Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szerelem igazából kémia, miért számít, hogy helyes-e valaki?
Érdekes, ezt a férfiak is mondják.
Egyébként meg 2 szép embernek nem feltétlenül lesz szép gyereke, mert beszámítanak a korábbi ősök génjei is. :D
A szépség meg relatív.
Utolsó: A pasik is szeretik a kisugárzásra fogni a dolgokat ;)
Amúgy ahogy már az egyik válaszoló leírta az ilyen embernek jó a génállománya. De az, hogy kinek mi a helyes az nézőpont kérdése. Sok olyan férfi van, akiért én külsőleg odavoltam, barátnőim meg csak néztek, hogy nekem ők kellenek? :D
7: mert te gondolom nőket próbálsz felszedni ;)
A kérdéshez: ahogy előttem is mondták, genetika. Van egy olyan mondás, hogy mindig az erősebb kutya b*szik. Embereknél ez eltolódott inkább a kinézet irányába, erőre már annyira nincs szükség.
Az én barátom nem az a kimondott szépségideál. De nekem iszonyú helyesnek tűnik, meg nagyon szeretem a szagát, illetve baromi jól érzem magam vele (közös hobbi, közös hülyeségek). De az nem derült volna ki, hogy mennyire jól érzem magam vele, ha nem vonzott volna eredetileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!