Állatorvosi Egyetemre elég lehet-e 432 pont? Figyelembe véve. Hogy eddig 431 volt a legtöbb illetve a nehéz emelt kémia. Viszont az idén jelölték meg első helyen 447-en a z eddigi legtöbben tavaly a 431-nél ez 404 első helyes jelentkező volt
Szerintem nem volt olyan vészesen nehéz az emelt kémia, legalábbis én és az ismerőseim is simán hoztuk a 450-470-es pontszámot.
De igaza van az elsőnek, bármi megtörténhet, és elhiszem hogy izgulsz, de ezt nem lehet megjósolni.
Én ezt a 432 pontot 83 emelt kémiával és 83 emelt biológiával
értem el ( ez a második nekifutásom ) Debrecen legjobb gimnáziumába jártam az ország egyik legjobb kémia tanára tanított, ez az általad írt pontszám nem volt jellemző 1-2 kivételtől eltekitve
Szerintem bejutsz. :)
Ez meg, hogy az ismerősömnek 470 pontja van az a típus, akinek a szomszédjába a kertésznek volt egy barátnője, akinek az anyja unokatestvérének a gyerekének hallotta a cukrásztól, hogy 470 pontja van... Az, hogy ismersz egy embert, akinek 470 pontja volt, attól még az semmit se jelent.
Nagyon nagyon szurkolok neked! De ha nem jönne össze, én bíztatlak, hogy majd 3x-ra is próbáld meg.
Három a magyar igazság, egyszer biztos összejön! :)
Én is harmadik próbálkozásra jutottam be az én egyetememre, de utána csak 1 évet csúsztam, azt is azért mert dolgoznom is kellet és elég simán lediplomáztam...
Nagyon köszönöm a biztató szavakat ! Nagyon jól esett !
A B verzió nekem a gyógyszerészeti Budapesten az szerintem meg van ! Azután majd látjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!