Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Állatorvosi Egyetemre elég...

Állatorvosi Egyetemre elég lehet-e 432 pont? Figyelembe véve. Hogy eddig 431 volt a legtöbb illetve a nehéz emelt kémia. Viszont az idén jelölték meg első helyen 447-en a z eddigi legtöbben tavaly a 431-nél ez 404 első helyes jelentkező volt

Figyelt kérdés

#egyetem #447 első helyes jelentkezés #432 pont #nehéz emelt kémia
2018. júl. 18. 13:59
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Azért írtam, mert írta, hogy elkezdené. Még egy évet kihagyni, az már szerintem meredek. Így lenne egy biztos pont, amivel tud is valamit kezdeni. Én se vagyok annak a híve, hogy olyanra járj amit utálsz, de ő nem ezt írta, csak hogy elkezdené és esetleg újra beadja. Tisztában vagyok azzal, hogy fogynak a félévek sajnos. De ez csak az én ötletem. Ti mit ajánlanátok neki? Írjátok le, hátha neki valamelyik fog segíteni!
2018. júl. 26. 09:14
 32/36 anonim ***** válasza:

Igazából az állatorvosi 11élév, nem 12, vagyis ha jövőre felveszik ooda is, akkor csak 1db félévet kell fizetnie...

Viszont lehet, hogy a gyógyszerészeti úgy megtetszik neki, hogy inkább marad ott.

2018. júl. 26. 10:14
 33/36 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sajnálom, borzasztó érzés lehet. Most kezdem a harmadévet de idén én sem jutottam volna be. Viszont ha ez az álmod akkor ne add fel. Tudom mondani könnyű. De van pl egy negyedéves lány, aki 4.próbálkozásra jutott be és simán halad előre, minden tárgya elsőre meglett.

Ha tényleg állatorvos akarsz lenni akkor újra neki kell rugaszkodni az egésznek. Ebben az esetben én nem kezdeném el a gyógyszerészetit, főleg ha tervben lenne a váltás. Mert így csak kidobott idő, energia és félév. Inkább keress helyette egy rendelőt ahova járhatnál pl műtéteket nézni, látni, hogy mi folyik a rendelőben. Sok helyen keresnek asszisztenst is és legtöbbször végzettség sem kell, így penzt is keresnél. És hidd el sokkal nagyobb a motiváció, ha látod azt hogy miért tanulsz. Nekem legalábbis nagyon bejött a dolog.

Persze az is érthető ha ezek után elengeded a dolgot. De akkor mindíg ott lesz a "mi lett volna ha". Most biztosan soknak tűnik ez a + 1 év de hosszútávon ez semmi. Ez egy olyan szakma amit halálodik csinálsz. Nekem pl van több olyan évfolyamtársam akik már a 2.diplomájukat fogják itt megszerezni, olyanom is vannak akik a sotén 2 évet elvégeztek és utána váltottak.

Ha már leülepedett benned a dolog akkor ülj le és higgadtan gondold át az egészet.

2018. júl. 26. 23:19
 34/36 anonim válasza:
Sajnálom hogy nem sikerült idén a kérdezőnek és sok másnak is a válaszolók között. Viszont ha tényleg eltökéltek vagytok ne adjátok fel, engem tavaly nem vettek fel ezért megismételtem a biológia és kémia érettségit is ,nem mondon hogy nagy élmény volt de szeptemberben már az Állatorvosin kezdek. Ha tényleg ezt akarjátok csinálni találni fogtok rá módot hogy felvegyenek, az alatt az egy év alatt még egy kis plusz pénzt is tudtok akár keresni. Én sem vagyok egy zseni de én is a tavalyi 412 pontomat feltudtam vinni 446-ra szóval semmi sem lehetetlen, 432-ből jövőre simám lehet 450
2018. júl. 27. 00:00
 35/36 anonim ***** válasza:

"Sok helyen keresnek asszisztenst is és legtöbbször végzettség sem kell, így penzt is keresnél."

Ez sajnos nem így van...

Törvényáltal előirt, hogy képesítés kell ahhoz is.

Igaz van amelyik 'kiképzés" csak 1 hónap, de pl. van vagy 6 féle, holott előszeretettel csak 2 félét szoktak elfogadni.

2018. júl. 27. 00:41
 36/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek hogy gondoltatok rám ! Már most tul vagyok a nehezén ! Nekem már ez a második dobásom volt !

Szeretem a kémiát lehet hogy a gyógyszerészeti meg fog tetszeni! Két 83 %-os emelttel nem gondoltam hogy nem sikerül. Nekem nem sikerültek olyan jól tavaly a közép érettségik. Csak igy volt esélyem duplázással ! Még egyszer kösz Mindenkinek Kitartást sok sikert !!

2018. júl. 27. 07:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!