Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dóri Scene kérdése:
Tetszik egy 17 éves ultra helyes (legalábbis szerintem) pasii, mit tegyek?
Figyelt kérdés
sziasztok! 14 éves lány vagyok, és egy 17. évében levő srác már majdnem hogy 5 éwe tetszik nekem. :// és nemtudom, hogy mit tegyek. együtt úszom vele, de egy csomó ribanc körbezsongja. a húg az egyik LB-m. mit tegyek?? kérlek, segítsetek! mondták már hogy adjak neki jeleket, de mit? hogyan? és ha megmondanám neki? de alig beszélünk. szeretném jobban megismerni!!!2012. ápr. 11. 20:59
1/13 anonim válasza:
ússz vele fürdőruha nélkül, az megteszi
2/13 anonim válasza:
Az uszodában mikor elmész mellette, játszd el, hogy "véletlenül" lecsúszott a melltartód. Így a cickóiddal felhívhatod magadra a figyelmet. :)
4/13 A kérdező kommentje:
de alig beszélgetünk :// és ha kinevet?
2012. ápr. 11. 21:06
5/13 anonim válasza:
szemezz vele, mosologyj rá, ha alkalmad van rá lágy a közelében, köszönj neki , ilyesmi =) többi majd jön magától ha veszi a lapot
7/13 anonim válasza:
alig beszéltetek? Ha ki fog nevetni? Akkor sem fogtok sokkal többet beszélni... nincs túl sok veszíteni valód.
9/13 anonim válasza:
Figyi. Szerintem nem vagy érett még a pasizáshoz, legalábbis az írásodból nagyon nem az jön le hogy az lennél. "Éwe" meg hasonlók, ilyet a gyerekek használnak, a 17 éves srácoknak meg már azért igényeik vannak...Amiket nemhiszem hogy ki tudnál elégíteni/ki kellene 14 évesen.
Pár évig még hagyd szerintem, és ezt most egyáltlán ne bántásnak vedd, de lerí az írásodból hogy még gyerekes vagy egy kapcsolathoz.
Ne haragudj, ha megbántottalak.
10/13 anonim válasza:
Figyi, velem is hasonló dolog van. A srác 17, én 14 leszek, de jóban vagyunk, egy suliba járunk, a hugát (mer neki is az van) nem ismerem, sem a barátait (csak látásból) jófej, jóképű, helyes, és mivel tetszik egy éve, asszem szeretem, de ez mindegy. A lényeg, h beszélünk, persze csináltam már pár ciki dolgot elötte, mondtam is, meg elis vörösödök (a barátnőm szerint) amikor köszön. De a lényeg, h légy laza, vicces (nem gyerekes), meg persze kedves. Próbáld ki, és lehet, h észrevesz. De ha nem, ak mond rá párszor, h egy bunkó (magadnak mond!!) és lehet, h annak fogod is tartani, ak kiszeretsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!