most ezt a beszólast se ertem.igenyszint alatt.
Johogy mindenkinek van olyan aki neki tetszik es van aki nem. Nálam is. Mindenkinel.
Irtam is hogy ha meg is találnam a tűt a szénakazalban se biztos az hogy az viszonzott lenne ha netán én éreznék is valamit.
"Magyarán nekem ő szakitassal meg szexmegvonással kéne zaarolnom mert a ffiak csak akkor mozdulnak meg?"
Dehogyis... a férfiak többsége nem ilyen. Ritka flegma alakot fogtál ki.
Szerintem egyáltalán nem illetek össze.
Es ez
"Vannak férfiak, akik meg neked nem akarják nyújtani, amiket elvársz, másnak meg igen"
En ebben nem hiszek.
Ha egy ffi kapcsolatban van egyaltalan egy nővel az mindenképpen önmagát fogja nyujtani amilyen Ő EGY KAPCSOLATBAN.
Az nem lehet, hogy még nem találtad meg azt az egyet, aki neked kell? És ha esetleg elhagyod azt, aki neked láthatóan egyáltalán nem felel meg (csak a szexben, semmi másban, ami nyilván fontos, de marha kevés egy kapcsolathoz), akkor majd idővel befut az az egy? Az, hogy most még nem ismered és nem tudsz kapcsolatból kapcsolatba ugrani, nem jelenti azt, hogy neked nincs másik feled. Csak se kedved, se türelmed kivárni.
Voltál valaha egyedülálló?
45# Nem, ez nincs így. Férfi vagyok. Nem minden kapcsolatban viselkedek egyformán, a páromhoz való viszonyomon a nő hozzáállása is alakít.
Egyébként meg 37# nagyon jól leírta, mi a probléma.
Durva leszek: nem lépsz ki egy kapcsolatból, ami neked nem felel meg. Holott kiléphetnél. Így viszont a csávónak jó vagy dugásra. Kényelmes, mert azt csinálod amit ő mond.
44 azt, hogy tudjam miert ertekel le. Mert kell nekem a azex meg ő es ezt kifejezem? Mert ugye a gyk n azt írták ahol szexet nyujt a semmiert a nő, az ne is várjon aemmit a pasitol ha annak egy szalmaszálat se kell a nőnek keresztbe tennie.
Ergo a saját barátomon tudnék kisérletezni.
Mert ha ez igy van, akkor az uj srãcnak jatszanom kéne a frigidet kb.
Én nagyon élem a szexet a párommal. Neki valszeg alacsonyabb a libidoja is. Nekem állando hiányom van(de mindenből), neki meg nem. Más a "vérmérséklet" is valószínű. Nem csak a szexben talan mindenhogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!