Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 éve vagyok együtt a párommal. Sajnos a kémia már nagyon rég nem működik köztünk. Megtudnám még valahogy menteni a kapcsolatunkat vagy engedjem el?
Hány évesek vagytok, nem tudjuk.
Bár, itt annyira semmi sem működik, hogy nem érdemes erőltetni, akárhány évesek is vagytok.
Én csak azt nem értem, 4 évet hogy lehet így kibírni...
Én ezt komolyan nem értem.
Hiányzik a szex?
Igen.
Megkapod?
Nem.
Nem akarod emiatt elhagyni?
Nem.
Akkor vagy szenvedsz és kussolsz, mert így döntöttél, vagy megcsalod, mert hiányzik a szex, de legalább nem hagyod el, vagy elhagyod és meg se csalod, de végre szexelhetsz is.
Te döntesz.
Én azt látom a legnagyobb gondnak, hogy a párod legyint egyet és nem vesz tudomást a problémáról. Én hiszem azt, hogy bármit meg lehet oldani, ha mindkét fél akarja és hajlandó tenni is érte.
Hány évesek vagytok? Korábban milyen volt a szexuális életetek (az első 3 évben)? Összepasszoltatok mondjuk ami a gyakoriságot illeti? Amennyiben igen, akkor szerintem ezek közül lehet valamelyik a probléma forrása:
- szeretője van
- testi/lelki betegsége van
- valami nagyon komoly probléma az életében, amiről te nem tudsz (pl. a munkahelyén)
33N
Deritsd ki h miert nem akar!
Az nem normális h nem komunikaltok róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!