Állatorvosi Egyetemre elég lehet-e 432 pont? Figyelembe véve. Hogy eddig 431 volt a legtöbb illetve a nehéz emelt kémia. Viszont az idén jelölték meg első helyen 447-en a z eddigi legtöbben tavaly a 431-nél ez 404 első helyes jelentkező volt
"Figyelembe véve. Hogy eddig 431 volt a legtöbb"
Mármint mi az, hogy eddig? Eddig összesen kajakra nem volt még soha 431-nél több?
És neked több pontod van most, mint amennyit eddig valaha kértek erre a szakra?
Ha most ez nem jön össze, az nagyon nagy szívás :/
Én remélem, hogy sikerül.
Ha most nő akkor lehet hogy jövőre is nő ! Milyen kedvel menjen neki így az ember esetleg jövőre már harmadjára
Ha nem sikerül elkezdem a gyógyszerészetit és jövőre ugyan ezzel a ponttal beadom újra szerintem már a gyógyszerészeti mellett nem lesz energiám újra az érettségire készülni
Esetleg a második félévet passziváltatom ! De hát bízzunk a végsőkig ! meg szerintem minél később kezdi el az egyetemet az ember annál nehezebb felvenni a ritmust. Még egyszer kitartást Mindenkinek (3 nap )
ó sajnálom :( ne add fel!
tudom milyen érzés :(
Ide még nem kommenteltem pedig láttam már ezt a kérdést, de más állatorvosis kérdésekhez igen, lehet te is írtál azokhoz. Nagyon sajnálom, bíztam benned, de valahogy éreztem hogy nőni fog, de hogy ennyit??? Évről évre nő.... viszont ez nagyon megdöbbentett hogy ennyit. Kezd el a GYTK-t vidd végig az első évet, add le a jelentkezést februárban és ha érzel erőt,akkor érettségizz újra mellette valamelyik emeltből csak ezt tudom tanácsolni.
Tényleg sajnálom, kitartást kívánok!
Üdv: egy SZTE-GYTK-s
Ha nem szeretne ott tanulni, akkor minek jelöli meg? Sose értettem ezt a logikát...
Egyébként én is nagyon sajnálom a kérdezőt! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!