Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Az úgy volt, hogy beleszerettem (vagy legalábbis megtetszett, nem tudom melyik a helyes kifejezés itt) az egyik osztálytársamba már majdnem fél éve. (többi lent)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem a legajánlottabb, de már nem tudok mit tenni. Az az egyetlen bökkenője a dolognak, hogy én viszonylag szerény vagyok és eddig nem nagyon mentem oda hozzá. Már teljesen istenhívő lettem, meg az álmaimban már csomószor megjelent, régebben úgy, hogy bármit álmodtam, ott volt a háttérben, de én nem mertem odamenni hozzá, mostanában meg azt hogy másokkal van. Tegnaptól meg már kezdek megőrülni, mert olyan mintha a nevemet mondanák (anyukám meg haverjaim) közben ott sincsenek. A legnagyobb gond, hogy már csak két hét van a suliból és nem lakunk olyan közel egymáshoz. Mit tegyek? mindjárt 14/F2010. jún. 1. 18:04
1/6 anonim válasza:
Hívd el sétálni, vagy kérdezd meg, hogy találkozhatnátok-e a nyáron, elmenni egy fagyira, vagy kólára, ilyesmik. Menni fog, nem kell szégyenlősködni! Én drukkolok! ;)
2/6 anonim válasza:
Itt már a maszturbáció sem segít! Átéltem már én is ezt. hallucináció. Olyannyira meg vagy hülyülve hogy azt se tudod már hogy merre van előre. Az lenne a legjobb ha mihamarább elmondanád a kiscsajnak, hogy mennyire kedveled. Azt hogy ideiglenesen meghibbantál azt azért ne mond el :). De tényleg! Szerintem menj ods hozzá és tisztázd a dolgokat! ÜDV23F
3/6 anonim válasza:
Aranyos, hogy ilyen korban már szerelemről beszélsz. Azt gondolom, hogy valamit nagyon gyorsan találj ki, mert el fogod szalasztani azt a lányt. Vegyél erőt magadon és hívd el valahova sulin kívül és mondd el neki, hogy belezúgtál, mert ha nem bánni fogod. Ha elhajtana az sem tragédia, mert elmondhatod magadról, hogy megpróbáltad és nem fogod később a fejedet a falba verni, amikor barátja lesz, hogy akár a te barátnőd is lehetett volna, ha nem szúrod el.
5/6 A kérdező kommentje:
Első három válaszoló: köszönöm a válaszaitokat, de valahogy nincs elég bátorságom sose, pedig már próbáltam reggel egy felest inni is de semmi...
Negyedik: miért érdekel ez téged?
2010. jún. 3. 16:11
6/6 anonim válasza:
felest XD hát ez nemsemmi.....:D
na figyelj. és is így állok egy csajjal most épp. én szintén félek, h mi lesz velem nyáron, mert elég messze lakik és belehülyülök ha nem látom. próbálkozz. ha elküld, akkor legalább itt a nyár, és ellesz felejtve mire kezdődik szeptember. hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!