Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt dolgozunk, megvan a kémia kettőnk között ráadásul nagyon helyes is. Hogyan fogjam vissza magam?
Nem ismerem régóta, viszont nagyon megkedveltem, és úgy fest o is kedvel engem, talán meg tetszem is neki. A főnökünk (és egyben nekem legjobb barátnőm) azt mondta csak egyszer látta a srácot ilyennek, amikor én még közel sem voltam a képben, azóta csak akkor lesz félénk és jön zavarba amikor én is a közelében vagyok.
Engem az utolsó kapcsolatom nagyon megrázott érzelmileg mert akkor fülig szerelmes voltam a páromba, o viszont elég csúnyán megbántott ezért nagyon óvatos lettem randizas terén, általában vagy olyan ember tetszett aki foglalt volt, vagy olyan aki külsőleg tetszett viszont a személyisége nem fogott meg ezért a vonzódás is abbamaradt.
Ez a srác szingli is, helyes is, nem mondom hogy a személyisége tökéletes mert nem ismerem annyira, viszont amit eddig lattam az nagyon tetszik.
És épp ez a baj.
Volt párom óta nem tetszett nekem senki sem ennyire, ezért felek hogy nagyon bele élem magam a dolgokba, holott csak egyszer mentünk el egy italra (nagyon jól sikerült, munka után voltunk és akkor elkérte a telefonszámomat), és nem szeretnek csalódást okozni magamnak.
Viszont annyira jó érzés végre kikerülni a múltból és a hozza tartozó nyomorultsagbol.. hogyan lehetne megfékezni a gondolataim, hogy meg NEM vagyunk együtt, o nem az enyém és hogy ne éljem magam bele ennyire?
Miert kellene visszafognod magad miert nem lépsz közelebb hozzá!!
Egyszer élsz akkor használd ki és hagyatkozz az érzeseidre ne gondold tul az egészet !
Nem visszafogni kell magad, hanem változtatni a gondolkodásmódodon, hogy a tanúlságokra, és felismerésekre koncentrálj, és így el tudd engedni a korábbi sérelmeket.
"...fülig szerelmes voltam a páromba, ō viszont nagyon csúnyán megbántott..."
Ezeket a párkapcsolati nehézségeket két lehetséges módon lehet megélni, sérelemként(mint te), és tudatosan.
Ha az elōbbit választod, akkor nincs fejlōdési potenciál, csalódásként éled meg a helyzetet, és a következménye adott, rettegsz az esetleges ismétlōdéstōl, mint most.Ha az utóbbit választod, akkor felismerheted a tényt, hogy minden párkapcsolat tükröt tart elénk, amiben megláthatjuk önmagunkat, erényeinket, gyenge oldalainkat, ez által lehetōséget biztosítva arra, hogy meghaladjuk a problémás részeinket, és a következō helyzetben már bölcsebben tudunk döntéseket hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!