Állatorvosi Egyetemre elég lehet-e 432 pont? Figyelembe
véve. Hogy eddig 431 volt a legtöbb illetve a nehéz emelt
kémia. Viszont az idén jelölték meg első helyen 447-en
a z eddigi legtöbben tavaly a 431-nél ez 404 első helyes
jelentkező volt
Nagyon köszönöm a biztatást, ha nem sikerül az állatorvosi elkezdem a gyógyszerészetit. Jövőre majd látom, megmondom őszintén már nem szeretnék harmadjára is érettségizni jövőre is ezzel a 432 ponttal próbálkozok de sikerülhet ez olyan pontszám hogy nagyon a határmezsgyén táncol
2018. júl. 20. 10:35
12/36 anonim válasza:
Megjelentek a statisztikák. Az ide biosz és kémia átlaga csökkent, tehát pontnövekedés valószínű nem lesz sehol.
Ha mégis növekedne, akkor nagyon keveset.
2018. júl. 20. 17:26
13/36 anonim válasza:
Szerintem legalabb 4-8 ponttal fog emelkedni a ponthatár :/ tekintve hogy nagyon sokan írták első helyre!
2018. júl. 20. 17:43
14/36 anonim válasza:
Igen, annyi lehetséges. Viszont az egyáltalán nem számít soknak.
2018. júl. 20. 17:58
15/36 anonim válasza:
Úgy hallottam, az emelt kémia és biosz érettségik jobbak lettek, mint tavaly.
2018. júl. 21. 08:46
16/36 anonim válasza:
Jobbak lettek igen. Kiderült, hogy én a középszintűeket láttam csak, tehát igazad van.
Így pontnövekedésre lehet számítani. Nem drasztikusan, de valamennyit valószínű fognak nőni, főleg olyan helyen, ahol sok a jelentkező.
2018. júl. 21. 10:13
17/36 anonim válasza:
Hát, mostmár kevesebb mint 4 nap múlva kiderül...
2018. júl. 21. 10:36
18/36 anonim válasza:
Az már semmi, nagyon kevés idő. Az egyetlen baj ezzel az, hogy most ezt a 4 napot legtöbben olyannak érzik, mint ha 4 hét lenne (én is).
2018. júl. 21. 11:06
19/36 anonim válasza:
Én is állatorvosira jelentkeztem,én is ponthatáron vagyok :( Kívánom mindkettőnknek,hogy 432-nél ne legyen magasabb a pont,és akkor szeptemberben találkozunk.:)
Ez a 4 nap pedig egy életnek tűnik sajnos :/
(Őszinte leszek,szerintem 8-10 pontot fog emelkedni,mert sokkal többen jelentkeztek mint tavaly,és sajnos jól sikerültek az emeltek,szóval szerintem mindketten elbukjuk :( )
2018. júl. 21. 12:30
20/36 anonim válasza:
Remélem, hogy nem bukjátok el, nagyon szurkolok nektek!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!