Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem fekszem le a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem fekszem le a párommal akkor többet nyujt majd a kapcsolatba, vagy hogy kell ezt?

Figyelt kérdés

Az nálunk a felállás, hogy mindig én írok keresek kaparok, bújok, igenylek stb.

Ő a kapcsolatba csak magát meg a f.rkát teszi csak. Nem ölel,nnem puszil, nincs ajandek, vagy barminemű kedvesség, sehova nem megyunk szinte, mélyebb beszelgetes se lenne ha en nem kezdemenyezném.

De ugyanakkor "korlátoz".

Ne ismerkedjek,pasikkal joformán szoba sem állhatok, monogam hű legyek, ne szakítsunk, ő szeret, ne kombináljak, neki ez teljes, most ez az időszak van(még nem tudunk összeköltözni de nem is pánikol rajta), szexet is en kezdemenyezem jóforman.

Magyarán egy szalmaszálat sem tenne értem keresztbe, törődést semmit nem nyújt, MERT ugyis megkap alapon gondolom.

Ha szex van akkor neki minden van.

Az egész kapcsolatot joformán bántalmazásnak élem meg. De szószerint.

Magyarán nekem ő szakitassal meg szexmegvonással kéne zaarolnom mert a ffiak csak akkor mozdulnak meg? Nekik különben derogál a nőnek szeretetet adni es nem is igénylik?

A szexért jár csak cserébe egy ölelés..?

#amikor a nő szexel
2021. szept. 28. 09:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/126 anonim ***** válasza:
94%

"A nagy ő nél a határ. Ha mindketto eléggé érett akkor egymasra talalnak es az már ugy lesz működőképes h nem kell szakitani es ujabbat keresni megint."

Ő a nagy Ő? És neki te? Mind a ketten eléggé érettek vagytok?

"nem mindig itelkezem elso szex utan mert ugye még jobb lehet meg stb, de azert megesik hogy az elso szex akkora csalodas h soha tobbet azzal a sraccal. En szoktam idot adni a megismerésre is akiben látok ráciot."

Szerintem szex előtt kéne megismerni egymást, úgy kevesebb lenne a csalódás és a szenvedés, és több lenne az öröm, biztonságérzet és a közös jövő leketősége.

2021. okt. 1. 12:44
 122/126 A kérdező kommentje:

Egyforman vagyunk komolyak/komolytalanok

Nem szokásom elsore szexelni. Megesik ugyan, de nem szokas.

Nem ennek számit az ideje sztem abszolut.

Aki Ferfi az szex utan is az marad aki meg nem az szex nelkul se lesz az.

2021. okt. 1. 13:03
 123/126 A kérdező kommentje:

Szerinte amúgy ő a komolyabb.

Most lehetne ezen is lovagolni h kettonk közül valoban ki, csak nem farasztom ezzel is magam.

2021. okt. 1. 13:07
 124/126 A kérdező kommentje:

Amugy hisztiztem neki egy sort.

Jo ideges lett es okokat keresett h miért a hiszti

Vagy mert más pasim van es műbalhézom

Vagy mert a gyk n tömik tele a fejem

Vagy mert b szatlan vagyok.

Aztán végre nagynehezen komolyan is vett, igérte h változtat. De totalisan ki van akadva azon h miert várok olyat tőle, ami nem ő maga. Dacol is.

Egy kedvességtol azt hiszi be van csicskulva sztem. Azt mondta soha senkinek nem nyujtott olyanokat amit tole várok.

Na mondom akk itt az ideje ennek is.

Most mint a dedo kb

Ha meg pótlékot keresnék akkor "kinyír".

2021. okt. 1. 13:15
 125/126 anonim ***** válasza:
96%

"Most mint a dedo kb" - kicsit nálad is, csak szólok...

"Amugy hisztiztem neki egy sort." - sokra mész a hisztivel.

"Vagy mert b szatlan vagyok." - mondjuk az lehet.

"De totalisan ki van akadva azon h miert várok olyat tőle, ami nem ő maga". - na ez jogos. Főleg ha hisztivel könyörgöd ki... Jó ha tudod, a férfiak nem nagyon tolerálják az ilyet.

Ha jó, maradj vele. Ha nem jó, lépj ki.

2021. okt. 1. 13:21
 126/126 A kérdező kommentje:

Ez az en gondolatom volt, h tiszta dedo az egész

Ha normalisan mondom, meg se hallja, csak a hisztit hallja meg.

A b.szatlanságot meg orvosolja egyből.

Nincs hova lépni ezt már itt lezongoráztuk. Elotte is egyedeul voltam. Tessék. A gyümölcse az egyedulletnek.

2021. okt. 1. 13:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!